Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čaj od kumine in janeža 27.8.2006 11:02:11
|
|
|
|
L & L
|
Lp. Lepo bi vas prosila če mi lahko nekdo napiše koliko janeža in kumine moram dat v literski lonc, to mislim za čaj zame, ne za malega, no ja sej je najbrš isto, sam mogoče je za malega mal manj močno ( kok pa za tamauga žličk, janeža in kumne). Mal nas napenja, sej črvičke za enkrat sprdimo sam vseen, mu hočem olajšat zadevo. No sej če bomo takole krčke prestal bo čist ok. Pa še to kdaj se pa začnejo krčki uni ta jokavi, mi jih prvič nismo meli, zato sprašujem, zdej smo pa stari 13 dni. Hvala za vsak odgovor in pomoč.
|
|
RE: Čaj od kumine in janeža 27.8.2006 12:27:04
|
|
|
|
Marogica
|
Na 2-2,5 dcl daš približno eno čajno žličko kumine, torej na liter med 4-5 žličk. Kako je z janežem, ne vem. Če bi jaz kuhala, bi dala malo manj, ker je zelo močnega okusa.
|
|
|
|
RE: Čaj od kumine in janeža 28.8.2006 12:38:03
|
|
|
|
Alisa
|
Pri našem so se krčki začeli približno proti koncu 1 meseca.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.