|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čiščenje noska
23.8.2005 17:10:57   
sky
Kako najlažje in najlepše očistite zamašen nosek vaših dojenčkov?
Hvala za nasvete!LP,Saša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čiščenje noska
23.8.2005 17:18:18   
anitaz
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=54010&idk=89

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čiščenje noska
23.8.2005 17:31:10   
Rabarbara
Jaz dam najprej v vsako nosnico eno kapljico fiziološke raztopine, malo počakam, potem pa s pumpico očistim. Zaenkrat nam je šlo zelo lepo.
Če pa je malo bolj zamašeno, pa lahko daš več kapljic.

LP

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čiščenje noska
23.8.2005 19:58:50   
Mojca100
Jaz mu nosek pucam vsako jutro in vsak večer, pa se mu (trkam) še ni zamašil. Vzamem košček vate cik-cak, jo zmočim s fiziološko raztopino in naredim rahel svalkec in grem s tem svalkcom v nosnico in ko ga potegnem ven, ga rahlo zasučem. Tako spravim vse ven.
:duda: se je pa na začetku mal branil, zdaj se je pa že čist navadil na to. Po takem čiščenju noska otroci radi kihajo, to je normalno, ker jih s tem malo nadražiš.
Srečno in LP! :)

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čiščenje noska
23.8.2005 20:37:49   
Marogica
Poglej eno temo višje Coclean....

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?