|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čaj v granulah
28.11.2009 7:23:47   
Soncnica
Zdravo!

Mi uporabljamo čaj v granulah, ker se mi zdi preprost za uporabo, imam pa malo pomislekov, ker sem zadnjič slišala, da je ta čajpoln kemije in da je bolje uporabljati čaj v vrečkah. Kakšen čaj vi pripravljate?

lp

S.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čaj v granulah
28.11.2009 7:52:17   
bskrle
Kdaj sem ga že uporabila, ampak redno pa  nikoli.
Imam indukcijo in je čaj skuhan kot bi mignil

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2009 8:15:15   
mateyka
kakšna kemija je notri? npr. za malinin čaj v granulah: ekstrakt šipka in maline, koncentrat malininega soka, sladkor, glukoza, naravna aroma in citronska kislina. nič umetnega. ne bi ji dala, če bi bilo notri kaj umetnega. hrenovke majo več dodatkov..
naša ga pije vsako jutro, ker sokov ne mara, čez dan pa itak pije vedno samo vodo. druge čaje (v vrečki) mi pa v loku pljune ven. baje so zanič? user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2009 8:39:08   
alička
Moja je kot dojenček pila tudi samo čaj v granulah, za drugega ni hotla niti ust odpret.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 8:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2009 9:02:45   
miapia
Tudi moja ga opije, ker popije žal zelo malo tekočine. Edina slabost teh čajev je dodan sladkor. Umetnega pa tudi jaz nikjer ne vidim, razen embalaže.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2009 12:42:52   
abc123
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kakšna kemija je notri? npr. za malinin čaj v granulah: ekstrakt šipka in maline, koncentrat malininega soka, sladkor, glukoza, naravna aroma in citronska kislina. nič umetnega. ne bi ji dala, če bi bilo notri kaj umetnega. hrenovke majo več dodatkov..

se podpisem...

IZVIRNO SPOROČILO: alička

Moja je kot dojenček pila tudi samo čaj v granulah, za drugega ni hotla niti ust odpret.

enako user posted image

Prinas je enako. Edino sladkor je malo problematičen, ampak saj ga ne pije v takih količinah, občasno pije vodo, drugega ne mara. Flaške pa tudi ne tlači po ustih in se z njo ne igra.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2009 11:04:53   
Katy78
Jaz mu ga dam takrat, kadar noče piti vode. Kakšen dan spije celo flaško vode, drugi dan pa noče nič, tako da mu takrat v vodo zamešam tele granule, ampak pol manj kot piše v navodilih za pripravo, ker drugače je kar precej sladko. Še večkrat mu pa raje skuham kompot, ravno toliko, da ima voda malo okusa, pa ful rad spije. Čeprav jaz sem mnenja, da če je otrok žejen, bo pil vodo, naš mali je dokaz za to. Ampak kaj ko potem jaz kompliciram, ker kakšen dan ne spije več kot 2-3 požirke, in mu raje naredim kompot ali čaj, samo da malo popije. user posted image

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2009 19:07:59   
girly
jaz mu tud ta čaj al pa sok razredčen z vodo.kuhanega čaja noče pit,same vode tud ne. ni rečeno, da otrok ve, da je žejen.včasih potem hoče jest,v resnici mu pa tekočine manjka.sicer pa, ko smo žejni, smo v bistvu že dehidrirani. je mene tud skrbelo zarad sladkorja,samo če popije eno stekleničko dnevno to tud ni ne vem kok tega.bolje tko, kot da ne pije nič

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2009 23:20:12   
Najaa
Moja tud večinoma ta čaj pije.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2009 7:50:42   
bina30
To mi je pa sedaj ful čudno, da so taki odzivi. Džizus, se spomnim podobnih debat o teh čajih in so vse bile takooo glasne, kako so ti čaji zanič in oh in sploh, kako njihovi otroci samo vodo pijejo ali pa samo naravne čaje itd. Uau, se mi kar fajn zdi, da mamice ne kompliciramo preveč. Tudi moja dva ga pijeta, ta večji zato, ker drugega noče in se mi več ne da jezit, ta mali pa zato, ker ga pije ta večji. Naredim jima zelo razredčenega.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2009 8:04:18   
miapia
Ne dolgo nazaj je bila podobna tema in jih je veliko šimfalo instant čaje. Tako da je tukaj večinoma po vetru.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2009 16:41:22   
kaminek
čim manj komplicirat in čim več zdrave, kmečke pameti v roke vzet. kaj je na tem ljubem svetu vse škodljivouser posted image ; še v solati iz vrta so škodljive snovi, sam nima cetnla gor, kjer ne piše o onesnaženosti.

naša ga tudi pije, naredim ga bolj razredčenega, tko da ni panike.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?