|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čaj?
5.11.2009 12:37:14   
suminjam
Tale tema je že bila odprta ampak me vseeno zanima glede tegale čaja iz malin ker se sedaj pije zelo množično pa me res zanimajo vaše izkušnje koliko po začetku pitja ste šle rodit pa kakšen je bil porod.?

Sama sem ga sedaj začela piti(36t) sporočim pa po porodu kako je bilouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čaj?
5.11.2009 12:41:04   
Anonimen
Takole rečem: če bi pila čaj bi rekla da je  za lahek porod zaslužen ravno ta čaj
In bi hvalila da mi je on pomagal skozi porod ,saj sem se hitro odpirala bla bla bla
pa ni temu tako,noben čaj ti ne bo pomagal

(odgovor članu suminjam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2009 12:47:34   
Anonimen
vse ,za kar človek misli,da mu pomaga,mu dejansko res pomaga!moč pozitivnih misli in energije,tak da anonimna ne kvasi al se pa prijavi.pa veliko jih je ki so- smo pile malinov čaj pa pomaga!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2009 13:33:23   
suminjam
No saj zaradi tega,zato sem napisala da je tema že bila odprta ampak me zanimajo sveže izkušnje čaj sem drugače kupila v Sanalaborju in mi je prodajalka rekla da nosečnice resnično množično kupujejo tale čaj ampak da potem vsaka pozabi pridet povedat kako je bilo in jaz tudi pravim da nekaj je na temuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2009 13:44:30   
kaja13
Meni je farmacevtka rekla.... če verjameš, potem deluje:)) Valjda, da deluje.... MORA!!!!

(odgovor članu suminjam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2009 14:57:37   
manna
Meni ni pomagal, ker sem imela po 12 urah popadkov CR zaradi neodpiranja MV. Toliko o čaju. 

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2009 15:07:08   
Anonimen
Sem ga kupila in probala 1x pa mi je bil totalno zanič in ga potem nisem več pila ... sem se pa kljub umetni sprožitvi poroda zelo lepo in hitro odpirala ... tako da jaz verjamem v moč pozitivnih misli ... če v nekaj močno vrjameš, da pomaga, ti bo pomagalo ...

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2009 15:54:28   
somic
od dveh prijateljic sem slišala, da jima je pomagal- eni v drugi nosečnosti in drugi v tretji nosečnosti. baje da je bila razlika.

jaz pijem že kakšnih 14 dni čaj od plahtice, je baje zelo priporočljiv v vseh obdobjih nosečnosti, lajša porod in nasploh pri vseh "ženskih" težavah. moram pa rečt, da se počutim bolje, prej sem imela bolečine in krče, zdaj tega ni v takšni meri.

imam pa vsekakor namen pit čaj malinovih listov potem ko pride čas za njega. zakaj pa ne. škodit nima kaj.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2009 19:50:48   
endrina
Jaz sem zdaj v 39. tednu in ga že 14 dni pijem po dve šalčki na dan.
Okus je odvisen od tega kako dolgo ga pustiš stati v vroči vodi.
Jaz naredim tako, da eno žličko čaja prelijem z 1,5-2,0 dcl vrele vode, pustim stati kakšnih 5-10 min., pol ga odcedim in pustim, da se malce ohladi. Nato pa ga spijem kar na eks. Če bo pomagal pri moje drugem porodu, bom vsekakor sporočila čez kakšen teden, ko rodim, saj imam PDP že drug teden.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2009 21:18:40   
PC Baby

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Meni ni pomagal, ker sem imela po 12 urah popadkov CR zaradi neodpiranja MV. Toliko o čaju. 

Jaz sem ga pila po pravilih in v takih količinah kot je treba in sem po 20-tih urah popadkov bila odprta en sam cm in so me dali na carski rez.

Pa sem močno verjela v ta čaj! user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2009 12:11:10   
suminjam
No mene pa spet nekaj zanima sedaj po pitju tega čaja se mi dogaja takole večkrat čez dan dogaja da imam odspodaj bolečine kot začetek menstruacije zdaj pa ne vem če to dela čaj ali se pač na kaj že pripravljauser posted image
Ste tudi ve občutile tako?

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2009 15:30:17   
endrina
Ne tega pri meni ni blo za čutit, pa bi bla vesela če bi blo, ker že komaj čakam da rodim. Še 5 dni imam do PDP.

