Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čas ovulacije in slabosti? 17.8.2005 19:52:05
|
|
|
|
biba77
|
Draga Mojca, moje laicno mnenje je, da slabosti v casu O niso povezane z nosecnostjo. Mozno, da nate vpliva vreme, da si slabokrvna, da imas nizek pritisk, da ti hormoncki nagajajo, ali da deluje psiha. Mogoce vec stvari, mogoce nobena od teh. Ce so tvoje M res bile M, potem nimas kaj. Ce pa v to nisi prepricana, pa ponovi test. Zelim ti cimprejsnji :roza:! :miska:
|
|
|
|
Čas ovulacije in slabosti? 17.8.2005 20:09:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Po moje je krivp tole čudno vreme,ups zadnjič sem imela zelo nizek pritisk,si ga kar grem zmerit.Ali pa zlomka razhaja kaka viroza. Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Čas ovulacije in slabosti? 17.8.2005 20:16:05
|
|
|
|
lenika
|
Mojca, tudi jaz imam že dva dni čisto podobne simptome in sem tudi v času ovulacije.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
willma (
66%)
(
34%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!