Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 7:20:11
|
|
|
|
KIRA
|
romantično večerjo v dvoje, na kakem zasanjanem kraju. mizo posutio z listi vrtnic, zraven hladen šampanjec.... pa če je že ne znaš sam nardit, kak catering mogoče - odvisno kaj ima tvoja punca rada. pa kako resna je zveza in seveda kako sta situirana. za trajno zvezo se boš malo bolj potrudu. za darilo pa mogoče kakšen majhen flakonček kakega zelooo ekskluzivnga parfuma, ali pa morda 2 voucherja za wellness vikend v dvoje.... to bi šlo tud če sta še študenta, samo malo v manjšem obsegu. recimo pripraviš en super lep večerni piknik nekje v naravi, ne pozabi seveda bakel proti komarjem, ali pa vsaj kak lepo dišeč autan spray. morda jo lahko pelješ na kakšno prireditev, kamor običajno ne gresta. ali ji pa enostavno zjutraj prinesi zajtrk v posteljo in ji reči, da je danes njen dan, pa naj si izbere kaj bo počela.. LP
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 7:20:32
|
|
|
|
anitaz
|
Hmmm....kašen prstan za ene 400 čukov bi me iz stola vrgu Mal heca... Ne vem, pelji jo na večerjo v kakšno dobro restavracijo, pa prinesi ji veeelik šopek rož. To bi meni bilo lepo, kaj je pa njej včeš pa ti najbolje veš. Čeprav v tem kratkem času pomoje bolj malo veš o njej
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 7:20:55
|
|
|
|
CUKRČEK
|
parfum, masaža, kak prstanček ali ogrlica(ni potrebno da je drago in zlato), večerja zunaj+striptiz doma, ...
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 7:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Hmmm....kašen prstan za ene 400 čukov bi me iz stola vrgu Mal heca... Ne vem, pelji jo na večerjo v kakšno dobro restavracijo, pa prinesi ji veeelik šopek rož. To bi meni bilo lepo, kaj je pa njej včeš pa ti najbolje veš. Čeprav v tem kratkem času pomoje bolj malo veš o njej To mi je anitaz glih največji problem...punce še ne poznam v detajle(to si naj vzema, kakor si kdo hoče )...sam je pa punca bolj "fensi" narave...tak da je še to bolj haztevna naloga Drugač p aCUKRČEK...pozabi na striptiz!!!!!
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 7:49:34
|
|
|
|
anitaz
|
Ma, z večerjo v eni fensi restavraciji nimaš kej falit. Zdej če sta tolk mal časa skupi, jest ne bi še z dodatnim darilom pretiravala. Pa sploh tud tko ne bi. Rože pa basta
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 7:49:37
|
|
|
|
CUKRČEK
|
zakaj pa ne striptiz?? ALi ji pa daj sebe za darilo.....uleti v sobo samo v mašnji....okol trebuha eno veliko ali pa eno malo okrog "fonzeljna". REsno: po moje je čist fletno, če ji kak lep šopek ali pa samo vrtnico. PA mogoče zraven kako ogrlico ( tako na izi, kot jih na "štantih" prodajajo).
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 1.8.2006 7:51:12 >
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 7:50:01
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK zakaj pa ne striptiz?? ALi ji pa daj sebe za darilo.....uleti v sobo samo v mašnji....okol trebila eno veliko ali pa eno malo okrog "fonzeljna". Jaaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 8:50:00
|
|
|
|
pety78
|
Hmmmm, kaj pa vem. To je mogoče bolj za foro, ko osebo že bolje poznaš. Jaz bi bila vesela kake večerje, vendar ne pretiravat z romantiko, da ne bo preveč osladno. Lepo darilo mi je pa tudi kakšna modna ogrlica, ampak pozabi na zlato in srebro, ter raje pobrskaj v trgovinah z oblačili, kjer jih tudi prodajajo v vseh mogočih barvah in velikostih. Če ne veš barve, z bež ne moreš falit, pa še mogoče kakšna rjava kombinacija. Zraven pa seveda kakšna čokoladka, če ima rada sladko. To bi pa že moral vedet. In pa rožica. Mogoče kaj druga, kot pa klasična vrtnica. Malo izvirnosti, pa bo. Veliko sreče!
