|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČUDNA M
18.4.2008 11:35:33   
Anonimen
A je že katera mogoče imela: prvi dan sem imela rahlo dokaj naormalno krvavitev in močne krče kot vedno, po tričetrt dneva so bolečine izginile, ko drugače trajajo dan pa pol, naslednji dan se me moja user posted image  spremenila v črno rjavo krvavitev, ki je je bilo zelo malo, včeraj je bilo podobno samo da še manj, danes pa je še samo malo rjavega sluza te pa te. A mogoče katera ve kaj naj bi bilo to? A naj pokličem G za mnenje? Test je bil na dan M -.

Hvala za vašo pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČUDNA M
18.4.2008 11:42:18   
ursa30
ja možno da si imela vgnezditveno krvavitev. počakaj še par dni in če ne dobiš user posted image  ga naredi še enkrat. srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2008 12:05:11   
Anonimen
Samo M mi ne zamuja, ker sem to dobila na en dan zamude od rednih ciklusov, sicer je tudi prejšna M bla podobna te, samo da je bil ta črno-rjav izcedek zadnji dan M. Sedaj sem še opazila par takih vodenih kaplic krvi. Res ne vem kaj se z mano dogaja user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2008 12:05:35   
Pikica5
user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 18.4.2008 12:06:48 >

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2008 12:14:25   
ursa30
anonimma, če jaz prov zastopim si imela krvavitve ki jih omenjaš takrat ko naj bi nastopila user posted image ? ali se motim?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2008 12:35:15   
Anonimen
Natanko tako

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2008 12:41:26   
Anonimen
Anonimna, meni se nekaj podobnega dogaja sedaj po zgodnjem ss, ki sem ga imela februarja. Prvi dan, dva je krvavitev normalna - ni tako močna kot ponavadi, ampak jo je kar nekaj te krvavitve. Tretji dan pa je ni skoraj nič (za dnevni vložek) več in potem dobim tisti grd izcedek črno-rjav (dovolj je dnevni vložek), ki traja potem še 3-4 dni. Prej se mi ni nikoli to dogajalo. Je pa res, da mi je po ss videla eno cisto, pa sem te izcedke pripisala zaradi njenega vpliva - hormoni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2008 12:45:26   
Anonimen
jaz mam vsak mesec takšno M kot jo opisuje enanobena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2008 12:59:16   
pin
mislim, da gre za menstruacijo. Ciklus se po dolžini in jakosti ter obliki menstrualne krvi spreminja skozi leta. Nekaterim puncam se spremeni tudi glede na letni čas. Sama imam daljše cikluse pozimi, poleti pa kak dan ali dva krajše. Nič nenavadnega. Lahko pa po tednu dni navkljub vsemu še enkrat opraviš test. Zato, da boš prepričana (ne glede na rezultat).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2008 13:22:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pin

mislim, da gre za menstruacijo. Ciklus se po dolžini in jakosti ter obliki menstrualne krvi spreminja skozi leta. Nekaterim puncam se spremeni tudi glede na letni čas. Sama imam daljše cikluse pozimi, poleti pa kak dan ali dva krajše. Nič nenavadnega. Lahko pa po tednu dni navkljub vsemu še enkrat opraviš test. Zato, da boš prepričana (ne glede na rezultat).

Se strinjam. jaz sem vedno imela močne M, iz mene so šli celi "kosi" krvi.. Sedaj se mi je pa pojavilo tako: 1. dan normalno, 2. dan še tudi normalno, potem pa kar črn izcedek od 5 - 10 dni..

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2008 21:57:54   
mojca345
jaz sem imela tako prejšnji mesec. pa je bil -.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2008 19:57:30   
Anonimen
Jaz imam skoz že zelo kratko in rahlo user posted image  3-4 dni največ 5, ampak vedno je blo normalno rdeča, razen zadnji dan rjavi izcedek, sedaj pa mam kar drugi dan že tako črno - rjavo, prvi dan pa normalno rdečo. Edino od novembra že imam malo cisto na levem jajčniku.  Verjetno se mi je res spremenil ciklus. Upam, da bo naslednjo M normalna. user posted image  ziher ni ker je test negativen.

