|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čiščenje noska
1.9.2006 11:56:44   
Darči76
Naš user posted image  je star 7 mesecev in nikakor mu ne moremo spucati noska!
Kar zvija se in dere na ves glas, kot da bi ga hoteli zaklati user posted image .....

Kako jih vi krotite oz. kako vam uspe očistiti nosek?

Zdaj sicer še ni take panike, ampak z jesenjo se bo tudi ta problem začel pogosteje ponavljati....

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čiščenje noska
1.9.2006 12:53:53   
Metuljček Cekinček
Tudi pri nas brez zvijanja in jokanja ne gre user posted image . Seveda takrat, ko mu nos čistim s pumpico. Ko mu ga čistim samo z vato, je ok.

Sčasoma boš že tako spretna s pumpico, da bo vse končano v 20 sekundah in tvoj dojenček niti poštekal ne bo, kaj se z njim dogaja user posted image . Ja, pol pa svizec zavije čokolado v folijo ... user posted image

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2006 16:00:47   
Romcka
hahahaha..ja cez cas, bo se sam ulegel in lepo glavo pri miru drzal, da boste brez problema spucali:)
nasa pupa je stara 13m in jo zaj dva drzima, ko je treba spucat...sej mau nasilno zveni, samo pac pred spanjem to zdaj naredimo, ker je prehlajena in drugace revica ne more spat in dihat....tko pa par minutk troljenja, poltem pol ure carkljanja, in spanje celo noc:)
pozdravcek
R

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2006 20:24:14   
rija
Tale nasvet sem pa jaz dobila od večkratne izkušene mamice in je SUPER user posted image :
otroka položiš med svoje noge, njegove roke daš pod bedra, ga narahlo stisneš z nogami in opraviš svoje delo. Dere pa se itak v vsakem primeru.

(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2006 21:58:58   
livia
Naša se je tudi skoz branila tega pucanja noska, pa zvijala se je in jokala. Pa naj sem čistila z pumpico ali vatko.
Potem mi je pa ena na RR svetovala, da v italiji kupim respiratorček Narhimel in to je zakon. Zadeva zgleda malo čudno, ker v bistvu ti s svojim vdihom preko cevke vsesaš šmrkelj ven. Vsakemu ko pokažem se malo čudi, ampak zadeva deluje, potegne ven ful šmrklov, pa še brez joka in v 3 sekundah sem gotova.
Aja, stane 8 EUR.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2006 22:35:56   
mojčika
Livia tudi mi imamo to, zakon, vse opraviš v nekaj sekundah in temeljito user posted image user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2006 22:39:39   
Anonimen
a samo v Italiji ga je možno kupit? Madona, a to da smo v EU pomeni, da moraš it eno stvarco v Italijo kupit?! 8 EUR + potni stroški + čas....ne vem...veliko stane....

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2006 22:44:14   
rija
No, da si malo reklame naredim: v nekaj dneh bo te pumpice možno dobiti tudi pri meni.....navali narode....če katero zanima, naj me kontaktira na zs.

Aja: reče pa se jim januarske pumpiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2006 12:53:33   
Anonimen
jaz ga dam na previjalno mizo in mo z vatirano palčko lepo spucam ven. Brez dretja. To počnem že od začetka in nikoli ni bil problem. Včasih edino, ko šmrkljev ni konca ga ati malo animira, da dlje časa zdrži na miru. Nikoli s silo. To mi zdravnik povedal. Ker potem, že vnaprej dobijo strah pred pucanjem noskov in se derejo že ko vidijo palčko.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2006 13:03:43   
najina pikica*
jst nažga žapčka loležim na previjalno in mu nakapam mal fiziološke v nosek in počakam mal časa da se mucke omehčajo nato pa mu jih z vatirano palčko al pa vatko v svalkcu vse,brez dretja privlečem ven...user posted image to delava že od začetka in še vedno,star je 3 mes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2006 13:52:09   
eya
Jaz mu tudi najprej malo fiziološke napršim (gorenjske lekarne), potem pa z vatirano palčko ven. Malo ga je treba ponavadi zamotit s kakimi zvončki ali igračko, ker drugače se izmika... Sicer pa sva kar ppridna...takole mu sčistim noska skoraj vsak dan...

Fiziološko imam pa tisto v pršilcu in mi tudi pusti, da mu jo napršim, se nič ne pritožuje.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2006 16:58:08   
Metuljček Cekinček
Jaz imam še en recept za čiščenje noska, ki je pri nas zadnjih nekaj dni zelooo uspešen. Namesto fiziološke po kapljicah mu v nosek našpricam fiziološko v razpršilu oziroma pršilo Aqua maris, ki se ga kupi v lekarnah.

Nosek se tako veliko lepše sčisti, vse skupaj lahko opravimo sede in kar je najpomembnejše - čiščenje noska opravimo BREZ UPIRANJA.

Ta nasvet sicer ne pride v poštev za novorojenčke (ker je za njih špricanje fiziološke v noska še malo pregrob poseg), za dojenčke od nekje osmega meseca naprej pa je vsaj pri nas odlična rešitev!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?