|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 12:23:12   
malika
Zanima me, če res deluje? Ga je katera pila in potem lažje rodila?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 12:35:27   
Pia73
Jaz ga pijem od 36t. Ti bom povedala, ko bom vedela,... :zmeden2: Samo zate bo žal takrat prepozno,....

Sem pa zadnjič prebrala, da je ta Petra od veslača Čopa pila neke čaje, niso povedali katerih in da je bil porod hitrejši in lažji,... Pustimo se presenetit.

Sicer pa jaz upam,da bo vsaj tako kot prvič, ko mi je doma odtekla voda ob 24.10, ob 4.15 pa sva že cartala najinega :duda: ,....... 9nebesa9nebesa9nebesa
Samo zamujal pa je 8 dni. Pa rajše kak dan počakam, pa da bo potem hitreje,....

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 12:35:53   
Anonimen
malika, jaz sem ga pila skor en mesec vsak dan :zmeden:
...no comment... :)- :)-

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 12:38:12   
Anonimen
No, zdej je moj :love: pameten in tukaj skače okoli in pravi, da bi mogla bolj močnega pit :zmeden:
Ne vem...škoduje ne...pa še dobrega okusa je...mogoče pa tebi kaj pomaga :bravo:
Probaj ga namakat več kot 3 minute :bravo:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 12:39:56   
malika
Tinka sem prebrala ja :)- ; no glej v tej smeri, kaj bi šele bilo, če ga ne bi pila :)-:)-:)-

Pia, meni je prvič tudi odtekla voda in sem prišla v poordnišnico praktično brez popadkov, potem pa so mi našibali umetne in sem v 4 urah rodila. No sprejeta sem bila ob pol 5 zjutaj, umetne p. sem dobila ob 8, mali pa je rojen ob 12.34.

Če bo vse tako ekspres kot prvič ali še bolje kot pri tebi, potem ne rabim tega zvarka, čeprav ga pridno pijem ŽE od nedelje :)-

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 12:47:15   
Pia73
Ja, pri meni je vse skupaj trajalo 4 ure,... Ko je voda odtekla sem pogledala na uro 24.10, pa sem bila še v ležečem stanju, pa v pižami,.......pa pot v porodnišnico,...... rodila pa ob 4.15. Jaz bi rada samo to, da ne bi bilo predolgo po roku,........ Časovno je bilo pa že prvič bolje kot SUPER!!!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 12:56:33   
Pajaca
Jaz sem ga pila, zadnje dva meseca po skodelico na dan. Nardila sem ga pa tko kot piše na škatli....

Če sem hitreje rodila ne vem. Jaz sem slišala da mehča porodne poti, ne pa da hitreje rodiš (to je ful razlika)..... in ko me je zdravnik v porodni pregledal mi je rekel, mate fajn mehak maternični vrat.....

v porodni sem bila 3 ure..... od prvega popadka do poroda točno 12 ur.

Hit al ne... ne vem. Zdaj ga bom spet pila.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 13:10:26   
Tiki
Jaz sem ga pila v drugi nosečnosti od 36. tedna dalje, 1-2 skodelici na dan (večkrat 2), po nasvetu babice v porodnišnici in porod je bil neprimerno lažji in brez zapletov, pa tudi šivana nisem bila. Ne morem trditi, da je bilo vse zaradi čaja, morda pa je le pripomogel :).
Pa še to, ne sme biti sadkan, ker drugače nima pravega učinka. Tako, da po grlu je šel bolj težko.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 13:24:46   
miševi
Punce, kje ste ga pa kupile (zanima me v LJ ali okolici).

Hvala:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 13:32:53   
Pajaca
V kr v medisanu.... sam po moje je kaj podobnega tud v lj, pa najbrž bi ga mogl met v vseh lekarnah, al pa na tržnici....

Sam jaz sem golfala, pa ga mal sladkala... čist mal, da je bil boljši.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 14:08:40   
Anonimen
Malika, ti ga sploh ne bi smela piti, glede na to, da si že odprta.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 14:11:15   
Anonimen
Tukaj si preberi izkušnjo moje prijateljice, smo razpravljale o tem že enkrat:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=46520&idk=85

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 14:52:35   
miševi
Pajaca - kje v Kranju pa je medisan?

Hvala

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 15:09:42   
BlankaT
A katera ve, če si lahko same posušimo malinine liste in potem naredimo čaj? Mi imamo namreč maline doma, so popolnoma BIO. Sem namreč iz MB okolice in ne vem kje si ga naj kupim.

Lp, Blanka :nosecka:.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 21:00:41   
Žani
Čaj iz malinovih listov se v LJ dobi v Bazilici v Cityparku (sem danes klicala in pravijo, da ga imajo). V MB pa naj bi ga imeli v eni zeliščni trgovini na Vetrinjski (tako pravi ena od naših avgustovk)! Upam, da nam bo tole pitje res kaj pomagalo.;)
Lep pozdrav!
Žani

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 21:48:17   
Pajaca
Uzadi za Slončkom. Če greš po cesti proti ZD.... na vogalu... ista stavba kot Slonček...... več pa ne sprašuj.... ne vem ulice, ne vem kako se tistemu delu reče... sam vem prb kje je.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Čaj iz malinovih listov
13.7.2005 21:53:56   
Pajaca
Blacky.... sam tole. Moja cimra v porodnišnici je rodila v sprejemni pisarni prvič. Brez kakšnega koli popadka, ima namreč visok prag bolečin. Pa se ji je doma zazdelo da bi pa ona rodila in je šla v porodnišnico... tam so jo poslali domov, da naj se ne zafrkava, da naj pride ko bo dobila popadke... no pa pravi ok.. kje mate pa wc, me tko kakat tišči.... v tistem pa sestra pravi uležte se, ja sej ste čist odprti.... evo so jo za silo slekl in je čez par min rodila.... pa ni pila čaja.

Men so rekli ko sem kupila čaj, da naj ne pretiravam, da je skodelica čaja zadosti.... več raje ne.... pa sem se tega držala.

Se pa še vedno lahko vpraša G kaj misli o tem, če pač dvomiš v to.

Aja pa sem bila tudi jaz dober mesec pred porodom odprt... pa je takrat rekla, lahko bo danes, lahko boste šli čez rok, to ne pomeni še nič.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Čaj iz malinovih listov
14.7.2005 8:52:15   
tina104
Ena moja kolegica ga je pila od 28. tedna in je rodila na rok, imela je lahek porod.
Jaz ga zdaj pijem od 32. tedna 1skodelico na dan. Bomo videli, če bo pomagal. Sem vprašala enega G in med. sestro, kaj menita o pitju tega čaja. Sta rekla, da škodit ne more, samo pretiravat v količinah pa ni treba.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?