|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čiščenje oken!
14.3.2007 8:29:16   
Morgaine
Kako čistite okna?
Jaz sem ji do zdaj kar s čistilom za steklo, potem pa sem z navadno krpo zbrisala. Ampak... poznajo se taki čudni madeži. user posted image Nevem ali krpa ni prava ali pa čistilo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čiščenje oken!
14.3.2007 8:31:59   
Miss Piggy
Jaz namesto krpe uporabljam papirnate kuhinjske brisacke. Drugac pa je baje najbolje zglancat s casopisnim papirjem.

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 8:33:27   
Anonimen
Najprej s čisto vodo zbrišem vso umazanijo,šele potem čistim s čistilom za okna.Uporabljam krpo,ki ne pušča muck ali pa časopisni papir.Pa nikoli ne čistim po soncu,ker se potem poznajo fleki.user posted image

(odgovor članu Morgaine)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 8:35:57   
asso
Jaz jih kar z amoniakom razredčenim z vodo.
Z eno magično krpo za šipe z vodo, z  drugo pa posušim.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 8:45:47   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Najprej s čisto vodo zbrišem vso umazanijo,šele potem čistim s čistilom za okna.Uporabljam krpo,ki ne pušča muck ali pa časopisni papir.Pa nikoli ne čistim po soncu,ker se potem poznajo fleki.user posted image

Podobno, le da jaz ne ščistim s čisto vodo, temveč dam malo PRila noter. PRedvsem na zunanji strani. Drugače se mi zdi, da se svinjarija samo "vleče".....ko sem še sama čistila.....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 9:22:01   
rainbow
najprej z vodo vso dirt stran, potem pošpricam s čistilom za okna, potem z onim, kakosereče-s takim se tudi avomobilske šipe čistijo, potegnem do suhega.

sem pa frajerka, ker že vidimo ven na cestouser posted image , kar do prejšnje nedelje nismo.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2007 9:23:14   
Anonimen
Kako se reče? Misliš jelenova koža?user posted image

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2007 9:37:23   
coolbabe
viš jaz sem jih lih včeraj ker se skoraj ni več ven videlo user posted image
Prvo z vodo z malo prila, da gre tavečja umazanija stran, potem pa s čistilom za okna in brisačkami ali časopisom.
So tko čista da se skor zaletiš v šipo! user posted image

Aja pa kokr je že ena prej rekla, v senci morajo bit ker drugače se kr fleki naredijo, ker se čistilo prehitro posuši.

< Sporočilo je popravil coolbabe -- 14.3.2007 9:38:15 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2007 10:56:06   
Anonimen
Jes,tako kot druge.AIAX čistilo za stekla,ali multiuzo,ki je še za kaj drugega in razmaščuje.Pol pa papirnate brisače in drsaj,glancaj.Če še nisi zadovoljna pa v lekarno po alkohol,v šprico z njim pošpricaj in z papirjem zglancaj.

(odgovor članu coolbabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2007 12:09:11   
Ines.
Najprej s specialno krpo za okna in CLIN-om z alkoholom za okna (kupim v DM-U) pomijem oz. namočim steklo. Da ni flekov in posušenih kapljic pa z gumico potegnem, tako kot to delajo poklicni pomivalci oken. Ob robu oken sicer ostane milimetrska sled kapljic, te pa obrišem kar s kuhinjsko krpo. Gumico sem kupila v Mercatorju od firme Banex. Je hitro pomito in brez večjega napora.

Zdravi otroci, srečna mamica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2007 18:24:37   
Anonimen
Z mikrokrpo. Na suho, brez čistil.

(odgovor članu Ines.)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2007 20:42:59   
BAMBINA_
Z vodo, na suho pa s časopisnim papirjem. Brez čistil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2007 22:31:33   
eya
Z enim od čistil za steklo, pa s starimi krpami. Pa obvezno takrat, ko okno ni obsijano s soncem.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2007 17:46:41   
soncek.djukelica
z cetom umiješ šipo, uporabiš gumo-da se posuši, robove pa zbrišeš lahko z navadno kuhinjsko krpo ali pa z jelenovo kožo! preizkušeno, in brez vseh težav!user posted image user posted image  
so mi profesionalci naučili! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.4.2007 18:06:51   
tanikaa
A da je treba okna čistit??? Aja, zato je pri nas v stanovanju tak temačno. Pa sosedovi so nekako v megliuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2007 18:35:40   
rija
rdeči ajax in debele papirnate brisače.

...vox populi...

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2007 21:50:30   
Peli
Najprej samo z vodo in viledo "po tavečem" svinjarijo dol umijem potem pa  z vodo s prilom malo podrgnem in obrišem z "brisalcem za šipe", sicer pa se zdej res ne splača kej posebn trudt, k je tolk cvetnga prahu.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2007 22:11:36   
malecka
krpe iz mikrovlaken in vode. nobene umetnosti in glancanja se vse sveti user posted image  user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2007 13:23:39   
mala Zala
S papirjem po tavečem, potem pa s Stelexom in starim servetom.

Pozdravček!

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: