|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 20:17:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
20.2.2010 20:48:48   
eva1
kako pa zgleda to? mislim kje je jeziček priraščen?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
20.2.2010 20:52:36   
ZARA
http://bibaleze.si/clanek/starsi/resnicna-zgodba-prirascen-jezicek.html

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 21:02:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
20.2.2010 21:14:01   
Jančika_
A ti imaš tudi tako izkušnjo. Meni je res žal, da nisem prej vedela za to, ker bi zatežila. Tako sem bila pa tiho, ker sem pač dobila vtis, da je to taka brezvezna malenkost. Pa ni. Midva sva imela še srečo, da se je kljub temu kolikor toliko uspešno dojil, čeprav se je toliko drl. Očitno mu je bilo zelo neprijetno - zdaj ni osnovne primerjave, tako lepo se doji. Prav tečno mi je bilo kam it, ker če se je bilo treba tam dojiti, pa se je pol drl, preden se je priklopil...ni bilo prijetno, res ne. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
20.2.2010 21:31:25   
MTFP
Še ena z isto izkušnjo... s tem da sem mogla dohtarje jaz opozoriti na jeziček. No prva pediatrinja nam je rekla, da ima zelo priraščenega in bo potrebno rezati, ampak ne pred 3 leti, sedaj druga, da je to potrebno čim prej... No dojenje imamo že zaj... (pri meni v porodnišnici so bile tudi prsi in vse drugo krivo)... termin na stomatološki pa šele maja... ampak kaj vse bi nam bilo prihranjeno, če bi to naredili že v porodnišnici...

Mi pa ni jasno kako mu bodo pri tej starosti (maja bo ravno 10 mesecev), odprli usta, ker že sedaj ne pusti nikogar blizu...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
20.2.2010 21:55:40   
Tanja_
Pri naši je bilo isto. Ne vem sicer zakaj res tega ne naredijo že v P. Je imela pa res čist do konice jezika priraščeno- ko je jokala je imel jeziček kar srčkasto obliko. Sem povedala pediatrinji, ki je rekla, da se to reže šele, ko se vidi, da ima otrok težave pri izgovorjavi(je bila privat na koncesijo)-sem se odločila, da jo zamenjam( še zaradi drugih scen in izjav), no, in nova nam je takoj dala napotnico za ORL. Sva bile pri 7.5 mesecih, poseg končan v minuti in zdej, ko je začela kazat jezik, se je šele začel lepo preoblikovat v polkrog. Je rekla na ORL, da se to ne bi nikoli samo raztegnilo in da bi sigurno imela govorno napako in glede na to, da je imela res ornk priraščeno in kratko vez, da ne garantira, da je ne bo treba še enkrat rezat, ko bo začela govorit. Mislim, ga serjejo....Mi je pa res čudno, da sva se dojili pa čisto normalno, ker vidim, da ste kar imele težave.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
22.2.2010 11:35:43   
Jančika_
Tanja_, po kakšnem času se je začel jezik preoblikovati? Pri nas je zdaj en mesec od posega, pa ima še vedno spredaj zarezo. Stegne pa jezik lepo iz ust, prej ga sploh ni.

No, zdaj že moja starejša otroka vesta, da je treba to prerezati. Včeraj sta se igrala zdravnika in mučila punčko-dojenčka z merilcem pritiska, injekcijami itd. Nakar začneta opletati s škarjami in pravi najstarejši srednjemu: Kaj ima prekratko vezico? Ja pol jo pa prereži! user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 12:02:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
22.2.2010 12:49:07   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

matr, sele zdaj vidim, da je to kar stalna praksa, da se jim v P ne da ukvarjat s prirascenim jezickom user posted image  nas prvi je imel tole tezavico, pa se ni mogel dojiti, ker imam jz premalo izrazene bradavice. mamicu im j...m, da tega niso resili ze v P. sestre so me pa peglale s komentarji, "ja pa take joske imate gospa, on bi to moral brez problema sesat", da ne omenjam patronazne in frustracij, da jz pa nisem zmozna dojit. 4m sm mleko crpala, mali se je pa seveda navadil na flaso in ni blo sanse, da bi se dojila user posted image

no, mal v tolazbo mi je blo, da je pri 7m, ko so mu rezali jezik, imel ze polna usta zob, da je nedolznega dohtarja, ki je poseg izvedel, 2x konkretno savsnil in ga ni izpustil user posted image  tasca je komentirala: "prav mu je, kaj pa ga muci, otrok se samo brani" user posted image  ker pri nas se spara in je dr. tole izvedel brez spreja, ki omrtvici.

matr, moral bi zacet podpisovat peticijo "jezike rezat v P, ne pa kasneje"!


