|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Če imate preveč mleka...
28.3.2006 21:40:39   
renan
Če ste prave mlekarice, tako kot jaz user posted image , pomaga popiti kozarec žajbljevega čaja čez cel dan. Moj mali je prej rabil za izprazniti eno dojko več kot pol ure (pil je iz ene dojke celo v treh podojih), zdaj jo je izpraznil v 15 min. Ravno dovolj, da se je nasitil. S tem, da sem jaz popila kar dve skodelici čez dan, ker me mučijo zamašeni vodi............

LP, Renan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Če imate preveč mleka...
29.3.2006 0:22:02   
lelaval
Jaz se cel dan 'nacejam' z navadno vodo, pa imam mleka za 4 user posted image .  user posted image user posted image  
Pri 9,5 mesecih mi spi celo noč, jaz pa čakam, če me bo razneslo. user posted image  Si moram še zdaj velikokrat ponoči črpat mleko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2006 12:39:19   
Anonimen
...kaj bi jz dala, da bi imela več mleka...

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2006 16:01:24   
Eviii
evo še eno potujočo mlekarno. sicer smo stari niti še 4 tedne, pa se pridno dojimo že od vsega začetka. sestre so v bolnici dejanu govorile, nej vleče, da bo mama imela polno mleka. in on je na vso moč cuzal. pr meni so se bali, ker sm imela cr, da ne bom tko hitro dobila mleka. rezultat: tretji dan se zbudim in okoli mene vse mokro. sm se že ustrašla, kaj je narobe. pa pogledam srajco in vidim, da je vsa mokra od mleka. nardim tri korake in se mi mleko dobesedno usuje... no, pol sm si pa mogla mleko črpat (enkrat ga je blo več kot 1 deci po tem, ko se je dejan pošteno najedu, pa sm si pustila še kr precej not za kasneje) in stran metat... sm mu stalno govorila, da so v sosednjih sobah otroci lačni, mi pa mleko stran mečemo... zdej se je sicer stvar umirila, ampak tudi jst včasih komi čakam, da me sprazni, ker ob predolgi pavzi dobesedno začne vse lit iz mene user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2006 18:03:39   
renan
Veš kakšno srečo imaš, da ti teče? Meni pa not ostaja in zato imam kopico težav...Zadnjič, ko je mali spal osem ur, sem se prebudila z joško kot melono, pred nosečnostjo sem pa nosila košarico A...
Lp, Renan

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?