Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 25.1.2007 23:11:29
|
|
|
|
Marogica
|
Probaj ga vpisati še v kakšen drug vrtec. Saj ni važno, če bo najprej malo dalje, važno, da bo. Mi smo dali že kar na začetku 2 vlogi v dva različna vrtca. Enega blizu službe, drugega blizu doma.
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 25.1.2007 23:14:36
|
|
|
|
Nattka
|
Vloge za več vrtcev sem že oddala, pa mi že vnaprej pravijo, da bo kriza. Jaz pa rabim vrtec od aprila dalje, med letom pa menda sprejemajo, le če je prostor.
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 25.1.2007 23:15:31
|
|
|
|
lelaval
|
Kot ti je že Marogica napisala - poskusi v več vrtcih. Pa še med letom pojdi vprašat, če imajo kak prostor - velikokrat se zgodi, da otroke izpišejo med letom in fino je, če te že imajo na seznamu - te samo pokličejo, če še želiš vastvo in ne rabiš čakat na razpis. Midva sva tako dobila postor v vrtcu za najmlajšo.
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 25.1.2007 23:17:15
|
|
|
|
Marogica
|
Ne pusti se odgnati. Po navadi je še vedno kakšno mesto prosto, ali pa si kakšen starš premisli ali pa je kakšen otrok toliko bolan, da ga starši izpišejo. Zagnjavi jih, da nimaš druge možnosti, pojdi kdaj osebno mimo in se ustavi v tajništvu pa se "osebno" pozanimaj, reci kakšno. Saj bo. Vztrajaj.
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 25.1.2007 23:25:25
|
|
|
|
eya
|
Ko sem šla jeseni v domžalski vrtec, mi je dala seznam prostih mest v LJ vrtcih-povprašaj svetovalno delavko v vašem vrtcu, če ima kak tak seznam, boš lažje ugotovila, če je kje še kaj prostora. Pa seznam privatnih varušk mi je tudi dala.
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 25.1.2007 23:27:02
|
|
|
|
lojzika
|
En vrtec v občini bi ziher imel kakšen plac, proti koncu meseca pokliči tajništvo pa vprašaj
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 26.1.2007 7:55:57
|
|
|
|
NEVA-1
|
V vrtcu Ciciban (Bežigrad) vem da je bil pred nekaj dnevi še prostor...
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 26.1.2007 8:34:39
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem ostala doma
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 26.1.2007 8:38:19
|
|
|
|
bebe&jaz
|
Koliko imaš pa starega otročka? V jasličnih skupinah vrtca Najdihojca, enote Kekec je bilo pred nekaj dnevi še vsaj eno prosto mesto...
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 26.1.2007 19:29:12
|
|
|
|
kimi
|
v mojem kraju je veliko vrtcev mislim da tam približno okoli 7 pa sem jaz za svojega 3 letnega otročka dobila šele sedaj vrtec, ker se slučajno gradi zraven nas in se odpira februarja...drugače ga nebi dobila do septembra kljub oddaji priporočila patronažne sestre in centra za socialno delo...verjetno ti s tem nisem veliko pomagala ampak mislim da če je vse nabito ne boš nikjer dobila vtca...drugače pa vzrajaj...pa veliko sreče
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 26.1.2007 19:55:06
|
|
|
|
April
|
V Ljubljani imaš še kar nekaj mest prostih v jasličnih oddelkih.
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca............, 26.1.2007 19:57:38
|
|
|
|
April
|
tukaj si poglej, če kaj najdeš. Vendar te moram opozorit, da podatki niso čist ažurni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2007 13:19:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 5.2.2007 23:57:14
|
|
|
|
zojabor
|
Jaz imam podoben problem, sploh ne morem več spat. Nimam vrtca porodniška pa mi poteče konec marca. Sem preklicala vse vrtce, ki so imeli po podatkih MOL-a konec novembra prosta mesta. Sem govorila z vodjo splošne predšolske vzgoje na MOL-u (mislim da je tak naziv) in dobila seznam vseh na novo odprtih jasličnih oddelkov med letom v Ljubljani. Poslala kar nekaj vlog pa do sedaj nič obetavnega, vse je zasedeno oz. dolge čakalne vrste in rezervacije. Iskala sem privat varstva pa ni nič pametnega po srejemlivi lokaciji in ceni. Sedaj razmišljam, da bi do septembra delala po 4-ure, mož pa bi prosil, če lahko dela le popoldne. Skratka pravo sranje, te razumem kako se počutiš.
