|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 16:20:01   
Nogavička
...delala torte, ki so mimogrede tudi krasne, je Kira dobila konkurenco. Bomo mogle tekmovanje narest.;)

L.p.

Tea:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 16:26:53   
KIRA
tnx. 9nebesa9nebesa9nebesa
se bomo vse preveč zredile. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Nogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 16:43:21   
ronja5
Jap, delala sama. Sem gledala tvoje krasne torte Kira :bravo:, pa sem še jaz album naredila, bom pa dodala še nekaj fotografij, ko bo čas. Sicer jih zadnje leto nisem pekla, se pa že veselim, da jih bom lahko spet za našega tamičkenega.

LP! Ronja

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 16:53:18   
Jančika_
Sem dala v album mojo edino torto, ki je na kaki sliki. Niti je nisem pekla, ker kupila oblate, filo sem pa sama spacala. Kljub minimalnemu trudu je bila dobra:)-. Pa za sprembo niti ne zgleda tak slabo, ponavadi je čisti poc za pogledat:)-.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 16:55:09   
KIRA
super ronja, me že firbec matra. so pa najbrž tvoje lepše - men se skoz mudi. 9nebesa9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 16:55:56   
KIRA
sem jo šla pogledat jančika... vauuu lepa. najbrž je bla njam njammmm9nebesa9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 16:58:12   
KIRA
sem zdaj tud tvoje uspela pogledat. 9nebesa najboljša se mi zdi una hiška. kot tista iz pravljice o janku in metki. njam njam.9nebesa9nebesa9nebesa
strehico si najbrž naredla iz vaflja, če sem prav vidla a ne????

9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:01:42   
ronja5
Veš Kira, se meni zadnje čase tud ne da, pa vedno se mi mudi, lani ko sem bila noseča, sem pa tud za svoje otročke torte kupovala :ups:, ker sem bla vedno ful zmatrana.
Sem zadnjič v Avstriji kupila Lasanjo, ki si jo ti pred časom pohvalila tu na RR, pa sem že bla kregana, češ, da se mi nič več ne da, pa da je moja boljša :zmeden: :ups:
Jančika :bravo::bravo::bravo: za :torta:.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:02:42   
Jančika_
:)-:)-:)- Dejte no punce, meni je kr nerodno, ko vidim tiste barbike pa metuljčke:ups:.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:05:13   
ronja5
Ja, tisto je vafelj, pa malo čokolade gor po vrhu.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:06:56   
KIRA
ja, to verjamem da zna bit doma narjena lasanja boljša, odvisno kaj daš not, pa če znaš dobr kuhat ali ne - sploh lasanje.
kar sem jedla lasanj po oštarijah, se nobena ni mogla primerjat s tisto od hoferja. tu okrog jo vsak hvali, ki jo je koštal. sem jih že par napeljala, da so jo kupli, pa so jo čist vsi pohvalili.
ena je zmrznjena, tista je mal močna. ena je pa kilska, sveža. tista pa je 1A. ampak men sta obe všeč. 9nebesa9nebesa
sem enkrat jedla v piceriji romantiki v MB lasanjo, pa so mi jo prnesli v lončku, pa je vse plavala in vodena je bla. tista je bla najhujša kar sem jih kdaj jedla. bljek. saj je nisem do kraja pojedla, pač pa kar lepo pustila.

drgač pa se men tud včasih ne da, te čist razumem. sam se običajno skup poberem - saj ne delam torte zase, pa hočem našim veselje nardit.
me spet čaka v začetku marca, ko bo moja mami imela roj. dan. si moram še nekaj izmislit.9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:09:21   
KIRA
jančika zakaj bi te sram blo najvažnejše je na torti, da je z ljubeznijo narjena. ostalo pa pač po domišljiji...

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:14:05   
ronja5
Ja Kira, mi smo imeli tisto zamrznjeno, bom drugič probala svežo.
Jančika, metulj recimo je ful enostaven! Če dobro pogledaš, vidiš da je to v resnici okrogla torta prerezana na pol, krila pa pol s stopljeno čokolado narišeš pa zgornja drugače posipaš kot spodnja, pa je !

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:18:44   
KIRA
boš vidla razliko. pol poročaj katera je tebi boljša.9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:22:34   
ronja5
Bom poročala, bo pa to nekje naslednji mesec, smo ta mesec že preveč zapravljali v A.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:38:27   
Jančika_
Ronja, v sto letih se ne bi spomnila na tak način :metulj: naredit. Bom naslednjič uporabila ta trik:bravo:.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:43:30   
ronja5
Veliko veselja ob delu Jančika!

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 17:49:07   
Taša
Ronja bravo!!!!Mi je kar narodno kaj sem jaz dala zadnjič v album.. Mojo torto... To se pa res lahko še daleč skrijem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 18:02:27   
ronja5
Taša men je pa tvoj metulj fuuul lepi:bravo: . Kako pa oz. s čim si barvala?

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 18:03:57   
Taša
To so barve za živila, pol sem pa smetano barvala....

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 18:05:27   
ronja5
Kje jih kupuješ? Kako jih prodajajo, količinsko mislim?

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 18:08:18   
Taša
Kupila sem jih v Intersparu in so pakirane po štiri...kom takšne tubice.. Notri so modra, rdeča, rumena, zelena... Stanejo pa okrog 550 SIT...so pa od enga nemškega proizvajalca....SCHWARTAU!

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
17.2.2005 18:14:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 18:15:06   
ronja5
Sem šla še enkrat pogledat tvojo :torta:! Barve so res lepe, pa še pretirano drage niso. Hvala Taša!

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Če je ronja5 sama...
17.2.2005 18:17:27   
ronja5
Mislim Bagi ti ga pa sekaš!
Me prav zanima kakšna bi bila šele tvoja torta, ko maš v albumu steno ful lepo poslikano!

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?