|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čep?
14.6.2007 11:13:14   
Anonimen
Zjutraj sem opazila sluz, rjavkasta malo krvi vmes, verjetno je to čep.Kdaj naj pričakujem,da se bo začelo(38t),ctg imam 20.6,naj  čakam,kakšne so vaše izkušnje,kdaj se je začelo zares?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 14.6.2007 11:34:46 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČEP?
14.6.2007 11:21:37   
BLAŽIKA
Kaj pa če bi stopila do ginekologa? Mogoče pa se je že začelouser posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 11:24:08   
Anonimen
Lahko že danes ,najkasneje pa se mi zdi da v roku 3 dneh

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 11:26:14   
orhideja75
jaz sem 1.rodila 20 dni pred rokom. ne seri ga. pojdi takoj.
lpuser posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2007 11:26:47   
eva1
Meni je šel čep cca. ob 5h zjutraj, ob 8h zjutraj odtekla voda, rodila ob pol desetih zvečer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2007 11:31:12   
kaja26
js pa mislim da ni potrebe po paniki. Sej boš opazila če bodo popadki pa pol greš da nebi zdaj brez veze lažala v porodnišnici. Vseeno pa pokliči g in naj ti on svetuje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 11:32:02   
kaja26
jaz sem 1.rodila 20 dni pred rokom. ne seri ga. pojdi takoj.
lp

ne vem zakaj naj bi šla takoj?

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2007 11:42:31   
madela
Meni se pa je čep vseh 3x odluščil samo par ur pred porodom. Najbolje,da pokličeš g.,če pa te slučajno še kaj špika pa so lahko že rahli popadki.Pol je pa najbolje,da greš kar v porodnišnico.
Pa srečno!

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2007 11:42:42   
Felicity
Po moje se bo tudi kmalu začelo.
Želim ti hiter in lahek porod.user posted image

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2007 13:53:32   
Mehičanka
Prvič se mi je čep odluščil slab teden pred porodom, potem pa še enkrat dva ali tri dni pred porodom (se ne spomnim več točno user posted image ). V glavnem, rodila sem v slabem tednu.

Sem pa zasledila, da je dr. Pušenjak rekel, da ni pravila, če se ti odlušči čep. Da lahko rodiš čez eno uro, en teden ali pa en mesec.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2007 15:51:29   
Anonimen
jaz sem rodila 2 dni po čepu. Sem pa že takrat lepo vse spakirala, ker ko se ti čep odlušči pomeni, da bo kmalu akcija. user posted image ž

Seveda, nobene panike. Saj moraš itak počakati na popadke, ki naj trajajo vsaj 1 uro na 5 minut (odvisno kako daleč imaš do porodnišnice) ali da ti odteče voda.

VErjami pa, da doma dosti lažje preživiš popadke, kot pa v porodni sobi, ker se ti tam vleče vse kot hudič. JAz sem se zdaj odločila, če bom morala rodit po naravni in če bodo popadki, bom čim dlje doma čakala, kot pa tam ležala in vsako minuto gledala na uro.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 14.6.2007 15:54:08 >

(odgovor članu Mehičanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2007 21:20:32   
Anonimen
Paštetov kruh jaz drugič na tvojem mestu nebi predolgo čakala doma da ne bi otroček prišel nasvet kr doma. Moja druga nosečnost je potekala tako hitro da ko sem prišla do porodnišnice sem rodila v eni uri, doma pa sem se obotavljala tri ure.Drugič gre hitreje in lažje vsaj pri meni je bilo tako 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2007 9:41:26   
Tajduška
jaz sem rodila 3 dni po odluščenem čepu!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.6.2007 10:57:12   
Anonimen
Meni se je čep odluščil 16 dni preden so mi sprožili poroduser posted image

(odgovor članu Tajduška)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.6.2007 11:25:40   
Andra
Tudi meni je šel čep 2 dni pred porodom. Spremljaj dogajanje... Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.6.2007 13:50:40   
NRMM
Tudi meni se je prvič čep odluščila 2 dni predno sem rodila.Ampak vzrok za odluščitev čepa so bili celonočni popadki na 3 minute,ki so me v jutranjih urah minili v porodni sobi seveda in potem sem se vrnila po 2 dneh.Sem pa seveda šla čakat domov,ker v porodnišnici ne vem,če bi jih dočakala.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2007 9:14:40   
Anonimen
Sem  tretjič zapored zjutraj opazila to sluz, danes je bilo mokro okoli te.zdaj ne opazim odtekanja.Se mora uliti,da se gre?

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
16.6.2007 14:58:46   
Mehičanka
Se mora uliti,da se gre?

A misliš čep ali vodo?

Čep se ne ulije. To je le gosta sluzasta snov...kot zeloooooo gost jajčni beljak.

A je zraven še kaj krvi? Če je sveža, se pojdi rajši pokazat.

Če pa voda odteka, pa ne vem svetovat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.6.2007 20:32:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Paštetov kruh jaz drugič na tvojem mestu nebi predolgo čakala doma da ne bi otroček prišel nasvet kr doma. Moja druga nosečnost je potekala tako hitro da ko sem prišla do porodnišnice sem rodila v eni uri, doma pa sem se obotavljala tri ure.Drugič gre hitreje in lažje vsaj pri meni je bilo tako 

hvala za skrb, še dobro, da imam do porodnišnice 5 minut. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.6.2007 20:34:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem  tretjič zapored zjutraj opazila to sluz, danes je bilo mokro okoli te.zdaj ne opazim odtekanja.Se mora uliti,da se gre?

ko ti voda odteče zgleda, kot bi se polulala. Drugače, pa če nisi ziher, če ti voda odteka, se pa dajo kupiti taki vložki, ki se obajrvajo, če je plodovnica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.6.2007 21:39:57   
Anonimen
Zanima me nekaj. Danes sem opazila temno zeleno sluz ni krvi v njej je pa zelo gosto. Včeraj me je ščipalo celi dan danes pane. Zanima me a je to ČEP ali kaj drugega.
Na hlačkah se mi včasih pozna kot mokro in včasih se obarva rumeno drgač pa ostanejo hlačke čiste. A je to voda odtečena ali kaj drugega

HVALA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.6.2007 21:43:17   
Anonimen
Kako veš da je voda ko greš na wc. A te tišči ali kaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.6.2007 21:55:24   
Mehičanka
temno zeleno sluz ni krvi v njej je pa zelo gosto

Moj čep je bil prozoren, z nitkami sveže krvi. Kaj pa če bi v porodnišnico poklicala? Zelena barva mi je malce sumljiva....ampak, nočem nič strašit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.6.2007 13:48:55   
Barči78
Meni je ob 3.30 ponoči nekaj počilo v trebuhu, sem šla na WC, se mi je odluščil čep - bil je rozne barve, so se mi takoj začeli popadki, 5.15 sem že imela v naročju svojega Žana.
Zelene barve je pa lahko plodovnica, zrela, to pa rajši takoj vprašaj.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?