|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čok. sladoled na majicah
31.7.2008 22:06:05   
Meggi
S čim ga spravite dol. Seveda po novem vsaj tamala dobi le vanilijo. Sam ostalo je nekaj fajnih madežev na majčkah.

Vanish ne učinkuje!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čok. sladoled na majicah
31.7.2008 22:12:25   
Noel
Ti žal ne znam pomagat, tudi jaz imam tak problem.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2008 22:22:19   
max23
Meni učinkuje Omino bianco plus 100, namak pa res ene 2 dni in predno dam prat malo podrgnem. In to je to. Od vsega sprobanega je to v  98%  učinkovalo.

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2008 22:28:13   
darja72
V bolje založenih drogerijah in verjetno tudi pri najboljšemu sosedu se dobijo taka mala čistila od Dr. Becham-a in vem, da imajo tudi za čokoladne fleke. Lahko pa probaš tudi z Omino biancom za fleke. Meni se dobro obnese. 

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2008 22:40:35   
taška30
Meni gredo pa vse vrste sladoleda in tudi sama čokolada s pranjem dol brez kakršnegakoli odstranjevalca madežev.user posted image  
Paradižnik pa z ničemer, niti pri 90°.user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2008 10:28:25   
lexl
Jest pa namočim majčko v venish in pustim namočeno 24 ur in gre vse ven.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2008 12:25:10   
noe
Jaz pa tiste madeže , ki ne gredo z Megliem ven, dam kuhat v lonec na štedilnik skupaj s pralnim praškom.Tekoči ne velja, mora biti navaden. Do  sedaj še je šlo čisto vse vn.user posted image

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2008 12:53:50   
sunny24
Jst sm lih zadnjič zapacala novo belo majčko s čikoladnim sladoledom, pa sem jo naslednji dan dala v stroj na 30 in je šlo vse dol, brez nobenega odstranjevalca madežev user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2008 12:56:52   
NATAŠI
jaz sem ravno zdaj spravila ves sladoled dol.. z vanish (tisti v listrski plastenki ko je ena polovica roza, druga bela) in semle namočila dele ki so bili popackani in čez pet minut dala na normalno pranje ... je šlo vse lepo ven

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2008 12:57:52   
Lenny
Pomaga tudi, da madež čez noč fino napacaš in namočiš z nerazredčenim Prilom.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.8.2008 13:01:49   
baguSka
pa kako vam gre kr vn!?user posted image  jaz mam eno jopco ze kaksnih 5 let umazano od cokolade... pa ne gre ven... zadnjic mi je tasca kr z navadnim cetom za posodo naflakala in mal podrgnila... pa je slo kr precej ven, ampak se je flek ze tok 'usedu' v jopco, da ga bo res tezko vn spravt... ja pa veliiiik boljs kukr je blo...

par dni nazaj sem si pa spet eno majcko - in to ciiist novo poflekala spet s cokolado... in spet ne gre ven... user posted image  vanish - no go! sem namakala, drgnila... s cetom oprala in nic... user posted image  zdej sem se eno crko zjebala k sm tok drgnila!!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.8.2008 13:11:24   
Sonrisa
Po moje je to odvisno tudi od pralnega praška. Eni ne rabijo ničesar gor dajat, drugi pa zlijejo celega vraga gor, pa je še vedno flek.

Ne vem, meni se zdi, da je največji krivec še vedno prašek. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.8.2008 13:15:27   
baguSka
Ne vem, meni se zdi, da je največji krivec še vedno prašek.

al je pa odvisno od madeza user posted image  no, men npr je sel sladoled tud normalno ven... mene cokolada ne gre!user posted image

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.8.2008 13:26:05   
Naja30
Meni gre večina madežev dol z megliem. Redko, da kaj ostane. Mogoče je res fora v prašku, da je dovolj agresiven. user posted image
Če kaj ni šlo, sem pa namazala z omino bianco.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.8.2008 17:10:07   
Meggi
Nabavila Omino bianco pa še ariel. Postopek poteka, javim rezultat. A ja beli prti- me zanima če bodo kot iz reklame?!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.8.2008 21:35:54   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Nabavila Omino bianco pa še ariel. Postopek poteka, javim rezultat. A ja beli prti- me zanima če bodo kot iz reklame?!

Svetli se bodo! user posted image

Javi rezultat!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.8.2008 21:39:12   
Anonimen
Men je iz majice čokolado(nesreča pri hranjenju z croisantiuser posted image ) spravil samo rumeni meglio. Pošpricala in vrgla v stroj. Vsi vanishi, oxiji in podobno drago sranje ni pomagalo nič, je bil ko se je posušila še vedno madež.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.8.2008 22:44:38   
Meggi
Operacija je uspela- madeži mrtviuser posted image

Nisem mogla verjet, da imam spet po dolgem cajtu- belo res belo. Majke mi, zdej pa ne vem a od praška al od Omino,... Ok, ponosna na rezultat.

Čaka še izziv spravit VOŠČENKO iz cot. Nč do zdej predlogov ni palilo!

Inovatorke na plan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.8.2008 23:56:15   
Sonrisa

Prebarvaš majico v barvo voščenke, pa je. user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.8.2008 11:36:13   
Anonimen
A si že probala z odstranjevalcem madežev  Dexal, ki ga kupiš v Eurospinu? Meni gre s tem vse dol, medtem ko je z Vanishem šlo bolj slabo. Pa še poceni je tale.

< Sporočilo je popravil halozr -- 5.8.2008 11:37:09 >

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
5.8.2008 11:39:09   
Mišni
Drugače moraš vedno TAKOj, na licu mesta, z radensko in robčkom zdrgnit, gre vse dol. Edino problem je, ker nimam vedno radenske pri sebi, vem. Ampak to, da gre pa dol, je pa čisto res. Preverjeno.

Drugače pa rumeni Meglio, s tem gre dol, če se ne motim.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.8.2008 11:40:16   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Ja ani šla s pranjem? Moraš kupit vodotopne voščenke. Drugače pa isto svetujem - rumeni Meglio.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.8.2008 13:48:12   
Dadi
Od zdej naprej mam zmeraj vlažne robčke od Mullerja kadar gremo na sladoled in takoj podrgnem in gre vse ven...Tut čokoladni sladoled, ki si ga naša dva vedno izbereta. Mam še vseeno nekaj majčk zapranih s čokoladmnimi fleki, še prdno sem robčke uporabljala....Upam da bom s čim spravla ven.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.