|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 10:29:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroške smuči
10.12.2010 10:34:51   
SMT3
Daj še malo na MON-u poglej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2010 10:38:05   
Aninchy
a ne bo zdej enkrat v Žalcu sejem smučarske opreme?? Ne vem, ponavad se mi zdi, da je bil tak čas... Za mene in brata so skos tam kupovaliuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 10:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2010 15:22:26   
*pepelka*
Smuči naj bi bile med brado in nosom, tako da mislim tudi 80 cm ne bo panika, drugače pa morda malo poglej kakšno komisijsko prodajo rabljene smučarske opreme

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2010 15:35:38   
sazi
Naš sinko je bil tudi okoli 1m lani pozimi (mogoče 102, pa nisem prepričana), pa so nam v Hervisu sami svetovali 80 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2010 16:32:06   
hariba
Ja za začetek so res pripročljive čim majnše. V giga sportu v Celju sem videla 70 cm od fisherja. Mi smo naši 3 in pol letnici kupil 80 cm, velika je pa 105 cm. Je že se kar naučila na hribčku v bližini hiše ji je že uspelo se spustit brez padca. No jutri pa gremo na celjsko kočo prvič in bomo videli kaj bo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2010 10:45:54   
Adelina
No tole s čim manjšimi smučmi-jaz sem tudi klicala trenerja smučanja. Sicer naš je velik 118 cm in malce starejši, ampak mi je svetoval 100cm. Rekel je, da mogoče za 2, 3 dni bi bile primerne 90cm, pol pa ne več. Pa je tudi začetnik.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2010 12:23:36   
Aja1
Naša je tudi začetnica in bo začela s 100 cm (visoka je cca 108 cm). Bi bile za njeno višino prave 90, ampak bi bile drugo leto premajhne. Letos bo itak samo parkrat probala.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2010 13:25:05   
muška
to pa ne bo držalo. ta trener verjetno še ni imel začetnika

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2010 14:19:52   
Adelina
Ta trener ima vsako leto smučarsko šolo za začetnike, organizira tudi smučanja za skupine v Avstriji. Sicer pa sem samo povedala njegovo mnenje, saj se na koncu itak vsak sam odloči, kolikšne smuči bo kupil ali sposodil.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
11.12.2010 17:26:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2010 21:00:35   
hariba
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

no ne vem zdej kako in kaj ampak trenerja ki sem klicala je glavi trener in tudi lastnik šole smučanja na celjksi koči. rekel je pač da se naj začne z najmanjšimi, meseca januarja pa se naj menja njeni višini primerne.
naslednje leto se začne kao z letošnjimi in se sredi sezone menjajo.

no kokrkoli kupila bom 80cm, in bomo videli, naseldni vikend na celjski koči, katero zelo hvalijo.
A bodo v tečaj tudi take male sprejemali? Za novoletno božične praznike verjetno a ne?  A moraš otroka sam pripeljat ali bo organiziran avtobusni prevoz iz Celja? Smo bili danes gor in je mala ful uživala,sploh ne bi šla domov.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
12.12.2010 11:22:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?