Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 10.11.2006 8:44:34
|
|
|
|
ona
|
jaz tudi ponavadi kupim cicibanove,ampak mi v trgovini izmerijo dolžino nogice,kupujem jih pa v Kopru,kjer se trgovke res potrudijo
|
|
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 10.11.2006 9:48:24
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi mi pred nakupom čevljev vedno izmerimo nogico, kupujemo pa zaenkrat še vedno v Cicibanu. Lp, katrin
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 10.11.2006 11:02:17
|
|
|
|
viv_
|
V Kranju ima kar nekaj Cicibana Cokla na Primskovem.
|
|
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 10.11.2006 11:07:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin Tudi mi pred nakupom čevljev vedno izmerimo nogico, kupujemo pa zaenkrat še vedno v Cicibanu. enako, čeprav ski-bucke bodo pa Superfit-ove
|
|
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 10.11.2006 11:38:19
|
|
|
|
abi
|
Z Lano sva šli v Lj. po prve čeveljce, čeprav še ne hodi. V Cicibanu so nama zmerili nogo 19, v Mas-u 18, v Humanic-u pa 17. (pojavil se je dvom o njihovih meritvah zato sem šla v več trgovin). Polek tega je prva prodajalka zatrjevala da moraš imeti pri zimskih čevljih št. in pol večje, druga trdi, da to sigurno ne bo držalo .... Na koncu sem bila čist zmešana, komu zdaj verjeti ?! Ni lahko kupovati čeveljce za nekoga ki ti ne pove, ali so prav ali ne, potem se pa zanesi na profesionalnost prodajalk. Njihovi nasveti so ZELO različni.
|
|
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 10.11.2006 12:04:27
|
|
|
|
polona2
|
Hja, jaz nekako verjamem, da tisti merilec noge, ki ga imajo v Cicibanovi trgovini, drži, dobim pa pike, če v trgovini z obutvijo tega merilca nimajo, tako je npr. tudi v Cokli v Kranju. Ker ima mogoče prodajalka tam drugače mnenje o tem, koliko prav mora biti čevelj otroku, kot jaz, ali stroka.
|
|
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 10.11.2006 23:33:57
|
|
|
|
pravljica
|
mogoče so merilci odvisni od firme samo domnevam, saj ima ciciban manjše št. od superfitovih npr. (naš ima S 20, C pa 21 trenutno) mi je pa tudi prodajalka povedala, da bi naj bilo zadaj prostora toliko, da lahko zadaj med nogo in čevelj potisnem prst...kaj jaz vem, sama izmerim z merilcem in je
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 11.11.2006 13:49:24
|
|
|
|
SISI25
|
Ja meni je rekla prodajalka, da so čeveljčki sigurno vredu, če lahko prst porineš zadaj. So pa verjetno res različne številke. Mi imamo cicibanove 24, včeraj pa smo kupovali skibucke in sem hotela št 25 (da bi bili malo večji) pa so bili tako veliki, da je noga kar plavala v njih. Ko smo probali 24 sem videla, da so kar večji od cicibanove 24.
|
|
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 13.11.2006 12:03:04
|
|
|
|
jakaracman
|
Polek tega je prva prodajalka zatrjevala da moraš imeti pri zimskih čevljih št. in pol večje, druga trdi, da to sigurno ne bo držalo .... IZVIRNO SPOROČILO: abi Ja mogoče pa zato, recimo da jih bo imel ša februarja in marca.Jaz sem tudi v dvomih, pa št. od različnih firm tudi niso iste.Jaz sem ji zimske vzela malo večje, ker ji ne bom kupovala januarj nove.Drugače pa zmerimo in tudi veselo rinemo prst zadaj , pa vedno me skrbi
|
|
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 14.11.2006 19:38:12
|
|
|
|
bobek05
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: katrin Tudi mi pred nakupom čevljev vedno izmerimo nogico, kupujemo pa zaenkrat še vedno v Cicibanu. enako, čeprav ski-bucke bodo pa Superfit-ove Jaz sem mu ski-butcke tudi vzela superfitove, drugače pa vse nakupujemo v Cicibanu. V čevljih ima vedno za en prstek še od spredaj prostora.
|
|
RE: Čevlji ciciban še še enkrat :) 15.11.2006 9:32:29
|
|
|
|
Tasika
|
Jaz čevljev ne kupujem tam, kjer nimajo svojega merilca nogice. Naš namreč tako nagrbanči prste spredaj, (še posebej če mu jaz zadaj kaj not tlačim), da prst prostora zadaj ne more biti merilo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?