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 9:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj sem bila vesela, ko sem enkrat prišla domov in na vseh vratih v najinem stanovanju so bile nalepljene slikce, ki jih je sam narisal in pod njih vpisal zmeraj drug stavek: Ti si moj sonček, si si moj nasmeh, ti si moj srček, ti si moje darilo....čisto preproto in verjemi mi, še 2 dni nisem prišla k sebi
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 9:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
)...sam je pa punca bolj "fensi" narave...tak da je še to bolj haztevna naloga No pol če je punca ''fensi'' pozabi na štant ogrlice in podobno - te bo še u rit sunla . V glavnem - če nisi lih kuharski mojster jo pelji v kakšno fensi restavracijo a la Chez Eric, al pa kaj v podobnem cenovnem razredu... Nikakor ne kupuj darila razen kakega orto šopka rož, pri tem pa pazi kaj ti bo cvetličarka notr nametala. Pogosto de sogaja, da v šopek dajo vse mogoče in nemogoče, če tip ni ravno spreten. Priporočam cvetličarno poleg Cojzove palače (na obrežju ljubljanice blizi šentjakobskega mostu) al pa eno nasprot šentjakobske cerkve na vrhu stare Ljubljane blizu vodnjaka. Če si spreten v kuhinji, pa kaj sam skuhaj kaj fensi, obvezno ornk dekoriraj mizo, pol jo pa pelji na kakšno prireditev v LJ zdej itak dogaja. Če nisi iz LJ pozabi na lokacije in poberi sam ideje. PS. Js se ne bi preveč skeširala, kaj pa če se ne obnese - pol je to stran vržen dnar in zgrešena investicija
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 9:54:28
|
|
|
|
Pupica
|
Pomoje se pa en malo norca dela....po eni strani je punca šmek, poznaš jo šele nekaj miljon sekund, pa ne veš kaj bi...pol pa prpelješ vn tako foro z enimi vibratorji...ah dej no kr neky... To b že lahko vedu, da če ji boš po tako kratkem času podaril vibrator se lahko le ta pr teb nekje znajde...vsaj jaz vem, da če bi mi za prvi Rd, ki bi ga praznovala z njim podaril vibrator, nekam zabila vibrator Pa še mislila bi da ima tip v mislih le eno štanco Drgač pa kakšna preprosta stvar je najbolje. Rožice, večerja, nakit ti odsvetujem, ker jo premalo poznaš kaj ima rada, kaj nosi itd...da je ne bi užalil al kaj podobnega.Pa seveda s parfumom ne moreš falit.Vsaj mene moj vedno razveseli z parfumom. lp pa lepo praznujta
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 10:01:27
|
|
|
|
MarijaPo
|
Ce ji kupis en hrvaski otok, si te bo gotovo zapomnila.
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 11:12:56
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK ALi ji pa daj sebe za darilo.....uleti v sobo samo v mašnji....okol trebuha eno veliko ali pa eno malo okrog "fonzeljna". To sm jst mojemu lubiju po pol leta. Mislim, da sem jaz imela eno orng mašno okrog pasa... Cvetličarka je rekla, da sem največja faca, ko sma se menili za kaj jo bom rabila...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 1.8.2006 11:36:00
|
|
|
|
KRISS
|
Mislim da je odvisno od tega kaj si ona želi, kakšen tip ženske je. Zase vem da brez rož za njen RD ne gre ker jih obožuje
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 4.8.2006 11:37:06
|
|
|
|
Micy
|
Midva sva hodila šele 14 dni in me je pelu na večerjo, u bistvu na pico ki je bila v obliki srca potem mi je pa za mizo dal še lepo rdečo vrtnico . Čist paf sm bla.
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 4.8.2006 14:37:18
|
|
|
|
Annny
|
A POTEM STA LEZBIJKI ALI KAKO? (Anonimna, gledam tvoj znakec, ki označuje spol..) A res nimaš kaj pametnejšega za počet, kot da odpiraš neumne teme na RR??
|
|
|
|
RE: Če ve ne boste znale pomagat... 4.8.2006 21:23:29
|
|
|
|
Mateja82
|
Povabi jo v gledališče. Mene je moj na prvi zmenek povabil gledat eno dobro komedijo. Sva se zelo nasmejala in bilo mi je zelo všeč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?