Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 9:09:46
|
|
|
|
boob
|
Jst sm ga kupla v Sanolaborju
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 9:18:22
|
|
|
|
Bojana82
|
Od katerega tedna naprej se že ta čaj pije? Saj sem vedela, pa sem pozabila ....
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 9:20:15
|
|
|
|
boob
|
eni pravijo od 34t, eni 36t
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 9:47:59
|
|
|
|
Bojana82
|
No, jaz sem sem pa ravno vmes, tko da ga bom kar začela pit ....hvala za info....
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 11:56:39
|
|
|
|
kepica
|
Čaj iz malinovih listov se pije od 36. tedna dalje. Tako mi je rekla G. V Kranju ga pa lahko kupiš v čajnici v starem delu mesta-nasproti Kranjskega kolačka (v tisti ozki ulici) Mislim, da je Tavčarjeva ulica.
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 12:05:07
|
|
|
|
Ajda A
|
o hvala!!! Ga grem jutri iskat:)
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 13:04:55
|
|
|
|
tanjusi
|
punce zakaj pa se to rabi, a mi lahko poveste nevednici!!
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 14:36:26
|
|
|
|
manna
|
Čaj iz malinovih listov se pije pred porodom, za lažje odpiranje MV, za lažji porod, ker naj bi mehčal tkiva in porodne poti. Jaz sem ga pila od 35. tedna dalje. Pomagal mi ni NIČ ker po več kot 12 urah popadkov ni in ni šlo... na koncu sm mela CR. Toliko o čaju.
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 17:58:01
|
|
|
|
kepica
|
Jaz pa mislim, da mi je pomagal. Že teden pred porodom sem bila 2cm odprta, ko pa se mi je odluščil čep in odtekla voda, sem se do 6cm odprla brez bolečin in rodila v dveh urah. Sicer ne vem ali je bilo zaradi čaja tako ali ne. Škodovat pač ne more. Mi je pa G rekla, da ga tudi babice priporočajo, tako, da verjetno nekaj je na tem. Verjetno pa enim pomaga, drugim pa pač ne.
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 27.9.2009 21:33:46
|
|
|
|
rožica13
|
Jaz sem spomladi nabrala malinove brstičke, ko še listi niso bili razviti, pa me zanima, če je to isto kot že razviti listi. Ker brstiči naj bi bili kot zeleni čaj?
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 9.10.2009 13:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam doma nabrane liste od malin, pa se bojim da skuham premalo močnega, ker je čajček skoraj brez okusa .....sem pa brala, da je kao enim ful zanič okus ..... če ima katera izkušnje ali mi lahko napiše, kako močan naj bi bil okus čaja, vem da je to teško opisati....ampak ali se da piti brez sladkorja ali je preveč zanič, kakšna taka fora me zanima, da bom vsaj približno vedela kako močnega naj kuham
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 11.10.2009 18:09:56
|
|
|
|
kepica
|
Jaz sem imela kupljenega in je na vrečki pisalo dve mali žlički na kavino skodelico. Pila sem ga pa dvakrat na dan in okus niti ni tako slab, da se ne bi dalo pit.
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 11.10.2009 18:19:11
|
|
|
|
mayamaya
|
včeraj sem ga kupila v Sanolaborju. po moje pa mislim, da naj bi se ga pilo brez sladkorja, vsaj po navadi je tako s temi zeliščinimi čaji . ga pa še nisem poskusila tako, da se mi ne sanja kakšen okus ima.
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 14.1.2010 11:21:13
|
|
|
|
zala1
|
Pozdravljene, ali mi lahko pomagate - če ima katera izkušnje s pitjem čaja. Pomaga ali ne? hvala. lp
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 14.1.2010 11:22:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zala1 Pozdravljene, ali mi lahko pomagate - če ima katera izkušnje s pitjem čaja. Pomaga ali ne? hvala. lp Meni ni pomagal.
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 15.1.2010 13:33:46
|
|
|
|
kepica
|
Jaz lahko rečem, da mi je pomagal. Odpirala sem se že en teden pred porodom, brez popadkov. Ko mi je odtekla voda, sem rodila v dveh urah z ekspresnim odpiranjem. Mogoče naključje, mogoče pa po zaslugi čaja. Mi je pa tudi G povedala, da ga babice v porodnišnici priporočajo, tako, da mogoče le nekaj je na tem. Jaz sem ga pila nesladkanega, drugače pa po moje ni važno, ali je sladkan ali ne. Mislim, da sladkor nima veze pri učinku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?