Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čiščenje noska - nujno nasveti 20.11.2004 11:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Fiziološka pa aspiratorček:)
|
|
|
|
Čiščenje noska - nujno nasveti 20.11.2004 12:05:20
|
|
|
|
zmaga
|
Ojla ! Kot je rekla Ribica, pa tudi sprej Aquamaris je super. Čimbolj čist nosek želim !!!!!!!!!:)
|
|
|
|
Čiščenje noska - nujno nasveti 20.11.2004 12:45:00
|
|
|
|
janjja
|
...svetujem fiziološko raztopino od Nivee. Moji Alji je pomagala, kupi se v vseh otroških trgovinah. Fora te raztopine je da vlaži nosno sluznico in tako pomaga odprti nosek. Od Nivee je v taki modri škatlici, pravzaprav je v njej 18 ampul po 5ml, tako da boš jih lahko imela še za dolgo, stane pa okoli 1000 sit.;) Upam da sem pomagala, pa čimprej odprite nosek.:rozica:
|
|
|
|
Čiščenje noska - nujno nasveti 20.11.2004 15:14:06
|
|
|
|
kimi
|
ja se strinjam z ribico
|
|
|
|
Čiščenje noska - nujno nasveti 20.11.2004 19:49:08
|
|
|
|
Blanka77
|
Kako pa uspete vaših malčkom to spravt v nos. Moja se dere, če se ji noska samo dotaknem, če pa vid tisto šprico ali pa palčko, pa čist divja rata.
|
|
|
|
Čiščenje noska - nujno nasveti 20.11.2004 19:51:03
|
|
|
|
Bejba
|
Jaz našemu sončku ta velike muce kar s palčko za ušesa spucam, čeprav pravijo da naj jih ne bi s palčkami. Ampak samo tako nam rata da je nosek čist. Potem pa še tri kapljice fiziološke v vsako nosnico, pa je v redu. LP; bejba
|
|
|
|
Čiščenje noska - nujno nasveti 21.11.2004 21:35:38
|
|
|
|
Dadi
|
Svojga mleka ji nakapaj, večkrat na dan v nos pa bo.
|
|
|
|
Čiščenje noska - nujno nasveti 21.11.2004 22:23:43
|
|
|
|
Tonči
|
Tudi men se kar srce trga ko ji tisto pumpico poraivam v nosek a je potem veliko boljše. Pa fiziološko in gre počasi na bolje. Naša mala je imela kar dober teden težave. Kolegica me je posvarila da naj vztrajam pri pumpici toliko časa dokler res ne bo boljše, ker gre v nasprotnem primeru naprej na ušeska. Čim prej se pozdravita.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?