|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Česa nikoli ne odpustite?
30.10.2005 11:06:33   
Anonimen
Partnerjem, prijateljem, družinskim članom, neznancem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Česa nikoli ne odpustite?
30.10.2005 11:08:12   
baguSka
Sem človek ki vedno odpusti.. Če nebi znala odpuščat, bi se lahko takoj na mestu fentala. Škoda življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2005 11:09:12   
Anonimen
Evo K. moj seznam

Laži in neiskrenosti
Hinavščine
Nezaupanja
Neprimernega nadlegovanja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2005 11:10:35   
mojamura
- partnerju - prevare in še bolj to , da ne bi mel jajjc pa bi mi v faco to povedal (če bi že blilo tako)- prijateljem ne bi oprostila zahrbtnosti- družinskim članom ne bi oprostila grdih laži- za neznance me pa BMK....edino no, da imam npr. prometno, pa se noben dripac ne bi ustavil in mi pomagal....to mogoče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2005 11:22:13   
arielca
Prizadanejo me lahko samo ljudje, ki mi veliko pomenijo, za ostale se ne sekiram preveč... In v tem trenutku se mi zdi, da nikoli ne bi odpustila prevare in laži. Ampak, saj veste, kako to gre... Nikoli ne reci nikoli.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2005 11:41:09   
baguSka
A sm samo jst tak frik user posted image Men se pa tok škoda zdi da bi komu kej zamerla..user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2005 11:43:43   
daddy
   Če že komu kdaj česa ne odpustim, potem kvečjemu sebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2005 11:45:43   
india
Laži,prevare, zahrbtnosti

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2005 11:48:30   
Jančika_
Kot Daddy sem tudi jaz do sebe najbolj neizprosna. Mož mi pravi "moj Luther"user posted image .

Drugim sčasoma odpustim. Včasih malo traja. Dokler nečesa ne odpustiš, ti ta stvar greni življenje, ves čas je prisotna. Zato raje odpustim in ne mislim več na to.

Seveda to ne pomeni, da imam z ljudmi potem enak odnos kot prej - ne, včasih ga sploh nimam več; a me vsaj ne obremenjujejo več.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2005 12:07:49   
daddy
Jančika, kot da bi mi brala misli.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2005 13:01:09   
rija
Laži.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
30.10.2005 13:08:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.10.2005 16:20:57   
Naja31
Parnterju nezvestobo, za vse ostalo pa je zviljenje prekratko, da bi se sekirala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.10.2005 17:41:09   
Anonimen
Sčasoma sicer vse odpustim oz. vsaj pustim za sabo (čas pač celi vse rane), sicer pa ne odpušam fizičnega in/ali psihičnega nasilja, varanja, hinavščine, laži (govorim o življenjskih, pomembnih lažeh)...

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.10.2005 19:37:32   
Gina
Mislim da sem še vedno vse odpustila. Odpustila tisti hip, ko me je kdo nehal napadat. Saj odpustiš zaradi sebe. Zaradi svojega ega. Dokler ne odpustiš, mori samo tebe, te gloda in papca. Saj tistega, kateremu ne odpustiš, ne. Ti si žrtev. Torej je brez veze sebe kaznovat. Tudi sebi moraš odpustit. Zakaj pa bi mislili, da smo kaj bolj popolni kot kdo drug. Jaz vem, da nisem. In si odpustim. Mogoče kakšen dan kaseneje, ampak prav dolgo pa ne vlečem oslarij s sabo. Zaradi sebe, zaradi mojega dobrega počutja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.10.2005 19:45:18   
Anonimen
Odpuščam, vendar ne pozabljam!
Ko se preveč nakopiči, povem v obraz. Potem je na soljudeh ali to sprejmejo ali ne. Z družino gojimo poseben odnos (ker smo maloštevilčni) in sem uvrščam izključno mojo kri. Svojega partnerja ljubim, prijatelje imam rada, znance cenim in sodelavce spoštujem. Kadar se opečeš v odnosih, bodisi zaradi sebe ali drugih, najverjetneje tako popredalčkaš, da bi se izognil morebitnim nesoglasjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.10.2005 21:14:30   
paris
Odpuščam zaradi sebe, ker me nedokončane stvari obremenjujejo!
Pozabim pa ne! Sploh pa ne pozabim laži in podlih zahrbtnosti, za take ljudi pri meni ni več prostora.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.10.2005 22:59:52   
nejcko

Do sedaj sem odpustila vse, vsakomur, vedno in povsod.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.10.2005 1:45:08   
KODA
Prevare in zahrbtnosti.Za druge stvari bi pa mogoče še pogledala čez prste.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.10.2005 10:08:37   
karmy
laži
prevar
hinavščine
zahrbnosti

< Sporočilo je popravil karmy -- 31.10.2005 10:10:38 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.10.2005 16:46:56   
kapica
Ne morem reci, da nikoli ne bi odpustila. Je bilo ze vec taksnih situacij, ko sama sebi recem, ne , cez to pa ne bos sla. Pa se s casom ohladim, pomirim in odpustim. Ne morem drugace.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.10.2005 20:08:35   
Anonimen
Varanja in pretepanja.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
31.10.2005 21:29:20   
kepa*
Odpustim že, težko pa pozabim laži in neiskrenost.

K sreči je tega izjemno malo ali skoraj nič.

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.10.2005 22:49:41   
niki5
Na zamero (neodpuščanje) me zelo spominja tudi trma, imata nekaj skupnega in to da ponavadi najbolj sam trpiš, medtem ko tisti, do katerga to gojiš niti približno ne čuti kaj podobnega. Tako sem si obljubila, da ne bom ne enega ne drugega prakticirala, ker s tem sama najkrajšo potegnem.
Pri meni se ponavadi počasi kopičijo stvari in ko pridejo čez vso mero, potem običajno kar podzavestno takega človeka odpišem, ne gojim nikakršnih občutkov in misli do njega. Težko bi definirala kaj, ker je kombinacija različnih stvari, ki se naberejo v meni. Je pa res, da veliko prenesem in dolgo upam za nekoga, da je drugačen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.11.2005 13:42:29   
Anonimen
Do sedaj sem odpustila drugim še čisto vse, razen ene same stvari: Če se tisti, ki me je česa obtožil po krivici in čez čas sprevidi svojo zmoto, če se mi ne opraviči ampak se dela, kot da se ni nič zgodilo. Tega pa ne morem požreti in za vedno ostane v meni kot velika črna pika. Lahko s takim človekom povsem normalno sodelujem in imava povsem normalen odnos, ampak tista pika ostaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?