|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čevlji
25.6.2009 23:10:20   
d4rk0
Hay hoo =)

Ne vem v kero drugo temo naj napišem kaj iščem, pa pišem kar sem.

Za svojo punco bi rad kupil čevlje. Zdaj pa me zanima če je kje kakšna internet stran/trgovina z takoimenovanimi "peeptoes" in "open toes" čevlji (torej čelji z visoko peto <10cm )? V slovenščini, ter da se da naročit oz. kupit.

Hvala za odgovor in prijaznost.

Darkouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čevlji
25.6.2009 23:17:19   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: d4rk0

Odvisno - kaj pa hočeš, da bo počela v peeptoesih? Ko boš to povedal, bomo takoj ugotovili, na kateri forum te premestiti. user posted image

Drugače pa lepo poklikaj Venera shop, Red shop, Diskretno in Lolito, pa se boš nagledal 10+ petk na salonarjih in škornjih. Cene se pa začnejo pri 200€ - in vse je slovensko. user posted image

(odgovor članu d4rk0)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2009 23:26:14   
TomTaylor
...hja...kdo bi si mislil, da je RR.net  tako "univerzalen" forum..

Btw...ne vem kam naj se obrnem, pa bom kar tukaj izkoristila gužvo - iščem en rezervni del za otočno napo znamke Faber...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2009 23:55:57   
Kerensa*
Boš morala pa povedati, kateri rezervni del, da vemo, al' te damo na Gospodinjske nasvete, na Tehniko ali celo na Gradnjo. user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2009 23:57:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2009 23:02:25   
d4rk0
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Odvisno - kaj pa hočeš, da bo počela v peeptoesih? Ko boš to povedal, bomo takoj ugotovili, na kateri forum te premestiti. user posted image

Drugače pa lepo poklikaj Venera shop, Red shop, Diskretno in Lolito, pa se boš nagledal 10+ petk na salonarjih in škornjih. Cene se pa začnejo pri 200€ - in vse je slovensko. user posted image

Ne mislim teh erotičnih variant. Pač normalne "špičake" z visokim petim...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2009 1:08:00   
Barbara_L
Zara.
Humanic.
Pa morajo biti preko neta?
Glej tudi asos-ovo spletno stran.

(odgovor članu d4rk0)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2009 9:56:54   
špelin@
Madona, jaz bi se v takihle čevljih polomila user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2009 10:04:50   
ssevin
Ti ji samo dnar daj, bo že ona našla kaj ji je všeč.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2009 10:26:41   
ronja
Mogoče boljše kot denar je to, da jo pelješ z zavezanimi očmi v eno hudo trgovino s čevlji (ne me vprašat, katera je to, ker ne nosim špičakov;) in ji rečeš, naj izbere, kar ji srce poželi.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2009 11:23:04   
čipka
Mater, ko sem vidla naslov "čevlji", sem mislila, da imaš kakšen "fetiš" na čevlje.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2009 15:28:28   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Mater, ko sem vidla naslov "čevlji", sem mislila, da imaš kakšen "fetiš" na čevlje.

Enako! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mogoče boljše kot denar je to, da jo pelješ z zavezanimi očmi v eno hudo trgovino s čevlji (ne me vprašat, katera je to, ker ne nosim špičakov;) in ji rečeš, naj izbere, kar ji srce poželi.

Drugače ta ideja je res dobra. Samo tako ne bo nerodnosti, če bi prinesel ne tisti odtenek modre, ki je zdaj najbolj in...

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2009 21:47:47   
sxy
Hay hoo =)

Za svojo punco bi rad kupil čevlje. Zdaj pa me zanima če je kje kakšna internet stran/trgovina z takoimenovanimi "peeptoes" in "open toes" čevlji (torej čelji z visoko peto <10cm )? V slovenščini, ter da se da naročit oz. kupit.

Hvala za odgovor in prijaznost.

V trgovini Paprika v BTCju, hala A jih imajo tudi kar nekaj na izbiro, če na pa prodajalko povprašaj, ti jih lahka tudi naročijo.
No če pa nisi iz Lj., so pa drugod po Slo.tudi trgovine Paprika, povprašaj v kakšni od njih...

< Sporočilo je popravil sxy -- 3.7.2009 21:48:47 >

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2009 9:19:33   
muška
na bolhi jih tudi najdeš

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.7.2009 17:00:41   
tehnofil
Za svojo punco bi rad kupil čevlje.

V bistvu bi ji jih kupil za sebe user posted image .

(odgovor članu d4rk0)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?