|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČUDNO SPANJE
12.2.2008 12:29:27   
anita4
Živjo!
doma imamo 2meseca staregauser posted image .
Ko ga damo spat zvečer je vse ok okrog 3 zjutraj se zbudi in hoče jesti ,nakar je okrog 6 zjutraj spet lačen.
Ampak v tem ni problem.
Ko se naje(se dojiva) zaspi takoj nazaj,ampak...njegovo spanje je samo premetavanje , kriljenje z rokami,brcanje z nogammi,ter glasno jamranje.Zraven tega je pa še zelo zaspan tak da če pogleda mu očke grjo takoj nazaj.
Če ga vzamem ven mi na rokah takoj zaspa , a ko ga dam nazaj dol se začne nemirno spanje dalje.
To dela samo proti jutru,...kaj je to z njim???user posted image user posted image ,se mi zdi da se zraven kr neki napenja , saj tako je zaslišati.
So pa bile noči in jutra ko je spal normalno.In tudi sedaj je vmes še kakšen dan ko spi mirno.
A ima katera podobni problem in kaj naj naredim , da bi bilo bolje.
Hvala v naprej
lp
Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČUDNO SPANJE
12.2.2008 13:22:18   
petrika
Mogoče ima pa še krčke! Kriljenje z rokami in nogami še ni nadzorovano. Pri nas je bilo skoraj podobno, zdaj je stara 3 mesece in se je vse umirilo. Prej se je kar naprej prebujala, zdaj pa že spi mirneje.
Upam, da se ti bo uredilo.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ČUDNO SPANJE
12.2.2008 13:36:34   
pupa357
Ne vem sicer, če ti bo moj odgovor kaj pomagal. Mi smo že od vsega začetka izven vseh "pravil". Kar se tiče dojenja, pa spanja in napenjanja, krčkov ... Tako da se poskušaj čim manj obremenjevat in sčasoma se bo vse še večkrat spremenilo. Sej lahko je to rečt, meni so tudi to govorili, a ko si neprespan in utrujen taki nasveti še najbolj pristisk dvignejo user posted image  zdej si mislim svoje in preslišim vse skupaj. Našega 4 mesečnika je zadnje čase tudi zelo napenjalo, pa zvijal se je in bil v obraz ves rdeč, grozno je bilo. Vse dokler ga nismo vzeli v naročje in vse težave so čudežno izginile user posted image . Je pa to delal že nekaj dni, ko smo ugotovili, da to pomeni "mama primi in nosi po stanovanju" user posted image

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ČUDNO SPANJE
12.2.2008 17:23:17   
želva
Anita 4, naša je stara ravno toliko in spi natanko tako kot si ti opisala in tudi samo proti jutru.Ona sicer spi, ampak jaz pa ne morem, ker tok brunda in miga.Upam, da čimprej mine.Kaj bi to bilo, pa nimam pojma.

(odgovor članu pupa357)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ČUDNO SPANJE
12.2.2008 17:58:17   
Naja30
Verjetno so to krči. Kot si opisala, se je tudi moja hčerka obnašala, le da zvečer.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ČUDNO SPANJE
12.2.2008 18:34:20   
bina30
Pri nas je enako. Po zadnjem dojenju zvečer lepo zaspi, proti jutru pa krili in jamra, ampak se potem konkretno pokaka ali pa spusti enih par glasnih prdcev. Po mojem so to vetrovi.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ČUDNO SPANJE
12.2.2008 21:53:55   
BODOČA 77
Pri nas je bilo isto. Ko je bil sin star mesec in pol se je zbujal vsako jutro ob šestih, ker ga je ful napenjalo in je težko nazaj zaspal, še najlažje na meni obrnjen na trebušček. Je pa prenehalo kar naenkrat in potem je začel bolj mirno spat. Tak da samo strpno, pa bouser posted image

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ČUDNO SPANJE
13.2.2008 8:28:20   
palas
Midva sva stara slab mesec dni in imava podobne probleme in to samo ponoči, še najhujš je pa prot jutru, ko se zbudi (tm okol petih pol šestih). Včasih kr mislim, da bo postal čist hripav, ko se tok napenja in jamra. 

(odgovor članu BODOČA 77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ČUDNO SPANJE
15.2.2008 19:05:57   
lolita700
hehe anita4 kot bi opisovala mojega fantka..ist zgodba kot pri meni..mislim da jih matrajo krčki in se spopadajo na tak čuden način z njimi.

(odgovor članu palas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ČUDNO SPANJE
15.2.2008 20:25:54   
juniorka
Pri nas je bilo enako, dojenje na dve uri, nemirno spanje, proti jutru kr jok in stok, na meni je blo boljš na trebuščku... zdaj pa ne pomaga več, star pa je 9,5m in spimo še zmeraj tako takouser posted image , le dojenje se je zmanjšalo na 1x, al pa 2x na noč!
Želim vamuspešnejše nočiuser posted image !

(odgovor članu lolita700)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?