|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čakati na pomlad?
9.11.2010 10:12:59   
TLF
Zanima me vaš mnenje?
Imamo20 mesečno deklico in z možekom sva se odličila da ji podarimo bratca/sestrico.
Vendar mož želi počakati vsaj še pol leta, tako da bi bil otrok rojen spomladi, kao da avgusta raje ne ker je še tista vročina potem pa od septembra naprej te čaka še cela zima. Prva je rojena marca in je res super glede vremena pa vozičkanja...ampak jaz pa nekako nisem včakana in bi šla kar takoj v akcijo. Konec koncev se lahko tudi takoj ne prime in prav tega se bojim, da zdaj odlašava potem pa ne bo in ne bo. Saj pri prvi se je prijelo v prvem poskusu, a jih poznam veliko, ki se jih je potem v drugo kar matralo.
Kakšno je vaše mnenje, počakati ali ne?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čakati na pomlad?
9.11.2010 10:52:35   
ribica.
Bolj planiraš manj gre po planih. Tudi višja sila lahko naredi svoje, tako da je itak brezveze delat kontrolo tam kjer je nimaš. Go for it!!

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2010 10:58:55   
Čebel@
midva nikoli ne planirava kdaj bi delala user posted image  da bi bil na določen mesec rojen,ker se ti itak lahko totalno sfiži

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2010 18:29:26   
smeška83
Čimmanj planiratuser posted image  Tukaj nas je cel kup takih, ki nam je čisto vseeno kakšen mesec bi rodile user posted image , samo da je. Mi planirano, življenje pa gre svojo pot, zato se probaj kar prepustituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2010 19:25:32   
lananai
Evo, isto sva midva planirala... Tamala je rojena aprila 2009, sva hotela 2 leti razlike pa še pomlad je takoooo fajn za imet dojenčka. Ratalo takoj, PDP marec 2011. Na žalost je sledil SS. In zdaj čakava na novo rundo. Naju ne briga več mesec, samo da bo vse OK do konca. Jst na vajinem mestu tudi ne bi čakala. Srečno!

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2010 10:56:39   
PipiLangstrumpf
user posted image user posted image user posted image Js sem si tud delala plane v katerem mesecu bi najraj mela dojančka... No, to je blo 10 mesecev nazaj... Zdej mi je pa res čist vseeno, sam da že končno bo. user posted image

< Sporočilo je popravil PipiLangstrumpf -- 12.11.2010 10:57:39 >

Kako lepo je živeti... :)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2010 12:22:51   
butt3rfly
oh, pa sej ne kupujeta avta, da bosta pa zdej eno spočetje otroka tkole načrtovalauser posted image če misliš, da ti bo sigurn uspelo zanositi takrat, ko bosta vidla hotla, pol kapo dol. ponavadi pa je čist drugače. pri nas je blo pri prvemu tak. načrtovala sem zanositev v prvih 6ih mesecih po tem, ko sva se za otroka odločla, ratalo pa je po skor letu in pol. pri drugemu je šlo bolj hit, ker ni blo nobenga načrtovanja. vsak letni čas bo čaroben, pa ne zaradi vremena, vročine, vozičkanja, igranja vzunaj... čaroben bo zato, ker bosta mela bebico, ki jo bosta imela rada.

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2010 12:33:05   
Anonimen
Midva sva tudi planirala in je postalo neplanirano. To planiranje naju je stalo 2 leti, da nisva bila uspešna. Tako, sva nehala planirati in februarja 2011 pričakujeva otročička po dolgih dveh letih!

Moj nasvet, čim manj planiraj, ker se tako hitro plani izjalovijo. Tako da v akcijo!user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2010 12:51:22   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

oh, pa sej ne kupujeta avta, da bosta pa zdej eno spočetje otroka tkole načrtovalauser posted image če misliš, da ti bo sigurn uspelo zanositi takrat, ko bosta vidla hotla, pol kapo dol. ponavadi pa je čist drugače.  vsak letni čas bo čaroben, pa ne zaradi vremena, vročine, vozičkanja, igranja vzunaj... čaroben bo zato, ker bosta mela bebico, ki jo bosta imela rada.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2010 13:45:02   
j.b.
uf, če ga bosta želela imet pomladi, bo treba do poletja počakat da sploh bosta začela delat na tem ... do tam je pa še dolgauser posted image .
Sicer pa si celo leto na porodniški, in itak enkrat pridejo lepi dnevi za vozičkat. Pol pa ni važn, al je otrok star 1 mesec al 10 user posted image
go for it!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2010 11:07:22   
alexjera
Mi imamo dva neplanarina, a zeeeeelo zaželena, z razliko 18 mesecev. Sedaj upamo na tretjega neplaniranega a zeeeelo zaželenega, po možnosti s čim manjšo razliko med 1 in 3.

Moja izkušnja je takšna, da so jesenski meseci boljši za dojenčka kot spomladni. Sicer pa so ti že predhodnice napisale, da po pregovoru ti izbiraš, nekdo drug izbere.

pa srečno

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2010 11:12:55   
TLF
Hvala za nasvete!
Držala sva se jih in že šla v akcijo, tako da 20.12. bomo vidli če je že kaj....a se ne preveč obremenjujem in sikiram-ko bo bo!
Pozdravček iz primorske!

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2010 22:24:39   
Anonimen
Prav sta se odločila user posted image  Danes smo 20-ega user posted image  Kaj novega?

(odgovor članu TLF)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2010 13:17:37   
TLF
Ja danes je 21. in user posted image še ni. Vendar tudi kakšnih znakov ne...
Hčerka je bolna, tako da nisem še uspela po CB, bom skočila popoldan.
Poročam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2010 17:21:59   
Anonimen
TLF držim pesti.

Ko bo pa test narejen pa javi! user posted image

(odgovor članu TLF)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2010 17:45:25   
witch
Tudi jaz rečem isto kot ostale... Bilo je planiranje kateri mesec bo fajn pa podobno. Zdaj po 13ih mesescih mi je pa čisto vseeno. Samo da že bo!
Tako da sta se pravilno odločila. Drugače pa čakamo na rezulat user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2010 22:30:25   
TLF
Evo test opravljen....zagledali smo user posted image user posted image
Še vedno ne morem verjet, da bomo konec avgusta ponovno pestvali user posted image
Seveda možeku povedala takoj ko je prišel domov in je še vedno šokiran, v pozitivnem smislu...
Test jutri ponovim, ko bo še on zraven,ziher je ziher (čeprav je bila črtika tako močno vidna, da ni dvoma...)

Hvala še 1x za vse nasvete, božič bo sedaj toliko lepši!

Pozdravček od srečke user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.12.2010 10:43:55   
Lineta
čestitam user posted image user posted image user posted image
tole vam je pa hitro uspelo user posted image

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.12.2010 10:44:46   
witch
TLF čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim in zdravega user posted image . Agust je pa itak super mesec (ker imam jaz rojstni dan user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.12.2010 12:52:37   
lananai
Super! Čestitke in lepih 9 mesecev! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.12.2010 13:27:39   
vesna_b
oo, čestitke tudi od mene user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.