Moji sta imeli obe priraščen jeziček. Pri prvi sem imela ful slabo izkušnjo, nihče tega ni opazil ne v porodnišnici, ne patronažna, ne pediatrinja... jaz sem sicer videla, da ji gre jeziček na pol ko ga steguje, ampak nisem vedela, kaj to pomeni, dokler me ni pri dobrem mesecu na to opozorila sorodnica na prvem obisku pri user posted image . Pri 2. posvetovalnici sem na to opozorila P, ki je rekla, da to ni nič hudega, obenem pa me je začela moriti s počasnim pridobivanjem teže user posted image , čeprav se je dojila po eno uro skupaj in sem imela bradavice vse ožuljene. Pri naslednjem obisku sem od nje izsilila napotnico za ORL, kjer so pupi pri 3.5 mesecih prerezali vezico (zdravnica tam mi je povedala, da je vezica verjetno povzročala težave pri dojenju zaradi česar so bili podoji dolgi in pridobivanje teže počasno), nakar je začela pridobivati po kilo in več na mesec (prej sva se ful borili za 500-600 g). In končno se je lepo najedla pri 10-minutnem podoju.

Pri drugi user posted image  sva z user posted image  zaradi slabih izkušenj pri prvi že v porodni sobi preverila in ugotovila, da ima tudi priraščen jeziček. Nisva šparala jezika in to takoj povedala babici in med.bratu, ki me je peljal v porodno sobo. Na viziti ji je pediater še isti dan prerezal vezico in obenem v njen karton zapisal, da je to storil "na materino željo" - to me je malce zabolelo, ker se mi je zdelo, kot bi s tem izpostavljal, da brezveze trpinčim otroka. Žal pa mi ni, v drugo je bilo dojenje skoraj od začetka pesem.

Ni pa mi jasno, kako da so tvojemu user posted image poseg opravili brez spreja...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 13:32:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
22.2.2010 15:10:29   
zaspancek1
Tudi moj sin ima prirascen jezicek, kar sem opazila ze v porodnisnici. Seveda sem na to takoj opozorila pediatra, ki pa mi je rekel, da to ni nic taksnega. Ker ze sicer nisem bila navdusena nad dojenjem, se niti nisem sekirala, da ni znal (pravzaprav tudi pomotoma ni mogel) sesati, je pac pil po steklenici (in ob tem malo polival mleko - zaradi jezicka seveda). Glede na to, da sem prirascen jezik imela tudi sama, sem pac verjela, da bomo to uredili malce kasneje pri pediatru. Kaksna napaka! Kjeee paaa, to se danes ne pocne vec, razen, ce ima otrok tezave pri govorjenju (tam nekje pri 3 letih in pol). Ker poznam dva odrasla, ki sta prav tako imela to in so jima rezali vezice kasneje (nekje pri 2 letih in pol) in imata govorni napaki (sesljanje in tezave s crko r) kljub dolgoletnim obiskom logopeda, sem vseeno zatezila pediatru za napotnico. Zal se tudi na maksilofacialni ne ukvarjajo kaj prevec s tem. Pregled je bil ekspresen, nato pa spet to, da ni potrebe, da se bo vezica ze se dovolj raztegnila, skratka, da poseg ni potreben, ce pa bo res nujno, pa sele pri ene 3 letih. Ok, ker so malega videli, sem pac verjela, da tako hudo le ni (vezica se je v primerjavi z zacetkom res precej raztegnila, se vedno pa se hrana zatika pod jezickom, glede govora pa se ne vemo, ker je star sele 1 leto). Ampak ko pa sem prejela po posti izvid, kjer je pisalo, da funkcionalnosti jezika ni bilo mogoce preveriti zaradi nesodelovanja pacienta, pa sem pop...user posted image !!!! Ja, itak je mali tulil, ampak tisti dohtar tudi z besedico ni omenil, da ne vidi nic!!! Skratka - smo spet na zacetku...user posted image Ne vem kako je lahko to postalo tako zahtevno in zakomplicirano user posted image user posted image user posted image Jaz nimam nobenih travm od tega, pa mi je to opravil splosni zdravnik cisto mimogrede. Ne vem, a obstaja kaksen privat zdravnik, ki bi to opravil, ker se mi zdi totalno idiotsko, da bo potem moral vseeno na poseg, zraven pa se k logopedu?
Tiste, ki vam je uspelo - a na ORL ne komplicirajo glede starosti otroka?
Vsem ostalim pa svetujem, da jezicek preverijo ze v porodnisnici in res zatezijo, da poseg opravijo ze tam.

< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 22.2.2010 15:11:55 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 15:58:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zaspancek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
23.2.2010 20:18:16   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Tanja_, po kakšnem času se je začel jezik preoblikovati? Pri nas je zdaj en mesec od posega, pa ima še vedno spredaj zarezo. Stegne pa jezik lepo iz ust, prej ga sploh ni.

No, zdaj že moja starejša otroka vesta, da je treba to prerezati. Včeraj sta se igrala zdravnika in mučila punčko-dojenčka z merilcem pritiska, injekcijami itd. Nakar začneta opletati s škarjami in pravi najstarejši srednjemu: Kaj ima prekratko vezico? Ja pol jo pa prereži! user posted image



Od posega je dober mesec in pol. Jeziček je začela stegovat po slabem mesecu od posega, preoblikovat se je začel takoj. In res se mi je zdelo, da je bila iz dneva v dan razlika opazna, zdaj pa se mi zdi, da se je kar ustavilo in se še vedno vidi zareza na konici, ki pa je seveda bistveno manjša...Jaz jo poskušam čim večkrat nahecat, da jezik stegne.

Glede ORL in maksilofacialne pa sem tudi jaz slišala, da na MAFI tega ne počnejo, razen če logoped preceni, da je potrebno. Na ORL na Metelkovi pa nič ne komplicira-prereže in to je to. Tako da, če imate možnost recite za napotnico na ORL.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
24.2.2010 12:44:03   
Jančika_
A ni kar težko verjeti, kako komplicirajo okoli tega? Mislim, en rez, pa je stvar rešena. No, pri nas na ORL me je samo sestra na sprejemu hotela odpravit, da tega ne bodo delali pred tretjim mesecem, ampak sem ji rekla, da ni šans, ker je pediatrinja rekla, da bi bilo to treba urediti že v porodnišnici in ker imava težave z dojenjem. Potem ji pa ni bil več problem mi dat datuma.

Zaspancek1, če ne bo šlo drugače, bi jaz na tvojem mestu (in sem tudi razmišljala o tem, ko nisem vedela, kako bo reagirala pediatrinja) šla samoplačniško h kakšnemu otorinolaringologu, saj to ni tako drago. Mislim, da je osnovni pregled okoli 40€, pa verjetno še kaj za poseg zraven. Spraševala sem tudi pri našem otroškem zobozdravniku, ker sme nekje zasledila, da se da to opravit tudi tam, pa je rekel, da tega ne dela.

Debilno mi je tudi to, da se bi naj čakalo, da se pokažejo težave z izgovorjavo. Zakaj že??? Jaz sem hodila k logopedu (nisem imela priraščenega jezička, kolikor vem), nič napredovala, imela travme in sem se šele pri 13 letih naučila reči r, še zdaj imam občasno težave, recimo če sem zelo utrujena in neskoncentrirana, poleg tega malenkost sesljam. Ni prijetno. In par dni nazaj sem izvedela, da v Celju trenutno ni nobenega logopeda, ker so vsi šli. Ja in kaj naj potem naredim z otrokom, ki rabi logopedsko obravnavouser posted image ?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
24.2.2010 12:54:25   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1
Tiste, ki vam je uspelo - a na ORL ne komplicirajo glede starosti otroka?


