Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 7:27:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti , stari 1,5 meseca in njenim staršem. Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju. Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav. Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več... Lahko tud večje stvari - tudi tja do 5 let. Vem, da bosta za pomoč zelo hvaležna!!!
|
|
|
|
RE: Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 7:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro , javi mi na zs. Kaj se bo našlo. Čeprav imam en pomislek..zakaj pošiljati 1,5 mesečni punčki stvari za 5 let
|
|
|
|
RE: Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 7:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
glej, to je bilo čist tko napisano.. Kao, da ni treba, da je za otroka starega 1,5 meseca.. Lahko tudi za naprej... Ker bodo res vse potrebovali.
|
|
|
|
RE: Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 8:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ok.
|
|
|
|
RE: Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 8:12:50
|
|
|
|
orhideja75
|
Imam voziček in še nekaj stvari, vendar je v bistvu to že (v neuporabi) ene 8 let. Sem tudi enkrat se odločila, da takole stvari podarim, pa prideta par (ona je bila še noseča) in sta potem zbirala. ja to pa nebi, to pa bi , tako da na koncu sem rekla vzamite kar rabite, ostalo sem pa peljala na RK. ampak prej je bilo govora o tem kakšna reveža sta, da še za hrano nimamata, potem pa oba prideta v cunjah dobrih ferm in se mi je zdelo, da je bil tole samo en nateg. mogoče, ker sem imela takrat slabo izkušnjo sedaj gledam na to iz drugačnega kota.
|
|
RE: Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 11:03:33
|
|
|
|
Miss Piggy
|
biba bom mal prečekirala. Večino sem že oddala, neki pa šparam, ker bo nekomu kmalu prišlo prav ! Ti sporočim, OK? Pa dej mal povej, kaj nimata, pa bi prišlo prav - da ne bojo mel zdej ne vem - dveh vozičkov , treh stolćkov,ipd.
|
|
|
|
RE: Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 12:46:38
|
|
|
|
Anonimen
|
hm.. Voziček imata, lupinico in posteljico tudi.. (sta vse dobila od sosede ).. Imata tud nekaj oblekic, par igrač in osnovno kozmetiko.. To je pa tud vse.. Vse ostalo jima bo pa seveda ful prav prišlo..
|
|
|
|
RE: Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 12:48:25
|
|
|
|
Zamima
|
jaz bom dala poleg oblekic še nekaj kozmetike, ker imam tolk kremic da adijo pamet
|
|
RE: Če lahko kako pomagate.. 31.8.2007 13:57:14
|
|
|
|
Anonimen
|
HVALA VSEM!!!!! Lahk rečem, da se vas je zaenkrat kar nekaj javilo!!!! Bom še poročala kako kaj gre.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2007 20:49:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?