Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Če bruha - kdaj k zdravniku? 22.10.2006 13:41:38
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Pri nas razhaja nekakšen enodnevni virus z bruhanjem, mogoče je tudi pri vas?
|
|
|
|
RE: Če bruha - kdaj k zdravniku? 22.10.2006 13:44:11
|
|
|
|
Tejči
|
Prežganka: narediš prežganje (olje+moka), zaliješ z vodo, dodaš kumino, lovorov list, peteršilj, sol in ko zavre vmešaš zašprudlano jajčko in počakaš par minut in je župca fertik. Po moje ne bo treba k zdravniku, če bo še pa bruhala, pa bi jaz šla.
|
|
|
|
RE: Če bruha - kdaj k zdravniku? 22.10.2006 13:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA nekakšen enodnevni virus A to pomeni, da v enem dnevu mine? Je treba k zdravniku?
|
|
|
|
RE: Če bruha - kdaj k zdravniku? 22.10.2006 13:47:32
|
|
|
|
Petraa
|
Ni treba iti do zdravnika
|
|
|
|
RE: Če bruha - kdaj k zdravniku? 22.10.2006 13:51:50
|
|
|
|
*pepelka*
|
Tudi pri nas je razsajal virus. Naša je najprej bruhala, na to pa je imela še nekaj dni drisko. K zdravniku sem le poklicala in so mi naročili naj otrok dosti pije šipkov čaj s sladkorjem, je pa naj kar ima rad. Ni se potrebno držati nobene posebni dijete. K zdravniku pojdi le, če otrok ne bi jedel in pil, ter bi bil videti zelo izčrpan, ali celo dihidriran.
|
|
|
|
RE: Če bruha - kdaj k zdravniku? 22.10.2006 13:57:54
|
|
|
|
mika
|
Pri nas razhaja nekakšen enodnevni virus z bruhanjem, mogoče je tudi pri vas? pri nas doma smo ta virus imeli vsi, razen moje mami in naše pupe. Jaz sem bruhala od pol 12 ponoči do pol petih zjutraj, vsakih 15 min. Takrat sem pa mislila, da bom umrla. Pol je bilo v redu, edino naslednji dan so me bolele mišice in želodec ko in sem samo pokrčeno ležala. Mič, meni so v lekarni svetovale, šipkov ali metin čaj po požirkih in prepečenec. Upam, da tvoji pupi ne bo več slabo
|
|
|
|
RE: Če bruha - kdaj k zdravniku? 22.10.2006 14:00:23
|
|
|
|
mika
|
Pri nas razhaja nekakšen enodnevni virus z bruhanjem, mogoče je tudi pri vas? Pol je pa dolgo potoval iz Miklavža do Ptuja , ker smo mi imeli ta virus pred slabim mescem.
|
|
|
|
RE: Če bruha - kdaj k zdravniku? 23.10.2006 12:00:34
|
|
|
|
mily
|
Jst sem jo peljala, ko sem vidla, da je postaljala vdno bolj utrujena, pa tudi bruhanje ni ponehalo. Če ji je boljše potem nima smisla da jo pelješ, ker ji tako ne bojo nič dalo. Priporočali ti bodo le več pitja, da nadomesti tekočino in dietno hrano za kakšen dan, dva. Prežganko pa naredim isto kot Tejči, ampak ko je mela drisko in je bruhala, sem nardila brez jajčka, ker moka v bistvu zapira. ko pa je bila Nika v bolnici, so ji po bruhanju najprej dali jabolčni kompot, brez sladkorja in raznih dodatkov. najmanj obremenjuje želodček. Pa kakšne bobi palčke so super, ker so še slane in zadržujejo vodo, kar pa zelo potrebujejo po bruhanju. Če ima drisko je super tudi malo razkuhan riž, da se naredi taka sluz gor in ga ni treba nič splahnjevati. Ta sluz naj bi tudi zapirala.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?