|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Češnje
10.11.2005 22:18:05   
Suzi*
Zanima me, kdaj ste jih prvič dale svojim malčkom (kuhane al surove?) in ali jih je potrebno "olupit" oz. dat brez lupine.

Hvala!

Suzi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Češnje
11.11.2005 8:23:17   
muki1
Mene pa zanima, kje dobiš zdaj češnje, ker bi jih jaz tudi jedla.
Jaz sem jih dala Neži letos spomladi, bila je stara 14 mesecev, dala sem ji surove, z kožico vred, brez koščice user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2005 10:42:50   
taška30
Mene tud zanima, kje dobiš zdaj češnje.user posted image  Si me čist zrajcala z njimi. Njam.

Sicer pa glede na to, da so v frutkih od 4. meseca naprej, višnje, po moje tudi za češnje ni problema. Bi jih pa jaz za začetek dala brez kožice.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2005 10:57:49   
Suzi*
Hja, češnje imam pa domače zmrznjene. user posted image  Niso tako dobre kot sveže, ampak za kompot in kašico bodo pa uredu. user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2005 11:34:41   
Anonimen
naša jih je jedla poleti ko so ble sveže in je bla stara tm 10, 11 mescov. samo je pa seveda že prej jedla frutke z višnjo. mislm da ji lahko daš probat pa boš vidla. samo ne vem če so ne vem kaj alergene

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?