|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čep-stotič
10.3.2008 16:51:16   
Anonimen
Samo na kratko ali ste pri čepu opazile tudi kri ali ne? Kr pri meni je v prvo bila vmes kri, sedaj v drugo pa ne vem ali je to to ali ni. Zjutraj se mi je izluščila kepa sluzi, ful gosta, velika za približno oreh. Sedaj pa vse miruje. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čep-stotič
10.3.2008 16:54:06   
kekec in mojca
Kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, se mi je odluščil tak roza čepek... malo je bilo krvi zraven. Je pa mi delovalo vse skupaj bolj kompaktno... trdno. Ne vem,kako ti naj to drugače opišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 17:03:55   
vila
Dan. Tudi pri meni je bilo v bistvu le malo več sluzi, to je bilo zjutraj, okrog druge popoldne sem imela malo roza izcedka, okrog pete popoldan so se začeli popadki, ki so se stopnjevali, brez kakršnih nadaljnih izcedkov, ponoči ob 2,35 pa sem že rodila, s tem, da sem bila v porodni sobi samo 40 minut. Po moje je boljš, da še počakaš, razn če ti odteče ali ti začne odtekat voda, potem pa brž pot "pod noge".

Srečno in čim lažji porod ti želim. 

SREČA JE OPOTEČA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 17:17:51   
eva1
Pri meni je bil kot oreh velik skupek sluzi, vmes so bile krvave nitke(krvi pa ni bilo)!

(odgovor članu vila)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 17:33:04   
Naja30
Ja, bilo je rjavkasto krvavo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 20:44:40   
marita
pri meni se je začelo z rdeče belim izcedkom, nadaljevalo pa z rahlimi krvavitvami med popadki, točno pred 8 dnevi. He, he, he. Rodila sem par ur kasnje.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 21:36:27   
Anonimen
moj čep je bil en velik sluzast smrkelj s krvavimi nitkami.

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2008 22:07:37   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

moj čep je bil en velik sluzast smrkelj s krvavimi nitkami.

Pri meni je bilo isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!