|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Če bruha - kdaj k zdravniku?
22.10.2006 13:39:03   
Anonimen
Včeraj pozno zvečer je močno bruhala, trikrat.

Do jutra je spala, zbudila se je, da je popila čaj. Zjutraj je normalno jedla, veliko pila, bruhala ni več. Zdaj spi.

Po mojem občutku ne bi bilo treba do zdravnika. Ali pač?

btw, zna kdo narediti prežganko (juho)?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Če bruha - kdaj k zdravniku?
22.10.2006 13:41:38   
BLAŽIKA
Pri nas razhaja nekakšen enodnevni virus z bruhanjem, mogoče je tudi pri vas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2006 13:44:11   
Tejči
Prežganka: narediš prežganje (olje+moka), zaliješ z vodo, dodaš kumino, lovorov list, peteršilj, sol in ko zavre vmešaš zašprudlano jajčko in počakaš par minut in je župca fertik.

Po moje ne bo treba k zdravniku, če bo še pa bruhala, pa bi jaz šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2006 13:44:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA
nekakšen enodnevni virus

A to pomeni, da v enem dnevu mine? Je treba k zdravniku?

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2006 13:47:32   
Petraa
Ni treba iti do zdravnika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2006 13:51:50   
*pepelka*
Tudi pri nas je razsajal virus. Naša je najprej bruhala, na to pa je imela še nekaj dni drisko. K zdravniku sem le poklicala in so mi naročili naj otrok dosti pije šipkov čaj s sladkorjem, je pa naj kar ima rad. Ni se potrebno držati nobene posebni dijete. K zdravniku pojdi le, če otrok ne bi jedel in pil, ter bi bil videti zelo izčrpan, ali celo dihidriran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2006 13:57:54   
mika

pri nas doma smo ta virus imeli vsi, razen moje mami in naše pupe. Jaz sem bruhala od pol 12 ponoči do pol petih zjutraj, vsakih 15 min. Takrat sem pa mislila, da bom umrla. Pol je bilo v redu, edino naslednji dan so me bolele mišice in želodec kouser posted image user posted image user posted image  in sem samo pokrčeno ležala.

Mič, meni so v lekarni svetovale, šipkov ali metin čaj po požirkih in prepečenec. Upam, da tvoji pupi ne bo več slabouser posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2006 14:00:23   
mika

Pol je pa dolgo potoval iz Miklavža do Ptujauser posted image , ker smo mi imeli ta virus pred  slabim mescem.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 12:00:34   
mily
Jst sem jo peljala, ko sem vidla, da je postaljala vdno bolj utrujena, pa tudi bruhanje ni ponehalo. Če ji je boljše potem nima smisla da jo pelješ, ker ji tako ne bojo nič dalo. Priporočali ti bodo le več pitja, da nadomesti tekočino in dietno hrano za kakšen dan, dva.

Prežganko pa naredim isto kot Tejči, ampak ko je mela drisko in je bruhala, sem nardila brez jajčka, ker moka v bistvu zapira.

ko pa je bila Nika v bolnici, so ji po bruhanju najprej dali jabolčni kompot, brez sladkorja in raznih dodatkov. najmanj obremenjuje želodček. Pa kakšne bobi palčke so super, ker so še slane in zadržujejo vodo, kar pa zelo potrebujejo po bruhanju. Če ima drisko je super tudi malo razkuhan riž, da se naredi taka sluz gor in ga ni treba nič splahnjevati. Ta sluz naj bi tudi zapirala.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?