(odgovor članu suminjam)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.11.2009 14:05:58   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: endrina

Jaz sem zdaj v 39. tednu in ga že 14 dni pijem po dve šalčki na dan.
Okus je odvisen od tega kako dolgo ga pustiš stati v vroči vodi.
Jaz naredim tako, da eno žličko čaja prelijem z 1,5-2,0 dcl vrele vode, pustim stati kakšnih 5-10 min., pol ga odcedim in pustim, da se malce ohladi. Nato pa ga spijem kar na eks. Če bo pomagal pri moje drugem porodu, bom vsekakor sporočila čez kakšen teden, ko rodim, saj imam PDP že drug teden.

Za te prave čaje se priporoča da stojijo do 5 min, ker potem se začnejo še neke snovi izločati, ki tudi zapirajo.
Na mojem pa piše 2 žlički pa 5 min pustiš stat. Zdaj pa ne vem a naj ga pijem 1x al 2x na danuser posted image Ravno danes sem začela.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.11.2009 14:22:33   
endrina
Meni je v lekarni rekla, da na začetku piješ po eno skodelico na dan.Proti koncu pa lahko tudi 2 skodelici (več pa baje da ne).

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.11.2009 20:45:02   
nincrli
Ok 1 skodelico na dan... Kolk žličk čaja pa?
Jaz dam dve

Optimism always works!!!

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2009 21:08:29   
Anonimen
Kje pa ste kupile ta čaj?

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.11.2009 21:25:33   
endrina
Čaj iz malinovih listov lahko kupiš v Sanolaborju povsod po RS. Če pa si iz Mariborskega konca - tam pa ga prodajajo v zasebni lekarni v bližini bolnišnice.

Meni je bilo rečeno, da 1 zvrhano malo žličko preliješ z 1,5-2 dcl vrele vode. Pustiš stati 5-10 minut. Potem ga odcediš in pustiš da se malo ohladi. Hladnega lažje spiješ na eks, ker ima čist rahlo grenah priokus, vendar ni "neužiten".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2009 9:05:29   
nincrli
Aha tnx, ker na mojem piše 2 žlički in 5 min stati, nisem pa ga sama kupila in zato nisem mogla vprašati kakšna količina je primerna. Drugače pa ga ne rabim ekstat, mi je čist kul za pit user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.11.2009 16:10:40   
PetraSkok
jaz sem v nosečnosti pila sadni čaj. Bila je zima in sezona čaja. Za sadnega sem vedela, da ga lahko brez problemov pijem. Za ta čaj iz malin pa prvič slišim da naj bi olajšal porod. No, rodila sem v 1,5 ure, ne vem pa, ali mi je pri tem sadni čaj kaj pomagal :))
Lp vsem.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.11.2009 21:18:54   
nincrli
user posted image user posted image Jaz spijem na tone sadnega čaja, mogoče pa le pomaga user posted image user posted image

Pri malinovem je drugače, že če pogledaš v kakšno knjigo zelišč piše, da vpliva na te zadeve (ženske)... ne vem prav ena beseda je bila not napisana, sam sem jo pozabilauser posted image .

Optimism always works!!!

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.11.2009 10:04:40   
endrina
Sem obljubila, da bom v tej temi napisala ali je malinov čaj imel kakšen vpliv pri mojem porodu, pa moram rečt, da mislim, da je imel kar velikega.
Ob prihodu v porodnišnico sem dejansko rodila v 1 uri, pri čemer so se moji popadki začeli eno uro pred tem. Ob prihodu v porodnišnico sem bila odprta le 3 cm, v roku 3/4 ure pa že kar na polno.
Tako da iz moje strani lahko samo rečem, da je čaj ziher kaj prispeval k temu.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.11.2009 14:38:00   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: endrina

Sem obljubila, da bom v tej temi napisala ali je malinov čaj imel kakšen vpliv pri mojem porodu, pa moram rečt, da mislim, da je imel kar velikega.
Ob prihodu v porodnišnico sem dejansko rodila v 1 uri, pri čemer so se moji popadki začeli eno uro pred tem. Ob prihodu v porodnišnico sem bila odprta le 3 cm, v roku 3/4 ure pa že kar na polno.
Tako da iz moje strani lahko samo rečem, da je čaj ziher kaj prispeval k temu.

user posted image user posted image user posted image

A pa si prvorodka?

Optimism always works!!!

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.11.2009 18:55:02   
december06
Torej kolk na dan je priporočljivo pit? Jaz sem že +6 in MV imam še čisto zabetoniran....in sem se zdaj šele spomnila to pit!
Ena je napisala 2x na dan. Zakaj pa ne več?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.11.2009 22:04:18   
endrina
Ja meni je v lekarni rekla, da max 2 skodelici na dan, tak da...
No jaz sem ga pila 2x dnevno in to je to.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.11.2009 16:37:26   
šrimpf
IZVIRNO SPOROČILO: manna

enako

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!