|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 19:42:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   joške puščajo
11.7.2005 19:58:57   
Magi*
ne, meni je začelo že v 20. tednu.:)-

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   joške puščajo
11.7.2005 19:59:21   
jazz
Vsaka je drugače narejena. To je dober znak, meni ni priteklo niti kapljice celih devet mesecev in sem tudi potem z dojenjem imela težave (samo 2 meseca sem lahko dojila), kolegici pa je teklo od prvega dne ko je zanosila in je dojila skoraj dve leti. To je mislim, da kar dober znak. Blazinice v modrček, pa počakat na lačno detece! Kako bo šele potem teklo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   joške puščajo
11.7.2005 20:02:16   
Rabarbara
Nekaterim pa do poroda ne priteče nič, pa nimajo nobenih problemov z dojenjem... tako da, tako kot si rekla jazz, vsaka je drugače narejena.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   joške puščajo
11.7.2005 20:03:02   
Jessy
Meni pa prav rumena tekočina teče! Mi je že nekje v 6. mesecu teklo, pol je nehalo, zdaj pa spet opažam. Če stisnem, se takoj naredi kapljica! Upam, da je to res dober znak za dojenje!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   joške puščajo
11.7.2005 20:09:25   
nogometas
Joooj, men pa nč ne puščajo, ampak so pa takšni, kot da jih bo lih zdele razneslo... Zrasle so mi do 23.tedna iz 75b na 85c!!! Punce, a mislite, da se znajo ŠE povečati???? Včasih me v levi joškici tut orenk špikne, pa malo boleče tudi znajo biti... Teče pa še nič ne....
Ne vem...
Kaj pa ve pravite :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   joške puščajo
11.7.2005 20:09:52   
jazz
Sami dobri znaki! Meni še dva dni po porodu ni pritekla niti kaplja, tako da zdravnica ni mogla verjet in mi je stiskala zadevo, da me je že bolelo. Potem je videla da ne bo nič, so me pa začeli z nekimi tabletami šopat, no potem je bilo nekako za silo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 20:31:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 20:44:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 9
   joške puščajo
11.7.2005 22:19:33   
eva1
men je že v 20 tednu ulivalo! Bolj kt sem bila proti koncu nosečnosti, bolj je teklo-ponoči je blo vse mokro! No tok k zdej ne, ampak vsejn veliko!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   joške puščajo
11.7.2005 23:23:18   
lelaval

Kolostrum je rumene barve, vodeno ali belo pa je mleko oz bo kolostrum šele nastal. To pa so samo dobri znaki, da se kot sem zadnjič prebrala en link tvoja "potujoča mlekarna " pripravlja, da bo opravila svoje delo.

Nogometaš - meni so se povečale na začetku nosečnosti, 2 meseca pred porodom sem zopet kupovala nove modrce, po porodu pa zopet. Zdaj pa prav ponosno in pokončno hodim okoli. :)-:):)-
Tako, da te lahko potolažim ali pa razočaram (če si ne želiš ful velikih jošk), da se ti bodo če ne prej po porodu sigurno povečale.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   joške puščajo
12.7.2005 1:53:43   
Annny
Tudi jaz sem začela 'puščati' tam okoli 30. tedna..ni pa to noben pokazatelj kasnejšega uspešnega dojenja;)
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 12
   joške puščajo
12.7.2005 10:40:38   
tina104
Nogometas! Meni so se tudi tam nekje do 20. tedna povečale za točno toliko kot tebi, sedaj pa do 34. tedna nisem opazila več nekih sprememb.

Glede iztekanja je baje normalno, tudi če ti že v 2. trimesečju kaj ven priteče, pa tudi če nič ne priteče do poroda, baje ni panike, da ne bio mogla met mleka potem. Kolegica, ki ej rodila januarja, mi je rekla, da njej nič ni teklo, zdaj pa ima čisto dovolj mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   joške puščajo
12.7.2005 11:19:22   
Naja31
Meni ni nič teklo v času nosečnosti, pa zdaj nimam čisto nobenih težav z dojenjem, tako da to ni nič povezano.

Lp,N

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?