Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čateške toplice z 2-letnico 4.10.2010 17:47:31
|
|
|
|
čaki
|
na ostalo tam nisem pozorna, ker me vedno preveč zebe. ampak res. pa katastrofa, ko je treba na wc...skor zmrznem
|
|
|
|
RE: Čateške toplice z 2-letnico 6.10.2010 9:19:06
|
|
|
|
barca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejusska Zanima me, ali so notranji tobogani v Čateških primerni za ca. 2 leti starega otroka? Itak se bo eden z njo peljal, samo zanima me, da niso prestrmi in prehitri? A imajo še kakšne druge terme notranje tobogane? Kako je pa s čistočo v Četeških? Sem malo po netu brskala in našla par let stare poste na MON-u, kjer so skoraj same kritike... Pa da je ozračje hladno, pa da na bazenu smrdi iz restavracije, da je umazano, ipd. v čatežkih vem da imajo notri en tobogan, ki je primeren tudi za majhne otroke...zraven bazena z valovi mislim da je. glede čistoče nimam pripomb, je pa res vedno hladno, tako da priporočam kopalne plašče, sploh za otroka.
|
|
|
|
RE: Čateške toplice z 2-letnico 6.10.2010 9:36:25
|
|
|
|
Hope2
|
Mi smo bili letos v pozni zimi v čatežkih. Mali je bil star malo več kot 1 leto. Mrzlote nismo zaznali, mali sploh ni rabil plaščka. Čez vikend je bila gužva za znoret, vroče-zadušljivo ozračje, voda topla. Takoj v ponedeljek, pa so zgleda še menjali vodo in vse prezračili, ker je malenkost bilo res hladneje, ampak ne pretirano, kot tu pišete. S čistočo nismo imeli težav, smrdelo ni prav nič, prej po kloru, kot pa hrani. Ta kompleks je tako velik, da niti pod razno, ne moreš vohat menze, ki je v enem kotu, razen če sediš ravno tam v tistem kotu. Pretiravanje na kubik glede smrada iz menze. Tobogan je res pri valovih, primeren za male otroke (ni strmi, je pa vijugast in malo večji, komot s starši ali brez), pravtako je na ladji mičkeni tobogan ali celo 2 (brez staršev). Pa v malem otroškem bazenčki je en toboganček. Mi smo sicer veliki picajzli , ampak nam je bilo vseeno všeč in bomo tudi v tej zimi šli . Samo vikendu se bomo izognili, ker takrat res ni prijetno- preveč gužve
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.10.2010 9:38:03 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?