Hvala vam za vaše odgovore

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2008 23:15:10   
baci
Pozdravljene!
Meni pa se dogaja,da sem po normalnem M ciklusu,deseti dan spet bolna
in to tako kot vedno!Močno in zelo boleče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2008 23:16:51   
baci
Aja,Biba imam Tuš zvezdice!Tako da če potrebuješ,samo povej!!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.4.2008 23:32:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baci

Pozdravljene!
Meni pa se dogaja,da sem po normalnem M ciklusu,deseti dan spet bolna
in to tako kot vedno!Močno in zelo boleče!!!

Kako to misliš bolna? Ne razumem najbolje user posted image

(odgovor članu baci)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2008 8:03:54   
pikipu
Anonimen, tudi jaz imam zadnjih 5-6 ciklusov takšno M, najprej 2 dni rjav izcedek, potem se pojavi M, traja 3-4 dni, potem pa spet kakšen dan ali dva rjav izcedek. Tudi meni so našli majhno cisto na desnem jajčniku, ampak moj G mi je ravno ta torek povedal, da je vse OK, da vidi folikle in da imam normalen ciklus. Ne se sekirat, bo že. Očitno nas je kar nekaj s podobnimi "težavami".

Punce, imam pa eno vprašanje: Če se vam ta rjav izcedek pojavlja, kaj štejete za 1. dan M? Ko se pojavi rjav izcedek ali rdeč?

Čuj, Baci - bolna? To ne razumem ravno najbolje, pa ja ne misliš, da ko imaš M, da si bolna? Veš, jaz sem tu s Primorske, pa M rečemo "Fešta", to pomeni praznik, žur,.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2008 15:54:50   
mojca345
pikipu sej to je čisto normalen ciklus kar si napisala.

jaz štejem ko pride kri.

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2008 19:07:32   
baci
Hay!
Bolna- menstruacija pri nas na štajerskem tako rečemo!
No da boste vse razumele,da ponovim!
Menstruacijo sem imela do sedaj redno,sedaj pa sem dobila po redni menstruaciji
spet deseti dan menstruacijo!
Ima katera s tem iste probleme kot jaz?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.4.2008 21:35:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baci

Bolna- menstruacija pri nas na štajerskem tako rečemo!

user posted image user posted image user posted image Človek se vsak dan kaj novega nauči. Si moram zapomnit tole. user posted image Ker sem Primorka mi je "fešta" bolj znana... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa  - si jemala kakšna zdravila? Imaš kakšne ciste, včasih s se to dogaja ženskam, ki imajo problem s ščitnico? Če se bo to nadaljevalo pokliči svojo G.

(odgovor članu baci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
20.4.2008 22:34:16   
baci
Ja z ščitnico pa imam probleme že 15 let,tako da bo zgleda to od tega!!!
Sory,ampak če bi meni nekdo reko danes sem dobila "fešto"
bi umrla od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa brez zamere!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.4.2008 11:30:28   
titi3
Jaz imam vedno te rjave izcedke pred menstruacijo in to NI PRAVA MENSTRUACIJA. Prvi dan menstruacije je takrat, ko je kri živordeče barve in TEČE. Drugače so le predmenstruacijske krvavitve. Tudi če zgleda dosti. Če pogledaste so ti izcedki bolj sluzasti in niso tako tekoči, kot je prava menstruacija.

Jaz jih imam že 6 let in sem se dodobra pozanimala pri ginekologih. Odgovor je bil vedno isti. Mora tečt! Takrat se šteje prvi dan menstruacije.

Ponavadi je razlog za to padec ravni hormonov. Jaz imam progesteronsko podporo. Naj pa nebi bil ovira za zanositev.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.4.2008 22:25:44   
Anonimen
A to pomeni, da potem tako ali tako ni šanse da zanosiš, če imaš take user posted image ?

(odgovor članu titi3)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.4.2008 22:26:50   
Anonimen
Mislim, da imaš samo rjavo-črno. pa ni kri, ker jaz sem mela kri sammo prvi dan pa še to ne dosti, pa potem na koncu tri kaplice tako vodene krvi.

(odgovor članu titi3)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
22.4.2008 9:46:30   
titi3
Jaz sem brala na enem tujem forumu in je veliko punc s temi težavami zanosilo. Jaz sem dvakrat, ampak sem imela potem splav zaradi drugih težav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.4.2008 20:04:00   
pikipu
Punce, hvala, saj štejem, ko priteče prava kri. Pa naj vam povem, da sem imela podobno "težavo" tudi pred prvo nosečnostjo. Zanosila sem v 6. krogu. Tudi moj G pravi, da to ni ovira za zanositev. Torej, veselo telovadimo dalje!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?