|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čeveljčki?
14.8.2008 19:13:35   
bodoča
Mali gre septembra v jaslice in tam potrebuje copatke in mu nameravam kupiti takšne in pa takšne čeveljčke za zdaj, ko še ne hodi samostojno.

Ne vem kakšne čeveljčke pa mu naj kupim potem, ko bo že samostojno hodil? Če lahko dobim kakšen predlog ali link, bi bila zelo vesela.

Hvala.

mojeustvarjanje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čeveljčki?
14.8.2008 20:00:07   
tilči
Ko se uči hodit, je fino, da ima visok čevelj, da ima oporo v gležnju. Jaz sem starejšemu vedno kupovala Cicibanove čevlje in copatke

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2008 20:07:42   
sonchek
Tukaj imaš zelo lepo napisano:
http://www.ringaraja.net/forum/Kaksni_naj_bodo_prvi_ceveljcki%3F/m_1061357/tm.htm

drugače pa se ne nosijo več čevlji s oporo ampak čist navadni usnjeni čeveljčki, da je otrok kot bi bil bos...
Jaz bom verjetno kakašne od teh kupila:
http://www.malamasa.si/si/prvi-koraki/za-puncke-g106.shtml

srečno

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
14.8.2008 20:59:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2008 21:21:14   
Naja30
Danes se več ne priporča trdih copatov z oporo. Moja je imela cicibanove in je bila v njih en velik štor! Ko sem ji kupila ene v massu, bolj mehke, je pa lepo hodila in se ni lomila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2008 21:34:58   
benika
Meni je pediatrinjas že 2,5 leti nazaj močno odsvetovala cicibanove čeveljčke in res mu jih nisem nikoli kupovala. Najboljši so čeveljčki, ki so ravni, da se nogica lahko sama oblikuje.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2008 23:05:50   
Anuška79
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Mali gre septembra v jaslice in tam potrebuje copatke in mu nameravam kupiti takšne in pa takšne čeveljčke za zdaj, ko še ne hodi samostojno.

Ne vem kakšne čeveljčke pa mu naj kupim potem, ko bo že samostojno hodil? Če lahko dobim kakšen predlog ali link, bi bila zelo vesela.

Hvala.

Podobne prvim (Shoo shoos) ima za copatke (doma in v vrtcu), druge pa sem ji kupila kot prve čeveljce in v njih zelo lepo hodi. Priporočam oboje.

< Sporočilo je popravil Anuška79 -- 14.8.2008 23:06:48 >

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2008 23:52:33   
valči
Imam skoraj 10 mesečnico,ki bo,kot kaže hodila pred letom dni.Sem pa se navdušila nad čeveljci pediped,ki so bili podani v linku.Ne glede na ceno,videt so super.

Bi pa vprašala.Realnost številke,bi za našo Nino naročila od 6-12,ali od 12 dalje.Nogica ji meri 11 cm.Kakšne so izkušnje.In pa hoja po kamenčkih,pesku,doma nimamo asfalta.
Za dež pa sigurno niso.

Ker jih bom v kratkem naročila,prosim za izkušnje.Hvala.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.8.2008 7:59:28   
anju

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Bi pa vprašala.Realnost številke,bi za našo Nino naročila od 6-12,ali od 12 dalje.Nogica ji meri 11 cm.Kakšne so izkušnje.In pa hoja po kamenčkih,pesku,doma nimamo asfalta.
Za dež pa sigurno niso.

