Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 14:55:11
|
|
|
|
polona2
|
Ja, Fisher Price sandali, tisti mrežasti, so luštni, sploh tisti modri, zakaj jih nimajo v kakšnih bolj punčkastih tonih:(...
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 14:57:05
|
|
|
|
čebelica maja
|
Mrežastih pa nisem vidla? Mi imamo mrežaste čeveljčke od Fisher price (a te misliš?). Zdaj bi pa rada njihove sandalčke, ki so čisto odprti?
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 14:58:03
|
|
|
|
Urša
|
Men so tud tisti ta mrežasti luštni... pa supergice tud. Ma kera izkušnje-kvaliteta pa to? ;)
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 14:59:53
|
|
|
|
ma-ja
|
Meni je zdravnica svetovala, da naj vsaj do dveh let otrok nosi čevlje z oporo na peti. Tjaša je zdaj stara dobre 3 leta, pa sem se ji šele letos upala kupiti odprte sandale. Pa še ti so kar masivni (od Cicibana), ker se ji v katerih drugih kar nogice zvijejo. Pri čevljih zelo pazim, ker ima malo platfusa (zaenkrat še nič zaskrbljujočega).
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 15:01:59
|
|
|
|
StBarbara
|
men se zdijo pa tisti od FP ful težki :zmeden:
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 15:03:26
|
|
|
|
Erdbeere
|
pa kaj tok komplicirate s čevlji..za polet je pa ja najboljš, da je otrok čimveč bos :zmeden2:
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 15:08:56
|
|
|
|
ma-ja
|
To je pa res erdbeere, samo če hoče bit!
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 15:11:49
|
|
|
|
Erdbeere
|
jah mal vztrajnosti pa si še ti bos pol se pa otrok ze navad da je fajn bos bit....naša sam da ven pride čevlje dol vrze, da nima mivke v čevljih...pol se pa pejt pa zadnjič res ni blo tok vroče sam kaj naj jih naj ji prlepim...pa naj bo bosa...sicer pa sej sem jest tud najrajš bosa
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 16:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Uni zaprti sandalčki od Fisher Pricea so ful dobri. Jaz sem kupila Tiborju ta svetle. So najlažji čeveljčki na svetu. Res gut! Sehr gut in gunstig!
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 16:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, kvaliteta mora biti pa tudi O.K. Te imamo sicer šele 2 dni, ampak smo imeli vsako leto njihove platnene superge z usnjenim notranjim delom podplata. Vedno so brez vsakega problema zdržali celo poletje. V soncu in dežju.
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 21:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, pozor!!! Če boste kupovale Fisher Price čeveljčke, poglejte, če je od znotraj usnje lepo prišito. Nam se je danes že začelo spredaj (znotraj) mečkat, ker ni bilo dobro prišito in je usnje zlezlo ven. Oziroma tam pri pavcu sploh ni bilo roba. Jutri jih nesem reklamirat. Upam, da jih bodo zamenjali.
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 22:40:20
|
|
|
|
ksenija.
|
Kje pa imajo Fisher price čeveljčke?
|
|
|
|
Čeveljčki oz. sandalčki 17.6.2005 22:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
V Maasu oz. Massu, kakor želiš. Se mi zdi, da bo prvo bolj držalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......