Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čičkovo olje za lasne konice 25.3.2007 10:13:58
|
|
|
|
Magi*
|
čisto nobena žavba ne more pozdraviti lasu, ker je mrtev. lahko pa zapacka, namaže, celo zaščiti, zdraviti ga pa ne more. čičkovo olje so poznale že naše babice, je pa namenjeno bolj suhemu lasu, ker je izredno masten in las tudi obteži. gotovo je pa bolj naraven in zdrav kot kaka kemikalija.
|
|
RE: Čičkovo olje za lasne konice 25.3.2007 10:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem mislila,da bo zdej las pozdravu,amapk,da bo olje zaščitilo pred izsušitvijo in grdim in pogostim cepljenem lasnih konic,posebno za tiste,ki imamo zelo tanke in na konicah suhe lase.
|
|
|
|
RE: Čičkovo olje za lasne konice 25.3.2007 11:02:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, čičkovo olje je vredu, samo je res zelo mastno, lahko se pa uporablja tudi orehovo, se mi zdi, da je čičkovo olje za temnejše lase, orehovo pa za svetlejše, ampak nisem prepričana... Sama sem ga uporabljala že pred leti, potem sem pa kar na baby olje prešaltala, zdej ga kr malo Izi sunem Imam pa zelo suhe lase in si dam olje na sveže oprane lase in si jih na rahlo potem z brisačo "sfrutiram", je brisača pol res za prat, ampak jst mam pa lepše lase pol Lp, Tinka
|
|
RE: Čičkovo olje za lasne konice 25.3.2007 11:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je dovolj,da mi špice k sebi spravi,da mi pol ne štrlijo kot ježkove bodice ne bi na vse lase,ker zgoraj pa imam še kar mastne,no se hitreje zamastijo,špice pa porazne za se zjokat.Saj bi lahko dala tudi olivno olje,pa kaj da hosim pol okoli "dišeča"in pripravljena za cvretje
|
|
|
|
RE: Čičkovo olje za lasne konice 25.3.2007 11:37:16
|
|
|
|
Magi*
|
ma, neva, saj vem, da ti nisi tega mislila. sam ne boš verjela, koliko ljudi še vedno misli, da si lahko lase pozdravijo PS: orehovo olje je po moje za temnejše lase vsaj v starih časih, so si lase barvali z prevretimi svežimi orehovimi lupinami. če je ktera luščila še ne zrele orehe, se bo spomnila, kako zelo črne prste imaš potem
|
|
RE: Čičkovo olje za lasne konice 25.3.2007 12:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja orehi za temne lase.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?