|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.6.2005 10:54:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   vročina.
25.6.2005 11:27:22   
lubi
kolk je pa stara?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vročina.
25.6.2005 11:28:48   
tinatona
Kaj pa če ji je pretoplo? Kolk maš pa oblečeno? Jaz bi jo zaenkrat mela doma in jo hladila. Če pa temperatura noče past, pol bi se pa šla pa pokazat.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   vročina.
25.6.2005 11:30:18   
lubi
Sori, sem že vidla.
Je že kdaj imela kaj podobnega, okužbo sečil morda?
Visoka vročina brez jasnega vzroka je pri majhnih lahko okužba sečil.
Lahko je pa tudi samo viroza.
Pelji jo k zdravniku, vročina je kar visoka. Pa naj ji dajo vodo pogledat.

:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   vročina.
25.6.2005 11:45:31   
Maxica
Zobki:zmeden2::zmeden2::zmeden2:?

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
25.6.2005 11:45:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.6.2005 11:46:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   vročina.
25.6.2005 12:00:24   
lubi
Zobki ne delajo visoke vročine. To je zmota. Ker so otroci pogosto bolni, ker morajo preboleti vse nove stvari, se zobki lahko pojavijo kadar je povišana temperatura.

Dej jo skopaj, obvezno nižaj temperaturo, aktivno, če svečka ne prime, jo skopaj!

Pa pelji jo k zdravniku če je zmatrana.

:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   vročina.
25.6.2005 12:04:36   
Anonimen
Ej, zoal, smo čist na istem. Naš mali je v četrtek ponoči dobil vročino 38,7, pša sem mu jo zbila, sva šla včeraj k zddravniku, ker mu ja na vsak eštiri ure nasrasla na čez 39 stopinj. ga je pogledala in rekla, da ni kaj videti, da ni za antibiotik....verjetno gre za kakšno hitro virozo. Pa danes ponoči sem mu jo še dvakrat zbijala, ker je imel čez 39 zdaj pa je že celo jutro in dopoldne brez...Upam, da bo tako tudi ostalo.

Verjetno nimaš kaj dosti - zbijaj vročino, dajaj veliko za pit in počakaj do ponedeljka, če ne bo šlo samo nazaj, pejta pa k zdrvniku.

Zgleda, da je :hudicek: ciganski v zraku :grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
25.6.2005 12:08:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 10
   vročina.
25.6.2005 12:09:50   
Anonimen
Katere pa maš? Paracetamol? če tri do štiri na dan, potem na 6 ur.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   vročina.
25.6.2005 12:10:45   
Anonimen
Aja, pa jaz sem kombinirala: svečko sem dala samo enkrat, ko je bla najvišja vročina, drugače pa sirup Daleron...enim ne prime sirup, no, našmu kar.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   vročina.
25.6.2005 12:11:25   
Misek
Nas mali se je zjutraj tudi zbudil z vrocino, nekaj cez 38. Nobenih drugih simptomov, samo vrocina, smo pa vseeno pospeseno cistili nosek z fiziolosko. Kmalu so se smrkli vsuli iz nosa, celo zbruhal je smrklje in nos je sedaj poln. Ocitno da so se mu smrklji "zapekli" in jih je treba spraviti ven, da ne bi slo naprej. Upamo da bo jutri ze dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   vročina.
25.6.2005 13:03:04   
čani
pri nas je bilo mesec dni nazaj isto. Drugi dan vročine je biu čist bogi, šlo je za šesto bolezen. Sm ga pa hladila v banjici. Natočiš vodo okorog 38 nato pa vsakih deset minut prilivaš mrzlo. Hlajenje lahko včasih traja tudi do ene ure. čim več tekočine naj pije. Svečka pa je najolje prijela če je imel prazno črevo. Upam, da se kmalu pozdravite.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   vročina.
25.6.2005 13:31:26   
BONI*
Punce (in fantje), ena viroza je na pohodu. Pri nas je ful bolanih otročkov tu okoli, vsi z enakimi znaki. Visoka vročina, neješčnost, malo driske in malo kašlanja. Luka že 4 dan kuri.
Mi damo Kalpol sirup na 4 ure (po potrebi), če pa je temperatura že skoraj 39°C, pa damo 1/2 svečke Paracetamola-to je predvsem ponoči.

Lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?