Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 19:32:21
|
|
|
|
LuLu
|
Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? Na enem od tistih otokov, kjer si čisto sam in ima rajsko plažo 2.) Avto, ki bi ga vozile? Avto ne... helikopter DA 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Staršem v Slovenijo
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 19:32:33
|
|
|
|
sazi
|
[1.) Lokacija, kjer bi živele?Kjer živim sedaj 2.) Avto, ki bi ga vozile? Kar vozim zdaj, bi pa verjetno zamenjala za novega prej, kot bi ga sicer. 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Na Maldive, preden izginejo.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 19:39:27
|
|
|
|
Klemy82
|
1.) Lokacija, kjer bi živele? obvezno bi najprej kupila stanovanje an Korčuli, živela bi pa verjetno v Amsterdamu ali Parizu... 2.) Avto, ki bi ga vozile? tolele http://youtu.be/gnYEiPT4P4g 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Indonezija
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 20:05:02
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? Tukaj kot zdaj. Samo stanovanje bi raztegnila iz 3 v 4,5 sobnega. Pa čistilko bi si omislila 2.) Avto, ki bi ga vozile? Touran. 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Najprej? Kraj ni pomemben... NAJPREJ bi potrebovala več dni dopusta Drugače pa - edina stvar, ki si jo resnično želim - da bi moji otroci vedeli kaj je to BABICA. Tista prava, topla, zlata, ljuba, ki ima čas za svoje vnuke. Tega nam ne bo dala nobena sedmica. Žal
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 20:14:00
|
|
|
|
dreamhorse
|
Denar ne prinese drugega kot fausijo. Govorim iz lastnih izkusenj. Imam vse kar potrebujem. Druzino, prijatelje....
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 20:20:16
|
|
|
|
pebs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? Verjetno tam kot zdaj samo na večjih kvadratih. 2.) Avto, ki bi ga vozile? avdi q7 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Ker mi ni všeč vožnja z avionom,verjetno ne prov daleč
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 20:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
1. Ostala bi v istem mestu kot sem, le da bi se preselila v kako fletno hiško, bi pa najbrž nabavila še hiško z večjo parcelo nekje na krasu oz. ob obali in jo spedenala in v njej uživala, ko bi se mi zahotelo menjati klimo 2. ali obstaja kak terenec z drsnimi vrati zadaj? To bi bil moj sanjski avto Bi pa dragemu privoščila Minni cooperja S, ki si ga strašno želi. 3. Kupila bi si en hud avtodom in prepotovala celo Evropo, ko se mi nebi dalo ubadat z Evropo, bi izginila na svoj vikend na Krasu oz. ob morju
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 20:50:25
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? Verjetno ne na enem mestu, ker ne zdržim dolgo na enem mestu. Verjetno me bi odneslo kam v tujino. 2.) Avto, ki bi ga vozile? Pojma nimam. Na avte ne dam prav veliko. Bi si pa definitivno kupila motor 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? če že moram izbrati samo enega Bora Bora.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 21:09:51
|
|
|
|
TomTaylor
|
O kakšnem znesku pa govorimo? Mislim, da okvirno vem odgovarjat.
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 21:10:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
Minimalna sedmica je 10 milijonov €. Maximalna pa 90 milijonov €.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 21:14:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Minimalna sedmica je 10 milijonov €. Sej sem vedla, da moram bolj skromno sanjarit... 90 mio evrov...no, tukaj bi se pa dalo..
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 21:15:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor 90 mio evrov...no, tukaj bi se pa dalo.. No, pa daj.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 21:19:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor 90 mio evrov...no, tukaj bi se pa dalo.. No, pa daj. Tko sem lena, da se mi ne da...ampak okej na hitrco: Živela bi na kkšnem eksotičnem otočku v tistih kolibah na morju. Avta ne bi potrebovala. Na dopust ne bi rabila hodit.