Ker jih bom v kratkem naročila,prosim za izkušnje.Hvala.

ko klikneš na določen copatek, ti pokaže dolžino v cm določene mere.
pedipedke imamo doma, mali je zelo rad v njih. za na kamenčke? če so fejst špičasti kamenčki, je čutit skozi. za v dež tud niso. so bolj "copatki", ne čeveljčki.

in v njih sem ga seveda peljala v vrtec. vsi otroci so imeli cicibanove in vzgojiteljica mi je priporočila copatke z oporouser posted image kaj vem, (sem brala tisti članek, ko sem se sama odločala), eni tako drugi drugače. no, moj je doma v mehkih ali nogavičkah, v vrtcu ima cicibanove.
kar me moti pri pedipedkah je edino to, da podplat vseeno zdrsne. kar se pa robeezk ali shoo shoos tiče - moj si jih enostavno sezujeuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.8.2008 23:05:36   
sandra85
mi smo kupili cicibanove, pa nam jih je P odsvetovala!
trde čeveljčke odsvetujejo!
pol smo pa kupili tele od male maše (pediped) in jih bom tudi zdaj kupila, ker so mi zelo dobri, mehki in udobni delujejo.

user posted image

zdaj pa bom narčila kake zaprte za jesen tudi od male maše

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2008 13:30:38   
nananaja
mi imamo doma copatke (z oporo kot od cicibana) ter ene superge, pa so za učenje absolutno pretrdi. naša še pretežno plazi po tleh, zato ji damo gor kvečjemu mehke čeveljčke, trše itak da samo dol in jo najbrž motijo, ker je največ bosa. ko bo enkrat stabilno hodila, ji bom pa obula močnejše čevlje - takrat bo tudi hladneje.

kar se pa tiče jasli, pa raje glej na to, da ustrezajo tebi, ne drstijo in so praktične, ne pa samo mnenje  vzgojiteljic -  te včasih rečejo, da imajo vsi take, imejte jih tudi vi. mogoče se bojijo novih stvari.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2008 13:48:08   
Rubin.
Mi imamo super fit in smo zelo zadovoljni.

http://www.superfit.at/

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2008 23:09:04   
annie
Ojla,

mi smo tudi v fazi kupovanja čeveljčkov. Jaz bom tudi preko te spletne strani naročila neke zaprte čeveljčke. Je pa res tole, da v vrtcu morajo takšne z oporo nositi user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2008 1:00:23   
nananaja
e pa res tole, da v vrtcu morajo takšne z oporo nositi

ah no, če ima drugač vredu čeveljčke, ni treba, da so z oporo. sam take z oporo ponavadi bolj trdno na nogah ostanejo od preohlapnih mehkih čevljev, pa je manj dela z njimi.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2008 12:01:38   
MARSELINO
Jaz sem glede čeveljčkov imela debato z nevrofiziatrinjo. Naš malček je nedonošenček, pa smo pač imeli opravka še z fizioterapijo.
Glede čeveljčkov je bil njen nasvet: ko dete začenja hoditi naj ima petka oporo ( zadnji del stopala), drugače pa je potrebno dobro preveriti kako se čevelj prepogiba. če ga z rokami komaj prepogneš, ga ne kopuj, ker bo imel otrok težave s hojo (lahko začne dvigovat cela stopalo namesto, da bi stopalo prepogibal med hojo). mi smo se tega držali oz. se še držimo in nimamo težav. Drugače je komentirala, da so cicibanovi copatki vredu, pri čevljih pa naj bomo pozorni, saj znajo imeti zelo trden in nepregiben podplat (odvisno od modela).
Glede ortopedskega vložka pa naslednje: imam nečakinjo, ki je stata 3 leta in od samega začetka nosi cicibanke z ortopedskimi vložki, pa ima težave s pladfusom, da bi ga jaz glede na to odsvetovala.
Mi smo ta teden poskušali jesenske čeveljčke v Geoxu (malemu se tako kot nama zelo potijo noge), pa so čevlji super. samo malo dragi so.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2008 14:23:14   
anju
tile:

http://www.mojskratek.si/gucio.html

izgledajo prav po MARSELINO-vem opisu in tudi ti so (malo) dragi. in cicibanovi so tudi dragi...

(odgovor članu MARSELINO)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.8.2008 14:27:12   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Meni je pediatrinjas že 2,5 leti nazaj močno odsvetovala cicibanove čeveljčke

Meni pa že pred petimi leti in pol. Čevlji morajo biti čimbolj mehki, lahki, zračni.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?