Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čaj 6.8.2007 15:17:10
|
|
|
|
nky 23
|
tudi jaz svojemu sinu dajem poleg dojenja čaj in ga pije z velikim veseljem. Dajem pa komarčkov čaj, ki naj bi oblažil krče, poleg tega pa še uporabljam kapljice koroških lekarn ( vetrovne ). nam še kar pomagajo.
|
|
|
|
RE: čaj 6.8.2007 15:20:23
|
|
|
|
baja*
|
Pozdravljena mamica:) Naš je star 2 meseca in ga izkjlučno dojim. Ne dodajam nobenega čaja - tudi takrat nisem, ko so temperature segle čez 37 stopinj. Če polno dojiš, ne rabiš nič dodajati do 6. meseca starosti. Glede črvičenja pa ti ne znam svetovati, ker naš hvala bogu s tem nima nekih težav. Obstaja pa malo morje kapljic, ki enim pomagajo, enim pa ne. Ti bodo druge znale svetovati, katere so najboljše. Lp
|
|
|
|
RE: čaj 6.8.2007 16:12:48
|
|
|
|
simona76
|
Tudi jaz dojim (2,5 meseca) in občasno ji dam za popit komarčkov čaj. Ne le zaradi žeje, pač pa upam, da ji pomaga pri prebavi - bolj neredno kaka. TUdi sina sem izključno dojila, pa mu nisem nikoli dajala čaja, ker ga enostavno ni hotel. Hčeri pa zgleda da paše in ga pije. Je pa tudi res, da če dojiš, otroček ne potrebuje dodatne tekočine. Verjetno stvar vsakega posameznika. Glede kapljic ti pa ne znam svetovati, smo tokrat srečni brez teh težav.
|
|
|
|
RE: čaj 6.8.2007 16:24:26
|
|
|
|
Naja30
|
Moja je zimska in sem jo izključno dojila. Če sem ji ponudila čaj, ga niti ni hotela. Priporočajo pa poleti v teh vročinah, da se le ponudi malo čaja.
|
|
|
|
RE: Čaj kot dodatek k dojenju 6.8.2007 22:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo izključno dojila, tudi v največji vročini, nad 35 stopinj. Nekje prva dva meseca je to čez dan pomenilo skoraj non-stop. Na začetku Rive. In na koncu Rive spet. In ponovi vajo n-krat na dan. Po dobrih dveh mesecih se je mala dama začela hraniti in piti mamici časovno prijazno. Čaja ni hotela niti povohat nobenega. Pa bi ji ga dala. Z veseljem. Edino, na kar pazi je, da se na steklenički ne uleni. Potem lahko, da ne bo več hotela vleči pri tebi, ker pri tebi je potrebnega malo napora. Lahko se to zgodi, ni pa nujno, da ne bo panike . Za kapljice proti krčem poglej na Novorojenčejk_Dojenček. Uporabi iskalnik, je bilo že veliko napisanega na to temo. Iz glave žal ne vem nič, ker nisem uporabljala.
|
|
|
|
RE: Čaj kot dodatek k dojenju 6.8.2007 22:21:59
|
|
|
|
digi
|
Jaz sem našega dojila in mu vsako toliko časa ponudila čaj, vendar ga sprva sploh ni maral, ečprav so mi vse baae okrog težile, kaka mama pa da sem, da ne dam otroku piti... No lepega dne pa je začel full piut.... No pa se ni nič poznalo na njegovem "visenju" na zizi
|
|
RE: Čaj kot dodatek k dojenju 7.8.2007 9:35:32
|
|
|
|
bojana2
|
Kje se pa kupi ta "komarčkov čaj"? lp B
|
|
|
|
RE: Čaj kot dodatek k dojenju 7.8.2007 12:18:59
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 Kje se pa kupi ta "komarčkov čaj"? lp B V dm-ju, milerju, baby centru...
|
|
|
|
RE: Čaj kot dodatek k dojenju 7.8.2007 12:22:45
|
|
|
|
nky 23
|
merkator in spar ga tudi imata, jaz osebno imam od hippa instant je takoj pripravljen in še če ga imaš seboj ga lahko takoj narediš.
|
|
|
|
RE: Čaj kot dodatek k dojenju 8.8.2007 10:45:51
|
|
|
|
MIASE
|
Hej!!! Naš je star 3,5 mesca in zdej ko je bilo res vroče sem mu dodajala čajček-komarček. Pravijo, da mleko ni dovolj če je tako vroče (ga ne odžeja). Odvisno tudi koliko obrokov ima in koliko poje. Ne vem sicer ali je to res ali ne, samo mislim da mu čajček-komarček nima kaj škodit, kvečem koristi. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?