Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:03:25
|
|
|
|
srki
|
Ojla, Kerensa, malo lahko, potem pa delat:((. Kako kaj vidva z še nerojenim :duda:
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:06:19
|
|
|
|
nejcko
|
Morgen. Tudi jaz lahko malo počvekam na brzino ob kofetu, potem grem pa po zelooooooo dolgem času spet v službo.
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz in Robi sva super... Zdajle sva pojedla večerjo, potem bova pa morala k zobozdravniku... Upam, da bova preživela... Sovražim zobozdravnike!
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:07:49
|
|
|
|
kr1a
|
Ojla, a lohk še jest. Sem prišla ravnokar v službo, pa čakam da mi :kava: zavre.
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:10:16
|
|
|
|
Muffin
|
Jutro :) Tudi jaz moram cez pol ure k zobozdravniku. Lp, maja
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:10:45
|
|
|
|
srki
|
Me veseli da sta super. Ah, veš da boš preživela, pa tudi meni so zobarji smotani, vidim da si se vpisala v šolo, sem ni na tem forumu odgovorila kaj in kako mislim, sicer sem pa tudi jaz hodila na SUAŠ, na srečo uspešno končala, da bi pa šla še kaj naprej...ja, finance so tiste glavne, pa čas, pa...ne da se mi.
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Muffin - kam pa ti? A se bova srečali?
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:13:31
|
|
|
|
kr1a
|
Krensa, mene pa zanima, kje delaš, ko imaš toliko nočnih debat? Če ni skrivnost.:zmeden2:
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kr1a, v taxi-centrali sem...
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:17:00
|
|
|
|
kr1a
|
Ja? A pa delaš samo ponoči?
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, vedno in samo ponoči, že četrto leto... Noč ima svojo moč...
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:21:02
|
|
|
|
kr1a
|
hm a si v centrali sama? Verjetno se ti šiht vleče kot čreva.
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:23:09
|
|
|
|
Muffin
|
Srecali se bova, ce prides v MB k zobozdravniku.
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
V centrali sem sama, ja, dolgčas mi pa ni niti najmanj! Sem človek, ki zna biti sam sebi dovolj, za delat je vedno nekaj, za kritične primere in za krajšanje časa imam TV, radio s CD-jem in Internet, včasih si še kako knjigo s sabo prinesem, zdaj se bom pa še učila lahko... In za vse to sem plačana... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Muffin, kar izvoli sama... Imam do svoje zobozdravnice samo 3 km, pa mi je zdajle to življenjska muka... Upam, da bom preživela...
|
|
|
|
Če se kateri da malo počvekat... 24.8.2005 7:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao jao zobarrr- jutr grem k zobarju mama bo z mano šla,...mam na srečo mir za eno leto :) Ravno prišla v službo, razpiiii... kot :hudicek: (doma vedno novi problemi), tako da komej čakam da grem spat, pa še kolegica mi v kliničnem leži, je doživela prometno, na srečo samo praske in ena manjša operacija, tako da mi jutro ravno ni naklonjeno :((((
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?