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 21:31:46
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor 90 mio evrov...no, tukaj bi se pa dalo.. No, pa daj. Tko sem lena, da se mi ne da...ampak okej na hitrco: Živela bi na kkšnem eksotičnem otočku v tistih kolibah na morju. Avta ne bi potrebovala. Na dopust ne bi rabila hodit. za kolibo in morje pa res ne rabiš 90 mio evrov
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 8.4.2012 21:39:25
|
|
|
|
Ribica **
|
Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? zaenkrat kjer sem, sčasoma pa v večjem stanovanju ali hiši v Šiški Vikend pa še ne vem, kam bi postavila. 2.) Avto, ki bi ga vozile? za po mestu prejšnjo serijo "novih" twingov 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Škotska, Irska in Anglija, pol pa še Norveška + Švedska
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 8:36:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? Bi kar ostala tukaj, ko sem 2.) Avto, ki bi ga vozile? Avto leta (karavan izvedba ). Bi si pa verjetno privoščila vso možno dodatno opremo 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Nova Zelandija in Avstralija.
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 10:25:36
|
|
|
|
StrawberrY
|
V prvi vrsti bi UKINILA to blesavo reklamo!!! Joj kar kocine mi grejo pokonci, ko jo zaslišim. Ostalo se mi pa ne da razmišljati oz. sploh nimam kaj razmišljati, ker ga ne igram.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 10:34:36
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Kot prvo bi rada vedela, kakšna loterija je to? Ostala bi kar tu, kjer sem, mogoče bi si edino privoščila hišo, ki jo trenutno ogledujem, pa zanjo nimam denarja, kakorkoli, da je pod 100 tisočaki. Potem bi si jo edino lepo uredila. Avto: sploh ni pomembna znamka, edino, da je varen in nov. Dopust: kupila bi kakšno manjšo hišico na Hrvaškem in bi se vračala vanjo vsake toliko. Kot vidim, niti ne bi rabila 10 milijonov.
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 10:47:39
|
|
|
|
FORZA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Denar ne prinese drugega kot fausijo. Govorim iz lastnih izkusenj. Imam vse kar potrebujem. Druzino, prijatelje.... Se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 11:13:12
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Denar ne prinese drugega kot fausijo. Govorim iz lastnih izkusenj. Imam vse kar potrebujem. Druzino, prijatelje.... Precej protislovno.
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 12:06:05
|
|
|
|
ZARA
|
Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? Iz SLO zihr ne bi šla. 2.) Avto, ki bi ga vozile?BMW X6 (ROOOOAAAAAARRRR ) 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Na Bled zihr ne.
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 14:10:02
|
|
|
|
Hope2
|
Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? najbrž bi se preselili nazaj v SLO (ljubljana ali okolica). 2.) Avto, ki bi ga vozile? evoque-land rover 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? bora bora, karibi.... s postankom v new yorku za šoping, še kak prelet nad grand canyon, in ena noč v las vegasu - bolj iz firbca
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 22:00:56
|
|
|
|
Melia
|
1. - živela kjer živim, le v svoji novo zgrajeni hiški na sosednjem hribčku. pa vikend na morju. 2. - avto, ki ga imamo je čisto OK. bi pa si moj lahko privščil super popravilo in rihtanje svojega starega hrošča. 3. - dopust??? hmmm....grški otoki....na vsakem po 14 dni....
|
|
|
|
RE: Če bi zadela Jackpot... :) 9.4.2012 22:43:15
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tri vprašanja: 1.) Lokacija, kjer bi živele? Jaz bi bila v stanovanju v bloku na Manhattanu v New Yorku. 2.) Avto, ki bi ga vozile? Vem, da bi si za dušo (za občasne vožnje) kupila star model Porscheja 911 Carrera - kaj bi imela pa za vsakodnevne vožnje, pa ne vem. 3.) Kraj, kamor bi šle najprej na dopust? Mauricius. Vidis imam izpolnjeno vsaj eno od tvojih sanjskih zelja... pa brez jackpota... se pa bojim, da bi ti prevckrat skurila sklopko Sicer bi eventualni jackpot namenila dosti drugacnim zadevam kot tiste, po katerih sprasujes.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?