Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 31.7.2008 22:12:25
|
|
|
|
Noel
|
Ti žal ne znam pomagat, tudi jaz imam tak problem.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 31.7.2008 22:22:19
|
|
|
|
max23
|
Meni učinkuje Omino bianco plus 100, namak pa res ene 2 dni in predno dam prat malo podrgnem. In to je to. Od vsega sprobanega je to v 98% učinkovalo.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 31.7.2008 22:28:13
|
|
|
|
darja72
|
V bolje založenih drogerijah in verjetno tudi pri najboljšemu sosedu se dobijo taka mala čistila od Dr. Becham-a in vem, da imajo tudi za čokoladne fleke. Lahko pa probaš tudi z Omino biancom za fleke. Meni se dobro obnese.
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 31.7.2008 22:40:35
|
|
|
|
taška30
|
Meni gredo pa vse vrste sladoleda in tudi sama čokolada s pranjem dol brez kakršnegakoli odstranjevalca madežev. Paradižnik pa z ničemer, niti pri 90°.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 10:28:25
|
|
|
|
lexl
|
Jest pa namočim majčko v venish in pustim namočeno 24 ur in gre vse ven.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 12:25:10
|
|
|
|
noe
|
Jaz pa tiste madeže , ki ne gredo z Megliem ven, dam kuhat v lonec na štedilnik skupaj s pralnim praškom.Tekoči ne velja, mora biti navaden. Do sedaj še je šlo čisto vse vn.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 12:53:50
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sm lih zadnjič zapacala novo belo majčko s čikoladnim sladoledom, pa sem jo naslednji dan dala v stroj na 30 in je šlo vse dol, brez nobenega odstranjevalca madežev
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 12:56:52
|
|
|
|
NATAŠI
|
jaz sem ravno zdaj spravila ves sladoled dol.. z vanish (tisti v listrski plastenki ko je ena polovica roza, druga bela) in semle namočila dele ki so bili popackani in čez pet minut dala na normalno pranje ... je šlo vse lepo ven
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 12:57:52
|
|
|
|
Lenny
|
Pomaga tudi, da madež čez noč fino napacaš in namočiš z nerazredčenim Prilom.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 13:01:49
|
|
|
|
baguSka
|
pa kako vam gre kr vn!? jaz mam eno jopco ze kaksnih 5 let umazano od cokolade... pa ne gre ven... zadnjic mi je tasca kr z navadnim cetom za posodo naflakala in mal podrgnila... pa je slo kr precej ven, ampak se je flek ze tok 'usedu' v jopco, da ga bo res tezko vn spravt... ja pa veliiiik boljs kukr je blo... par dni nazaj sem si pa spet eno majcko - in to ciiist novo poflekala spet s cokolado... in spet ne gre ven... vanish - no go! sem namakala, drgnila... s cetom oprala in nic... zdej sem se eno crko zjebala k sm tok drgnila!!
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 13:11:24
|
|
|
|
Sonrisa
|
Po moje je to odvisno tudi od pralnega praška. Eni ne rabijo ničesar gor dajat, drugi pa zlijejo celega vraga gor, pa je še vedno flek. Ne vem, meni se zdi, da je največji krivec še vedno prašek.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 13:15:27
|
|
|
|
baguSka
|
Ne vem, meni se zdi, da je največji krivec še vedno prašek. al je pa odvisno od madeza no, men npr je sel sladoled tud normalno ven... mene cokolada ne gre!
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 1.8.2008 13:26:05
|
|
|
|
Naja30
|
Meni gre večina madežev dol z megliem. Redko, da kaj ostane. Mogoče je res fora v prašku, da je dovolj agresiven. Če kaj ni šlo, sem pa namazala z omino bianco.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 2.8.2008 17:10:07
|
|
|
|
Meggi
|
Nabavila Omino bianco pa še ariel. Postopek poteka, javim rezultat. A ja beli prti- me zanima če bodo kot iz reklame?!
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 2.8.2008 21:35:54
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Nabavila Omino bianco pa še ariel. Postopek poteka, javim rezultat. A ja beli prti- me zanima če bodo kot iz reklame?! Svetli se bodo! Javi rezultat!
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 2.8.2008 21:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je iz majice čokolado(nesreča pri hranjenju z croisanti ) spravil samo rumeni meglio. Pošpricala in vrgla v stroj. Vsi vanishi, oxiji in podobno drago sranje ni pomagalo nič, je bil ko se je posušila še vedno madež.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 2.8.2008 22:44:38
|
|
|
|
Meggi
|
Operacija je uspela- madeži mrtvi Nisem mogla verjet, da imam spet po dolgem cajtu- belo res belo. Majke mi, zdej pa ne vem a od praška al od Omino,... Ok, ponosna na rezultat. Čaka še izziv spravit VOŠČENKO iz cot. Nč do zdej predlogov ni palilo! Inovatorke na plan!
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 2.8.2008 23:56:15
|
|
|
|
Sonrisa
|
Čaka še izziv spravit VOŠČENKO iz cot. Nč do zdej predlogov ni palilo! Prebarvaš majico v barvo voščenke, pa je.
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 5.8.2008 11:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
A si že probala z odstranjevalcem madežev Dexal, ki ga kupiš v Eurospinu? Meni gre s tem vse dol, medtem ko je z Vanishem šlo bolj slabo. Pa še poceni je tale.
< Sporočilo je popravil halozr -- 5.8.2008 11:37:09 >
|
|
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 5.8.2008 11:39:09
|
|
|
|
Mišni
|
Drugače moraš vedno TAKOj, na licu mesta, z radensko in robčkom zdrgnit, gre vse dol. Edino problem je, ker nimam vedno radenske pri sebi, vem. Ampak to, da gre pa dol, je pa čisto res. Preverjeno. Drugače pa rumeni Meglio, s tem gre dol, če se ne motim.
|
|
RE: Čok. sladoled na majicah 5.8.2008 11:40:16
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Čaka še izziv spravit VOŠČENKO iz cot. Nč do zdej predlogov ni palilo! Ja ani šla s pranjem? Moraš kupit vodotopne voščenke. Drugače pa isto svetujem - rumeni Meglio.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.