Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 19:28:21
|
|
|
|
vika1
|
UUUUU.....shit!!!!!!
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 19:38:28
|
|
|
|
*maja
|
Manj vemo boljše je ...
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 19:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja leta 2036 naj bi asteroid padel na zemljo.Tokrat pravijo znastveniki,da se ni za hecat.Do tedaj pa bojo izdelovali študijo,kako spremenit smer.Se spomnite filma Armagedon?Že dva dni trobijo po TV.
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 19:49:33
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Povdarek na BI LAHKO
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 19:52:49
|
|
|
|
karmy
|
še za cepivo običajne gripe so se stepli v ZD, kaj šele bo če bo res panika in bi obstajal samo en kotiček,ki bi bil varen? to bi se pobijal med sabo...
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 19:53:45
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Tokrat pravijo znastveniki,da se ni za hecat. Vsaj nekaj bo pobilo viruse ptičje gripe, ki bodo takrat naseljevali planet.... Kolikor je razvidno je verjetnost zadetka 0,012%. oz 99,988% verjetno ne bo zadel Zemlje. To pa je verjetnost, ki se je ne bi sramovale tudi najboljše kontracepcijske tablete. http://www.spaceref.com/news/viewsr.html?pid=17666
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 19:55:09
|
|
|
|
MarijaPo
|
kolikor vem, se se vedno da nalepit gor veliko belo rec, ki potem zaradi sonca ta asteroid odvrne od zemlje, ce bom pa krepnili, bo pa res bolj bedno
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 20:10:43
|
|
|
|
muki1
|
Pa dajte ne me s takimi straišit, takrat valda še niti babica ne bom . Ali pač? Ubogi moji vnuki
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 20:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj na potres, ki ga je za letos napovedal tisti dober ruski znanstvenik, ste že pozabile??? Eh, jaz temu pravim, da novinarji nimajo kaj bolj pametnega za delat.
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 20:41:58
|
|
|
|
Moyca_
|
potres- saj še ni konec leta 2005
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 20:47:09
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, dajte nehat...mene je takih stvari GROZA!!!
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 20:48:32
|
|
|
|
dory
|
u matr....torej mejmo se radi do takrat
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 9.12.2005 21:44:18
|
|
|
|
Maxica
|
Mene je bilo včasih ful strah kakšnih takih napovedi. K sreči imam takega moža, ki na vse gleda nekoliko bolj z razumom in me zna spustiti na realna tla. Tako da se preveč ne obremenjujem s prihodnostjo, probam uživati v sedanjosti. Kdo pa nam garantira, da bomo takrat še živi??? Res pa skoz nekaj grozijo in napovedujejo (ptičja gripa, potresi, konec sveta...), tako da se konec koncev lahko človek samo stisne v kot in čaka na najhujše. Ne, hvala.
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 10.12.2005 8:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, kr neki. Če bo res kazalo, da bo do tega le prišlo kljub zelo majhni možnosti, bojo Američani enkrat za spremembo lahko svoje orožje testiral na asteroidu in ne na ljudeh, pa ga bojo razstrelil na prafaktorje...
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 10.12.2005 8:57:05 >
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 10.12.2005 11:07:50
|
|
|
|
Sajo
|
U fino pol pa lahko vzamem puf za bajto, me vsaj ne bo strah kako ga vrnit
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 10.12.2005 11:35:17
|
|
|
|
borovnička
|
Aha, to je pol tko kukr tista, ko je blo leta 2000 konec sveta? In pol smo vsi s strahom čakal na polnoč. In pride polnoč in nič drugega kot rakete u luft, spodi pa ogromno pijanih in veselih ljudi. Konec sveta bo itak enkrat, ampak ne pa kar čez noč. Nafte bo zmanjkal, ozonska luknja bo izginla, soncu bo zmanjkalo moči in bo ugasnil, pol pa rastlin in luft in cela veriga. Torej še mamo mal časa. Madona, a nisem to zdej pametno povedala? Pozdravček
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 10.12.2005 12:11:55
|
|
|
|
BigWhale
|
Seveda, zemljo ze od pamtiveka bombardirajo taksni in drugacni asteroidi. Takisto luno. Vsakih nekaj sto milijonov let, pa se zgodi, da zemljo zadane tudi kak 'killer' asteroid, ki pobije precej zivljenja na planetu. Lahko smo srecni, da imamo ob sebi orjaski planet Jupiter, ki 'potegne nase' vecji del takih 'padajocih' kosov kamenja. No, ampak kar se tice Apophisa, Asteroida, ki ga omenjajo na 24ur.com je razlog za preplah odvec. http://en.wikipedia.org/wiki/2004_MN4 Preberite si. Na 24ur zelo zelo radi objavljajo take stvari, ki jih ljudje radi berejo, pa so resnicne in tocne ali pa ne. Jim je vseeno. ;)
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 11.12.2005 23:19:50
|
|
|
|
Joe
|
Ne, ne; vse je res. Kupimo si cepivo in naročimo domače zaklonišče!
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 11.12.2005 23:28:05
|
|
|
|
sinderela
|
Joe, a nis mel v podpisu napisan, da je seks za bedake ? Si se premislil, pa si zdaj ful aktiven, ker nikol ne veš, kdaj ti bo zadnjič ?
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 12.12.2005 0:11:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Pepelka, podpis občasno obkljukam, ni pa stalno pripopan, ker vsaj včasih res ni v zvezi s temo. Fora je pa, ta tvoja ideja; . Sicer pa je moje spolno življenje lahko posredno ogledljivo preko Jančikinih objav. Če v njih piše, da je veselo bruhala zaradi nosečnosti (ali čage ), potem me od iskanja modrosti zanesljivo ne odvrača seks!
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 12.12.2005 0:12:42
|
|
|
|
Jančika_
|
*?*$**###""!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sori, logiran preko Jančikinega kompjutra. Joe.
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 12.12.2005 0:22:53
|
|
|
|
sinderela
|
Sorči, res ne vem, kolkrat je Janička ven vrgla, menda pa ja ne, da nič ne paziš??? Ko berem vse te fore o katastrofah si mislim " pa za keri ...... se matramo ? Seksat je treba. Če bi ljudje več seksal in se tako ali drugače posvečal ljubljeni/m osebi/am, bi imeli manj časa za neumnosti. Zato mi je tud padel v oči tist tvoj podpis. Ma zakaj je za bedake ? Saj sem vendar ful pametna ko, pa obvladam kje je točka F.
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 12.12.2005 0:41:06
|
|
|
|
Aleksandrin
|
A to pomeni, da bomo spet dinozavri pomrli
|
|
|
|
RE: Čez 31 let konec sveta? 12.12.2005 8:04:26
|
|
|
|
ur+sa
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?