Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 8:27:42
|
|
|
|
Splišni
|
Po mojem čisto O.K. Za eno sezono so v redu, ne moreš pa pričakovat ne vem kakšne kvalitete.
|
|
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 8:45:02
|
|
|
|
mika
|
obutve nikol ne kupuj v trgovini z oblačili. Jaz sem se naplahtala 2x v Zari. Tako neudobne sandale in čevlje še nisem imela. Denar sem praktično vrgla vstran, ker jih je bilo nemogoče nosit.
|
|
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 8:53:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Imam samo ene iz Promoda, pa lahko rečem, da so bili eden mojih najboljših nakupov sploh.
|
|
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 8:58:37
|
|
|
|
hrchy
|
uh, jaz sem pa kupila nekaj parov cevljev v Zari, pa so bili eni najboljsih! Mehki, udobni...
|
|
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 9:20:12
|
|
|
|
alda
|
Naši šjori sem že nekaj krat kupila balerinke in platnene copte v Newyorker-ju pa so se glede na ceno več kot odlično obnesli
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 9:26:49
|
|
|
|
naja17
|
V New Yorker-ju sem kupla dvojne platnene balerine, ene zaprte s polno peto, ene odprte s polno peto, pol teniske in vse to fuuullll nosim. Tud moj kupi tam kake te ta platnene teniske in jih ful rad nosi. Takrat, ko so pač ful znižani, mi ni neumno dat denarja, pa vse dobro nosim, te s polno peto mam lahko celi dan gor, pa mi ni hudega in nisem ravno navajena na višje zadeve...
|
|
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 11:13:20
|
|
|
|
ribica.
|
Jaz sem v Zari že kupila za hčerko, pa jih je super nosila.
|
|
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 13:12:45
|
|
|
|
Lenny
|
Že kupila 3 ali 4x ugodno za kakšno ekstra kombinacijo v C&A, H&M in Promod-u. Vedno O.K.
|
|
RE: Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M 23.9.2009 13:16:58
|
|
|
|
pety78
|
Jaz sem se naplahtala 2x v Zari. Tako neudobne sandale in čevlje še nisem imela. Denar sem praktično vrgla vstran, ker jih je bilo nemogoče nosit. Jaz isto, vendar samo 1x, hvalabogu. Trdi in neudobni, lepi pa, ja, to pa.
| Stran: [1] |
KT in zanositevawwaSte se pred načrtovano nosečnostjo zavestno odločile, da boste počakale nekaj časa, glede na to, da ste jemale KT? Če da, koliko?nisem čakala (
40%)
1 mesec (
4%)
2 meseca (
5%)
3 mesece (
16%)
več kot 3 mesece (
35%)
Število vseh glasov: 202Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!