Ne. Sicer mi je, ko sem klicala, sestra rekla, da je običajno pregled šele pri 8 mesecih (to je bilo začetek l. 2008 na ORL Metelkova), ampak sem rekla, da imava težave pri dojenju, pa sva prišli na pregled pri 3.5 mesecih. Tudi zdravnica je rekla, da poseg običajno opravijo šele pri 8 mesecih, ampak da ji bo naredila kar takoj, ker lepo drži odprta usta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Spraševala sem tudi pri našem otroškem zobozdravniku, ker sme nekje zasledila, da se da to opravit tudi tam, pa je rekel, da tega ne dela.


Ne, predšolski tega ne delajo. Treba je k pedontologu; pri pregledu starejše pri enem letu je rekel, da je vezica ful kratka in kar ni verjel, da so ji jo že pri 3.5 mesecih rezali. Je rekel, da bo počakal na pregled pri 2. letu in se potem odločil glede na izgovorjavo. Pred dobrim tednom smo opravili ta pregled, ampak ni nič več rekel, ker blebeta kot strgan dohtar, izgovarja pa vse ful lepo, vključno s črko r.

Mi je pa grozna misel, da bi jo zafrustrirali z obiski pri logopedu samo zato, ker se jim ne da enkrat ščipniti s klešči user posted image

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
24.2.2010 23:22:27   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Mi je pa grozna misel, da bi jo zafrustrirali z obiski pri logopedu samo zato, ker se jim ne da enkrat ščipniti s klešči user posted image

Točno to, ja. Saj se lepo sliši, a ne, pač greš malo k logopedu, malo delaš vaje, pa je. Ampak ni! Meni je bilo zelo zoprno, nisem rada hodila tja, napredka ni bilo nobenega. Kasneje sem se naučila sama.

In zaenkrat nisem še nikjer zasledila, da bilo zgodnje rezanje vezice kakorkoli problematično. Tako da mi res ni jasno, zakaj se tega tako otepajouser posted image .

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
24.2.2010 23:57:38   
MTFP
Joj groza, jaz sem bila pa tiho, in lepo dovolila da nama dajo datum ko bo star 9 mesecev :(, ker prej tega ne počnejo so mi rekli...
Joj in če sedaj pomislim, kaj vse sva pretrpela pri dojenju zaradi tega, in na koncu smo pristali na flaški, kar se še danes počutim krivo user posted image user posted image user posted image , joj pa sem se trudila cele dneve polna dva meseca, pa črpala kot nora, do zadnje kapljice mleka, on pa je pri meni spil max po 10 ml (so nam dali tehtnico), in dolgo sem mislila da sem se premalo trudila, ampak res dva meseca nisem delala drugega kot črpala in ga pristavljala, iz bradavic mi je kri lila od črpalke...
Dobila sem pa napotnico na neko Manufascinalno (no nekaj takega) kirurgijo, na stomatološki v Lj...

Drugače se pa tudi našemu naredi srček ko hoče pokazati jeziček, s tem, da si ga je moral že sam natrgati, ko se je tako jokal, dvakrat se mu je namreč kri kar ulila iz ust (pri dveh mesecih), me je skoraj kap, ko ga obrišem, pa krvav robček, no saj sem potem dojela, da zaradi jezička, ampak vseeno, mislim tudi jaz sedaj ne zastopim zakaj ne naredijo v porodnišnici. Poseg ni tvegan (vsaj mislim da ne), in kožica je takrat čisto mlada in mehka...

Čeprav zdaj ko je že gosto hrano pa izredno lepo je in nikoli ni bilo težav ne s koščki ne z požiranjem, pa nima še zobkov... Drugače je imel pa tudi moj priraščenega, in so mu to naredili pri 5 letih, pod narkozo pa še v bolnici je moral ostati čez noč (očitno je bilo včasih drugače), njegovi starejši sestri je pa kar zobar prerezal... joj in meni je pač tudi tašča govorila, da se to dela kasneje, pa sem pač verjela...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
25.2.2010 8:56:12   
Jančika_
Zdaj, ko to vse berem, sem pa še sploh vesela, da sem se odločila dati našo izkušnjo na bibaleze.si, ker če bo pomagalo eni sami mamici, bo super. Očitno nisem edina, ki nisem imela pojma o tem...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 11:45:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
25.2.2010 12:26:49   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

pa saj to je - tale forum verjetno prebiramo tiste, ki smo to izkusnjo ze imele, tko da se verjetno zal ne bo nic spremenilo user posted image


ne, beremo tudi tiste, ki te težave nismo imele oz naši otroci niso imeli. Prav je, da na to opozorite in poveste, kake možnosti so. verjetno bo kaka nosečka tudi to prebrala in bo vedela, kaj jo približno čaka.




