|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.7.2005 16:02:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nekaj vprašanj-discman....
5.7.2005 16:15:25   
barbaw
Akumulatorske baterije so tiste, ki se dajo polnit (če imaš boljše, jih lahko vseeno uporabljaš v discmanu). Torbice bi lahko dobila v Big Bangu ali pa Comtronu, za ostalo pa ne vem, kakšen Bof bi še lahko imel. Cene ne vem. Pa kolikor je meni znano, discman nima radia (poglej v navodila, mogoče novejši že imajo to opcijo).

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2005 16:16:07   
Anonimen
Če imaš radio na discmanu, ti mora pisat v navodilih. Jaz ga nimam, sestre ga tut nimata, pravzaprav nihče, ki ga poznam nima radia na discmanu:zmeden:

Te baterije za polnenje ima med drugim tut varta itd. - poglej v trgovini (Mrecator, Spar ipd.)

Torbice imaš pa v Big Bangu, Bofu (če ga imate), Mercator bi morda tut mel itd. Poglej malo. Jaz sem svojo v Lj kupila (no dobila) v Bofu.

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2005 17:07:39   
Joe
Če še nimaš polnilca za akumulatorje (napolnljive baterije), kupi paket, ker je tako najceneje. S firmo GP (celotno ime: Gold Peak) ne moreš zgrešiti. Najbrž ne potrebuješ ultra hitrega polnilca, še posebej zato, ker bodo zraven štiri baterije, torej dva para (en za rezervo tvojemu diskmenu).

Če imaš še stari polnilec izpred veliko let, ne bo več pravi, ker so zdaj nikel-metal-hidridne (zelena barva), prej pa so bile nikelj-kadmijeve (svetlo modra).

Akumulatorji naj bodo nad 2000 mili_amper_ur (oz. reči kar cifro). Ni potrebno iti do konca cifre (faktor zmogljivost/cena), a naj bo nad 2000 mAh. Kot natipkano, rabiš dve, če pa želiš s sabo nositi rezervo, pa 4.

Poceni baterije so imeli v Comtronu, pa tudi Big Bang bo kar v redu. Jaz ne kompliciram več zaradi 300 SIT, če moram kupovati npr. torbico in baterije in nato letati od ene trgovine do druge.

Torbico sem kupil v Big Bangu za 3 jurje. Zamerim ji le to, da nima sistema enojno-dvojno na pasu, zato pas po nastavitvi dolžine plapola naokrog, če ga ne ukrotiš sam.

Na kratko: komplet s polnilcem in 4 akumulatorji nad 2000 mAh za dobre 4 jurje, torbica za 3 jurje. Oboje je dobra naložba, zato nikar ne razmišljaj o navadnih baterijah.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.7.2005 20:46:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2005 20:55:02   
Joe
Za drugič: v Comtronu so 2100 ali 2300 (ne vem več) po 850 SIT, GP znamka (to znamko firma Genius pakira v svoje brezžične tipkovnice in miši).

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
5.7.2005 21:00:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2005 21:06:16   
Joe
Volume ++++ & Play!

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?