|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čakalna vrsta
27.1.2009 11:41:16   
janapan
Ma mal moram potarnat......v službi imamo čakalno vrsto...za user posted image . v oddelku, ki je sestavljen iz 8 ljudi smo 4 dekleta med 28 in 32 letom. Jaz in še ena sodelavka že imava 1 otroka, drugi dve pa sta sedaj noseči, obe imata rok julija.  No in ker ju pač eno leto ne bo si ne morem sedaj privoščit da zanosim, čeprav si z možem močno želiva še enega otroka. Ma ja kaj čem, bomo še mal počakali, rekla sem si do maja...pol pa bomo vidli, kdo mi pa pravi da bo ratalo takoj....
me pa kar matra, saj veste ko si človek nekaj vbije v glavo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čakalna vrsta
27.1.2009 11:51:33   
sarar
kako čakalno vrsto? ne vem če prav zastopim, a počakati moraš z user posted image  ker sta dve že user posted image ? sori, ampak če bi si jaz fuuuuu želela otročka, ne bi čakala

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2009 11:56:02   
Izabela_
Si vestna delavka, vidim. Pa saj veš, da tega nihče na koncu ne bo cenil. Tudi jaz sem bila v službi, kjer smo bili sami mladi okoli 30. leta in kar naenkrat je bil baby-boom. V prvem letu nas je bilo 5 nosečih, potem pa je šlo samo naprej. Jaz sem se ful sekirala, kako povedati šefu in take reči, potem pa je bilo vse na izi.

Če pa tako računaš na nosečnost maja, lahko po moje kar začneta, saj do takrat bo ravno 1x uspelo.

To je bilo bolj za hec, drugače te pa seveda nihče ne sme usmerjati, kdaj boš lahko noseča. Če si zaposlena za nedoločen čas, ne boš imela nobenih problemov. Če bo pa kdo "jezen", se bo pa tako spihal do konca tvoje porodniške.

Srečno!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2009 13:53:40   
janapan
ja ja saj vem....tudi ta čakalna vrsta ni od šefov odrejena ampak je nekje naše nenapisano pravilo. Se strinjam s tem, da je to moje življenje in v končni fazi nihče ne bo centil tega al pa onega....ampak meni se pač tako zdi prav.....vseeno imam specifično delo za katerega se ne najde zamenjava ravno na vsakem vogalu.....no v glavnem komaj čakam da bo maj....

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.