|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čep- kaj narediti??
19.2.2009 11:30:48   
pancottina
Ciao punce

Na forumu sem si že prebrala kar nekaj tem na temo čep in kako izgleda in ... ampak rabila bi en nasvet oziroma mnenje s prve roke.
Noseča sem 32 tednov in 3 dni. Do zdaj je nosečnost potekala skoraj b.p., razen krvavitve iz neznanega razloga za katero sem bila tudi hospitalizirana.

Danes zjutraj sem kot vsako jutro odšla na wc lulat, in ko sem se obrisala sem opazila kar precej sluzi. Zdaj nekatere opisujejo ta čep temno rjav, ali velik kot grah. No moja sluz je bila prozorno rumena in je bila bolj tekoča, ni bila v kosu, kroglici al čemu podobnemu.
Počutje je bilo prej in po tem normalno, edina spremebma je morda rahlo otrdevanje trebuha (od pete ure do zdaj mi je otrdel že ene 3×) ponavadi mi ne.

Ne bi rada zganjala preplaha po nepotrebnem. Čudi me, saj do zdaj nisem imela nikoli nobenega takega podobnega izcedka, tudi ko sem šla še na wc ga ni več. Je vseeno možno, da se je čep začel že luščiti? KAj je v takem primeru pametno narediti? Pokličem svojo ginekologinjo? Počakam še malo, da vidim kako se stvari odvijajo tokom dneva? Kaj mi svetujete?
Vsakega odgovora bom hvaležna.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čep- kaj narediti??
19.2.2009 12:01:51   
backa
Imaš ZS.LP

(odgovor članu pancottina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2009 12:02:39   
*raci*
Živjo!

Nič ne čakaj, kar pokliči svojo g in ji povej kaj je. Jaz sem v prvi nosečnosti na hlačkah opazila gosot rjavkasto sluz. Šla sem takoj na pregled in bila odprta 3-4 cm, bla sem v 25. tednu. Nočem te strašit, ni nujno, da gre za čep, ampak vseeno poklič boš bolj mirna, nimaš kaj čakat.

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2009 12:10:28   
Mišni
Pojdi na pregled. Meni je zjutraj, ko sem vstala, po nogah stekla ena taka belkasta tekočina, malo roza vmes. Sem šla takoj v porodnišnico, kjer se je izkazalo, da mi je počil mehur in je to v bistvu bila plodovnica.
Za vsak slučaj se res pojdi pokazat. Meni so pok mehurja potem ugotovili z amniskopijo. Pa sporoči, kako si opravila, O.K.?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2009 13:51:22   
rj1808
Jaz sem v 38.tednu in imam taki sluzasti izcedek vsak dan..večkrat na dan..na pregledu sem bila 2 dni nazaj in je vse ok..zaprta...Normalno je da proti koncu nosečnosti maš povečan izcedek,ne vem, naredi kaj misliš da je prav..Lp!!Pa srečno!

Carpe diem!

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2009 14:15:29   
evica23
Pozdravljena, tole kar opisuješ je verjetno čisto normalen izcedek. Po 31t se ta močno poveča in je čisto normalno. Ko se je pri meni luščil čep je bil izcedek krvav. dokler je prozoren ali malo rumenkast je vse ok.
Lep pozdrav

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2009 14:18:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: evica23

Pozdravljena, tole kar opisuješ je verjetno čisto normalen izcedek. Po 31t se ta močno poveča in je čisto normalno. Ko se je pri meni luščil čep je bil izcedek krvav. dokler je prozoren ali malo rumenkast je vse ok.
Lep pozdrav

Nam so v MŠ povedali, da vsakršne barve je čep normalenuser posted image .

(odgovor članu evica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2009 17:14:35   
pancottina
Hvala punce, čisto vsaki posebej :)

Glih včeraj sem v MŠ poslušala tudi jaz, da je izcedek povečan, ampak.........

No odločila sem se, da ne bom delala še problemov. Naslednji teden imam pregled in bom g. seveda povedala, če bo pa kaj sumljivega se mi dogajalo bom pa nemudoma poklicala in se šla pokazat.
Zdaj je zaenkrat vse mirno in po starem.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2009 22:24:40   
bjondi
Jaz sem v 22 tednu pa mam izcedek že kar lep čas povečan...

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2009 8:02:58   
lananai
Mogoče bi se bilo bolje it pokazat. Če je bila res plodovnica, bi morala iti takoj v porodnišnico! Ker dugače lahko pride do okužbe ploda in je lahko nevarno.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2009 8:31:05   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Mogoče bi se bilo bolje it pokazat. Če je bila res plodovnica, bi morala iti takoj v porodnišnico! Ker dugače lahko pride do okužbe ploda in je lahko nevarno.

Ampak, če bi počila plodovnica...a ne bi to opazila tudi zdaj ( vsaj malo ), če pravi da sedaj nima nobenega izcedka ?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Plazenje.
пеперутка16

Kdaj se je vaš otrok pričel plaziti, opirajoč na roke?

6 mesecev. (44%)

8 mesecev. (44%)

1 leto. (11%)

Ni plazil. (0%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!