|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čas do punkcije
26.3.2009 17:57:26   
Elysabeth
Pozdravljene!

Po parih letih pavze se vračam med vas borke. Ker sem že veliko stvari iz dveh neuspelih poskusov pozabila, vas lepo prosim za malo informacij. 7.aprila začnem z suprefact sprejem (en teden pred menstruacijo)....zanima me, koliko časa približno je pri vas trajalo da se prišle do punkcije? In če pride do vstavitve je to ponavadi peti dan?

že vnaprej hvala za info!

pozdravček vsem skupi

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 27.3.2009 18:50:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. reš
27.3.2009 12:05:52   
anci banci
začela s superfact spray-em teden pred predvideno menstruacijo... na 10 dan jemanja je menstruacija prišla in 11 dan sem začela z inekcijami menogona... 19 dan oz. 8 dan jemanja menogona- sem imela prvi ultrazvok za preged jajčnikov (oz.koliko je foliklov) in 21 dan oz-10 dan jemanja menogona pa je padla zvečer STOP inekcija in 48 ur po tej inekciji se pravi 23 dan sem imela punkcijo in nato čez 2 dni-se pravi na 25 dan še transfer zarodkov
ni nujno da je peti dan ... pri meni je bil 2 dan in eden zarodek se je prijel tako da sem sedaj čist na začetku 25 tedna
a ja bila sem pa pri dr.Rešu

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. reš
28.3.2009 12:24:15   
Elysabeth
super! hvala za informacijo :)

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Vrtec
lola85 RR

Kateri vrtec obiskujejo vasi otroci?

Javni (81%)

Zasebni (12%)

Montessori (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!