Lukka
|
Kaj je razmisljala ne vem, sklepam, da ravno to, kar so ti ze odgovorile moje prijateljice na forumu. Torej resitev financnega in preskrbega problema. Mogoce tudi stanovanjskega. Bi jo ti vzel nazaj, ce bi bila brez trebuscka? Namrec to se moras vprasat. Ali bi jo vzel brez otroka? Ali se ti je "zagabila zgolj zaradi te zgodbe, ki jo ocitno pelje. Ves... Mogoce pa je ze dlje casa mislila nate in nekako ni nasla moci, da se vrne. Ni nasla moznosti, da se resi tistega tipa. Razocarana je mogoce spoznala, da si bil ti res iskren do nje in mogoce je potrebovala veliko moci, da je upala ponovno pristopit in ti izpovedat in priznat svojo zgodbo. Menim, da ce ne bi nekaj res cutila do tebe, te vrnitve ne bi upala storit. Vem pa, da boli vse skupaj in da se pocutis izdanega. Ampak vseeno, ce bi se jaz dobil z njo in jo vprasal kaj sploh zeli od tebe in kaj cuti. Verjetno bi tudi hitro ugotovil, da ti laze. Se besedo ali dve o zunanjem videzu. Ta je zagotovo pomemben, vendar tu ne gre za hibe ali prirojene napake. Gre za nacin zivljenja. In dragi prijatelj, cloveska podzavest je pac naravnana na svoje vatle. Osebno ne bi mogel biti z osebo, ki je debela. Zakaj? Ker bi si mislil, da ce ni sposobna pri sebi, pri svojem telesu biti pazljiva, kako bo pazljiva na drugih ravneh zivljenja. Ce se ne more brzdat pri hrani, kako se bo v drugih situacijah... Pravis, da si izobrazen in nekako osnovno zivljenjsko situiran. Super. Zdaj pa prosim naredi se magisterij zase. V dveh mesecih si lahko zdrava oseba s primerno postavo. Ves, debelost je bolezen. Kot tudi prekomerna suhost. Mirno me lahko kontaktiras, da ti priskrbim zdravnisko dieto in plan za zdrav nacin zivljenja. Naj ti povem, da sem tudi jaz imel tezve v tej smeri. Pri meni na zalost v kontra smeri. Huda anoreksija. Resil sem se je sele pred tremi leti, se danes pa se pojavi kaksna tezava v tej smeri. In ja v takem stanju nisem bil niti sposoben dobiti normalnega partnerja, pa ceprav sem bil odkrit in prijeten. Ok, na koncu sem ga nasel, vendar je bil to nekdo, ki je bil pripravljen z mano na ure sedeti v wcju in jokati zraven, ko sem se silil z zemljico. In ja, jutri zacni. Splaca se in v trenutku, ko bos dobil samozavest, bos le to tudi oddajal v svojo okolico. Takrat takih in podobnih zgodb ne bos imel vec! Bodi mocan in drzi se!
< Sporočilo je popravil Lukka -- 14.1.2014 23:32:45 >
|