Anonimen
|
ja, dehidracija ob driski in bruhanju sigurno ne vpliva fajn, samo da bo pa kr čisto ostala brez, pa ne gre ti samo doji, pristavljaj, zdej zakaj se zbuja, je težko rečt, 9m star otrok bi moral prespati noč brez hranjenja samo to je teorija praksa pa srugo - mi je še kako poznano moj tamau se zbujaxkrat, pa hoče viset na joški, pa me noben ne prepriča da je lačen, samo hoče se pač crkljat in met joško v ustih...ga vzamem k seb in spimo dalje...pri tavečji sem tud tko, pa dans pri 2h lepo prespi noč v svoji postli. ne vem, jst na tvojem mestu nebi nič ponujala AM, sploh pa ne ponoči, meni se zdi trapasto otroka navadit na flašo ponoči...k u bistvu ga je treba odvajat od dojenja ponoč in ne vidim glih smisla da ga odvadiš od joške in navadiš na flašo. pa če dobi neko gosto večerjo, recimo polento ali kaj takega, res nebi smel biti lačen, tko da po moje se zbuja ker rabi bližino in rabi crkljanje. če ga boš pa na flašo navadla, se bo pa zbujal ker bo rabil flašo. pa ne tolk zarad hrane same, ampak zaradi onega pomirjujočega občutka, ki ga hranjenje prinaša - tudi po flaši, ne sam dojenje, čeprov slednje bolj. tko da mejta normalne obroke čez dan, kot dozdej, če še nisi, mu ponudi tudi večerjo, vmes in ponoči se pač dojita, v kolker tud teb to ustreza. samo ne ene razvade ( kar nočno dojenje in crkljanje je) zamenjat z drugo....velik težje boste pol enkrat ukinili flašo ponoč, kot joško...
|