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 6.2.2007 22:34:41
|
|
|
|
BarbikaB
|
Če si iz Ljubljane: mesto v marcu mesecu imajo v Vrtcu Prešeren (na Prešernovi cesti), v vrtcu Zelena jama (enota Vide Pregarčeve in enota Fužine), mogoče je tudi še kako v vrtcu Pod gradom. Ti kar na vse pošlji prošnjo (tudi če ti rečejo, da je majhna možnost) - morajo imeti tvoje podatke, da te pokličejo, če se kako mesto sprosti, veliko staršev ima vloge v več vrtcih in se potem odločijo za najbližjega...
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 6.2.2007 23:30:53
|
|
|
|
Nattka
|
Vloge že imam oddane v več vrtcev. Na Fužinah je menda res nekaj prosto, samo nič ni ziher, da bom dobila, ker jih je menda kar nekaj za vpis. Mi je rekla tam pomočnica ravnateljice, da bo vidla kaj se da naredit. In zdaj čakam na odgovor, pravzaprav na vse odgovore ostalih vrtcev. Zojabor probaj še ti oddat vlogo na Fužine. (no, odvisno od kod si) Pa veliko sreče pri iskanju. Lp
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 7.2.2007 21:45:58
|
|
|
|
zojabor
|
Vlogo sem oddala na kar nekaj vrtcov: Mojca, Andersen, Najdihojca, Pod gradom (edini, ki so me klicali, če sem tudi za september interesent), Ledina, Vodmat, Zelena jama in Jarše (slednjo po nasvetu Kerense). Sedaj upam, da bova z mojim Sončkom nekam prišla. Realne možnosti so Zelena jama in Jarše. Nekateri vrtci pa ne marajo jemati "padalcev", ki nameravajo v septembru vrtec menjati. Pa lepo preživite deževne dni.
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 8.2.2007 21:22:05
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Smo imeli podoben problem. V Domžalah ni bilo nobene možnosti. Prošnje sem poslala v vse ljubljanske vrtce. Povsod so nam rekli, da je vse polno in da imajo otroci iz ljubljanske občine prednost. Potem so me pa zadnji mesec vsi po vrsti klicali, da imajo še vedno prosta mesta. Tako da smo nazadnje izbirali, v kateri vrtec ga bomo vpisali. Tako da le pogumno! Zagotovo se bo našlo kakšno mesto. Tega, da jeseni gre v drug vrtec, pa jim ni treba povedati!
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 14.2.2007 11:08:38
|
|
|
|
gaja9
|
Če ste doma v Občini Ljubljana in iščete prostor v ljubljanskem vrtcu se vam splača vprašati v Vrtec dr. France Prešeren. Menda odpirajo v marcu nov oddelek.
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 7.3.2007 12:52:57
|
|
|
|
majal
|
Jaz sem iz MB in imam hčero na čakalni listi že od novembra, pa nobenih sprememb. Porodniška se izteka. Ne vem kaj bomo naredili. Grozno je kaj se dogaja, pa pravijo, da ni otrok. Več prostora v vrtcih naj naredijo.
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 7.3.2007 12:58:10
|
|
|
|
triša
|
Iz prve roke vem da imajo na Vodmatu (zrave kliničnega centra) še prostor, ker so me klicali če bi jaz svojo dala tja, pa bo naša do septemra še doma, jo bo oči čuval, pa malo bomo s tetami poflikali.
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 7.3.2007 15:24:32
|
|
|
|
Nattka
|
Danes sem izvedela, da smo dobili vrtec s 1. aprilom v vrtcu Zelena jama v enoti Fužine.
|
|
|
|
RE: Če niste dobile vrtca, kaj ste storile? 7.3.2007 17:53:26
|
|
|
|
triša
|
Natka tam je super, paznam ene par vzg. in so vsi ful vredu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
katero imeljupkaKatero ime vam je bolj všeč!Marko (
33%)
Luka (
67%)
Število vseh glasov: 605Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!