|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čatež
27.8.2007 9:46:39   
bibabubabaja
Kateri hotel priporočate - Terme, Toplice? Ali raje apartma?
Ugodna je ponudba mini počitnic v hotelu s polpenzionom, a mi smo ponavadi vzeli apartma, da smo lahko skuhali kosilo  - juhico za 2-letnega otroka.

Imajo tam tudi igrala na "suhem" - tobogane, gugalnice ipd ? Oz. kaj še lahko počnemo poleg kopanja?

Tisti, ki ste že bili v Čatežu, prosim za vaše izkušnje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čatež
27.8.2007 10:07:04   
bibabubabaja
Še eno vprašanje: če vzamemo te Mini počitnice, ki vključujejo PP v hotelu, kam naj gremo potem po dnevnem spanju na kosilo?
Ali so v sklopu hotela kosila, ko ne rabiš čakat ala card? Ker naš otrok je zmerom po spanju laaačen in si ne predstavljam, da čaka še pol urce na juhico....

(odgovor članu bibabubabaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 11:00:21   
copka
Jaz nimam otrok, tako da ti bom opisala Catez iz mojega zornega kota.

Jaz sem bila cez vikend v hotelu Catez. Prisla sem v soboto in odsla v ponedeljek. Placala 117 evrov. majhen otrok ima itak zastonj.

Imela sem polpenzion in sem namesto vecerje izbrala kosilo, ker ponavadi zvecer nic ne jem. Za kosilo imas vedno dve dnevni juhi in vsaj 4 menije- za enega se odlocis en dan prej in napises na listek. Imas prost vstop v hotelski bazen, ce pa hoces v Termalno riviero (notranjo ali zunanjo) pa gres lahko ce se ne motim za 3 ure. Da bi bila igrala na vsakem koraku to ne, imas pa v bazenih termalnih rivier nekaj toboganckov, majhnih bazenckov...

Meni je bilo kar fajn, morda malce drago, ampak je pac sezona.

Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2007 11:04:37   
Anonimen
Ker naš otrok je zmerom po spanju laaačen in si ne predstavljam, da čaka še pol urce na juhico....

Kompliciraš.

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2007 11:29:13   
copka
Aja, se tole sem pozabila, zvecer je od 20h do 21h animacijski program za otroke pred termalno riviero, od 21h do 22h pa za odrasle.

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2007 11:54:10   
maja1488
Tudi jaz imam 11 mesecev staro hčerko in smo bili marca v čatežu v apartmaju (apartmaji-catez.si). Ful lep, na novo opremljen apartma v dveh nadstropjih. Zunaj ima teraso (ograjeno). Noter imaš stolček za hranjenje trip trap in prenosno posteljico v sobi. Glede cene se več ne spomnim, vendar ni bilo drago. Za sprehajat imaš dosti, če se prav spomnim, pa so tudi igrala na suhem. Nisem dosti pozornosti temu namenjala, ker je bila tamala še mičkena.
Sem bila mesec dni nazaj v Olimju v hotelu in mi ni blo tako fanj. Sicer smo imeli apartmajsko sobo (dva prostora, brez kuhinje - ne vem zakaj se ji tako reče) - v glavnem kao luksuz od sobe, tudi cena 350€ na osebo ni glih fanj. No v glavnem...tamala ni imela dosti placa za se plazit in ko je jedla, je nisem imela kam dat.

Na kratko, priporočam ti apartma.
Sem pogledala za tale apartma, kjer smo bili mi in je v sezoni 54€/apartma.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2007 12:06:17   
kofetek2010
mi smo bili pred 14 dnevi v Hotelu Toplice in sem ful razočarana ... prehrana v restavraciji mi je delovala kot kakšna menza, izbor hrane nič kaj vabljiv, sobe tud tko-tko, osebje nič kaj prijazno in zelo zdolgočaseno user posted image  

nam je bilo dost bolj všeč v Moravskih toplicah kjer smo bili pred 1,5 meseca user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2007 12:24:20   
maja1488
Pozabla povedat, da je v kompleksu term čatež le ena restavracija, pa še ta je bila meni bolj tko-tko. Če nimaš polnegapenziona oziroma če si še lačen skoraj nimaš kam it. Razen v avto in v brežice.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2007 13:31:59   
Nika v službi
No, ja, mi pa smo bili v h. Toplice povsem zadovoljni, soba je bila solidno velika, tako da smo prenosno posteljico za našo skoraj 2-letnico brez problemov postavili, pa s Termalno riviero je povezava po hodniku, kar je meni zelo fajn. Restavracija in ponudba povsem o.k., ni izbire, da ravno dol padeš, ampak se najde za vsakega nekaj. Edino precej natrpano je.

Lahko vzameš večerjo ali kosilo, odvisno ob katerih urah praviloma jeste oba obroka. Mi smo ohranili večerjo, ker kosilo jemo šele okoli 15.0 ali 15:30, ko je običajni čas kosila v hotelu že mimo in potem za nas ni prišlo v poštev, da bi menjali.

Glede kosila smo tako malce kombinirali - nekajkrat smo jedli kar v TR (kjer res ni kake super izbire), nekajkrat pa smo šli ven in jest v eno gostilno tam, kjer je vhod v kamp (ne vem imena), pa do Žolnirja v Kostanjevici na Krki, pa v Brežice. Pač združiš s kratkim izletom in je, čim manj kompliciranja. Saj ni nujno, da si od zajtrka do večerje v TR!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?