|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čep - ponovno?
28.10.2004 15:42:44   
asso
Pozdravljene,

a mi lahko poveste kakšen je ta sluzast čep, ali krvavo rdeč ali bolj rjavkast. In koliko časa po tem, ko se vam je izluščil ste rodile? Ali, ko se vam je izlušču ste imele popadke?
Ker meni se je najbrž izlušču in je bil rjavkast pa kar precej te sluzi, kar dvakrat ko sem šla na WC.

Hvala za odgovore

Lp asso (38 t 1/7)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čep - ponovno?
28.10.2004 17:04:42   
Anonimen
Asso,jaz se kar bojim zate.Ti boš do trnutka ko te bodo v porodno dali psihično čisto na tleh.Te kar vidim da si čisto panična in ful zaskrbljena.Oprosti,če to ni odgovor na tvoje vprašanje,ampak mene skrbi zate pa čeprav te ne poznam.Ko bi vasj že rodila,da bi končno imela mir v duši.ŽELIM TI VSO SREČO!!!!!!!9nebesa:duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čep - ponovno?
28.10.2004 17:14:49   
MINEJA
Jaz sem rodila takoj za tem, ko se mi je izločil čep. Učili so nas, da moramo takoj v bolnišnico. Bilo pa je tako, da me je začelo nekaj zvijati (kot krči pri menstruaciji). Šla sem na WC in videl sluz, ki je bila rdeče rjave barve. Takoj me je mož peljal v porodnišnico, in sicer ob 11-ih, moj sinček pa s je rodil s pomočjo umetnih popadkov ob 13.42. uri.
Moj nasvet-pojdi v porodnišnico. Boš vsaj na varnem.

:angel::angel::angel:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čep - ponovno?
28.10.2004 17:16:51   
MINEJA
Pozabila sem povedati, da sem rodila v 37. tednu.

:angel::angel::angel:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čep - ponovno?
28.10.2004 18:43:23   
VALENTY
Jaz sem imela celo noč popadke.Zjutraj sem rekla možu naj bodosegljiv na gsm. Sem šla na stranišče in zagledam krvavo-rjavkasto sluz.Sva šla direkt v porodnišnico.Ob 14-ih sem že crkljala svojega sinka.
Rodila sem 3 dni pred rokom.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čep - ponovno?
28.10.2004 20:02:23   
asso
Neva6,

hvala za tvoje skrbi, ampak sploh nisem panična in ko bom šla v porodno ne bom psihišno čisto na tleh ampak že fajn odprta, da bom samo še parkrat potisnila in bo :duda: že venih. Ha, ha, ha,...:)-:)-:)-:)-:)-

Res sem čisto mirna, sploh se ne obremenjujem, pravim, da vse pride ob svojem času. Jutri imam še zavese za zašit potem pa se še kaj najde. Če bodo med tem časom popadki ali mi odtekla voda ali karkoli drugega nenormalnega pač bomo šli rodit. Če ne pa bomo počakali na rok oz. kot jaz že cel cajt pravim, čez rok in to bo 12.11.

Hvala vsem za vaše informacije, malo sem še okoli pobrskala in ugotovila, da so nekatere tudi dva tedna po čepu rodile. Bo kar bo, bomo videli kakšna bo usoda.

Lepo noč želim vsem

Asso in :duda: (38 t 1/7)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čep - ponovno?
28.10.2004 20:03:56   
mammika
Asso če nič drugega vsaj pokliči v porodnišnico,ker ni pri vseh isto...
Srečno
in LP

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......