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
10.3.2010 7:23:21   
Sulfinija
Tudi najin 9.msečnik ima priraščen jeziček in imava napotnico za ORL.Punce skučajno ne ostane otrok v bolnici?Ker sme včeraj klicala in sem vprašala pa mi je rkela,da je prvič pregled nato se odločijo kaj mu sploh naredijo meni pa je otrokova P rekla včeraj,da mu le nekako precviknejo in je konec.

LP mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
10.3.2010 7:50:40   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: blak

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

pa saj to je - tale forum verjetno prebiramo tiste, ki smo to izkusnjo ze imele, tko da se verjetno zal ne bo nic spremenilo user posted image


ne, beremo tudi tiste, ki te težave nismo imele oz naši otroci niso imeli. Prav je, da na to opozorite in poveste, kake možnosti so. verjetno bo kaka nosečka tudi to prebrala in bo vedela, kaj jo približno čaka.






Tako je.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
10.3.2010 8:53:19   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Tudi najin 9.msečnik ima priraščen jeziček in imava napotnico za ORL.Punce skučajno ne ostane otrok v bolnici?Ker sme včeraj klicala in sem vprašala pa mi je rkela,da je prvič pregled nato se odločijo kaj mu sploh naredijo meni pa je otrokova P rekla včeraj,da mu le nekako precviknejo in je konec.

LP mojcauser posted image


Meni je ena P rekla, da samo posprejajo in prerežejo, pa gre domov.
Druga P je rekla, da mu dajo narkozouser posted image user posted image  (to je bil potem tudi razlog, da nismo šli takoj, saj nam je zaradi narkoze, odsvetovala poseg pred 3 leti starosti)

No kakor je meni znano sploh ne dajo narkoze, in le pošpricajo... in otročkom ni treba ostati notri.
 
No moj ki je imel tudi priraščen jeziček, so mu to delali, ko je bil star 5 let, in takrat je res dobil narkozo in ostal notri (ampak to je že full, full let nazaj).... med tem, ko je njegovi starejši sestri pa kar zobar to sam naredil...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Prirascen jezicek in Jancika RR...
13.5.2010 21:28:52   
Belika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Našega 10 mesečnika so pa danes domov poslali - rekoč, da tako malim ne delajo posega in da naj pridemo čez 5 let, da ima sicer zelo priraščeno ampak da naj se ne bojmo, ker govoril bo lahko, morda bo le R težje rekeluser posted image user posted image user posted image , pa morda da bomo malo potrebovali logopeda.....

Imeli smo napotnico - na datum čakali 3 mesece, potem tole....
Pa še sestra je bila nesramna do amena..
Sem tako jezna, mislim res, zakaj so nas spoh naročili? Ko bi mi lahko to takrat povedala, saj sem starost otroka povedala že ko sem ga po tel naročala... Bili smo pa na stomatološki...

Jutri bom poskusila še na metelkovo poklicati, da vidimo kaj mi bodo tam rekli.... mislim že od rojstva se nam to vleče (bi rada čim prej opravila poseg, ker moj je imel zaradi priraščenega jezika velike težave in nočeva da jih ima tudi otrok)...

Sploh ne vem kaj naj si mislim, ko sem pa zdravnici rekla, da vem, da tudi tako malim opravijo poseg, je pa sestra zraven rekla - pa pojdite tja kjer to delajo, samo vam zagotavljam da ne boste našli zdravnika, ki bi to delal tako malim - drage RR - mislim ali sem jaz debilna ali ta sestra? Mislim po njenih besedah ste vse, ki ste pustile da opravijo poseg na otročkih MLAJŠIH OD 5 LET neodgovorne, da tako izpostavljate otroka....svašta...

Se pa priporočam, če ima katera kontakt kjer so vam opravili poseg, da poskusimo še drugje - lahko tudi samoplačniško......

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?