|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.6.2005 10:02:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   dober oktober
6.6.2005 11:12:47   
jadore
Živio!
Lepo da si dobro! Jaz tudi ne delam nič posebnega, mi je kar malo dolgčas, ker ne hodim več v službo in sem tako vseskozi sama doma!
Pa še nobene brcike nisem začutila danes!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dober oktober
6.6.2005 11:29:56   
SANJA2
Hojla... jaz sem pa v službi kjer bomo ta teden vodili intervjuje za mojo zamenjavo. Joj sploh ne vem kako bom zdržala do septembra, ko se prične moj porodniški dopust. Moja bebika pa brca in se buni;)))

Lp, Sanja

Neposredna povezava do sporočila: 3
   dober oktober
6.6.2005 11:30:46   
NINA78
Pozdravljene oktoberke.
Tudi jaz ne počnem nič posebnega, še posebej pa odkar sem prišla iz bolnice. Tam sem bila 5 dni zaradi nenadne krvavitve in tako moram sedaj prav zares počivati. Saj tudi prej bi morala, ampak nisem vzela tega tako resno in sem vseeno kuhala, pospravljala, likala, tudi kaj hodila (stopnic se moram zdaj pazit, živim pa v 3. nadstropju stanovanskega bloka). Sem se pošteno prestrašila in si rekla ... zdaj je pa dost. Potrpi še dobre 4 mesece in pol boš imela dela, skakanja in vsega še vrh glave. Čas si krajšam edino z branjem knjig, nadaljevankami na POP TV, ki jih imam polno glavo, a jih za krajši čas vseeno gledam in s tem, da čakam kdaj se bo moje "srčko" :duda: premaknilo in bom vedela, da je z mano.
Tako ... punce lep pozdrav in čim bolj uživate v nosečnosti ... saj traja samo 9 mesecev v življenju ... in kaj je to napram celemu življenju. Pa še razvajat se lahko pustiš brez slabe vesti. Pozdrav, NINA. :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   dober oktober
6.6.2005 11:37:28   
soncek&luna
ojla punce,
nina, lepo pocivaj in cuvaj :duda:...
moje pocutje je cisto vremensko...zdaj se spet prerekam z ":love:" ockom mojega :duda:....vam povem punce, ce bo :duda: tole vse prenesel/a bo pravi borec/ka...nic ga/jo ne bo vrglo iz tira....
pozdravcke

Neposredna povezava do sporočila: 5
   dober oktober
6.6.2005 11:43:59   
NINA78
Sonček&luna, resnično ti želim vso srečo z bodočim očkom. Pa naj se reši kot se hoče, saj se vsaka, čisto vsaka stvar zgodi z razlogom in v vsaki stvari je nekaj dobrega!!!
Seveda je lepše, če imaš ob rojstvu otročka ob sebi partnerja, to sigurno, ampak če bi imela ob tem še kup nevšečnosti :grrr:, ki bi te nenehno spravljale iz tira in ti onemogočale mirno življenje, je bolje, da si sama s svojim 'srčkom' :duda:. Pa bo že en dan prišel 'ta pravi'. Tako da ... res vso srečo! Pa naj se izplete tako kot si ti želiš.
Aja, že dolgo nisem bla nič na forumu, pa ne vem. A si že našla stanovanje?
Pozdravček, Nina. :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   dober oktober
6.6.2005 11:44:58   
Udb
Dan!

Končno mal pavze...od moje vajenke!! ;)

Kako sem? Dobro! Samo mal zmatrana, pa živčna...ful mam dela! Me kar grlo boli od razlaganja!! ;)

Popoldne - mal bo treba zagrabit za učenje - še 2 tedna potrpim!

Jutri pa vidim :duda:. Komaj čakam!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   dober oktober
6.6.2005 11:50:21   
tincci
soncekluna, nisem čisto spremljala tvoje zgodbe, samo zdaj me pa res že matra, kaj se dogaja s tabo. Iščeš stanovanje za vaju z :duda:, kaj je pa s tvojim :love:, da ne iščete skupaj? Pa sori za firbec...

Neposredna povezava do sporočila: 8
   dober oktober
6.6.2005 11:55:30   
bebika
Ojla punce. Vidim, da ste dobro, no tud jest se nimam za kaj pritoževat. Sedaj že vsak dan uživam v brcikah svojega sončka :duda: - moram povedat, da je drugače kr nežen, sicer pa verjetno prave brce še pridejo.

lp

Pa pazite na svoje bušije in na :duda: , tiste ki so notri.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   dober oktober
6.6.2005 12:16:48   
soncek&luna
nina, nisem se nasla stanovanja...iscem se vedno...zdaj sem dobila ugodno ponudbo za nakup, pa grem pogledat, ce mi bo vsec in ce bom dobila kredit za to

Neposredna povezava do sporočila: 10
   dober oktober
6.6.2005 12:18:37   
Eja_1
Jaz imam danes tud' zelo dober dan. Škratek je priden in mi nič ne nagaja.
Na faksu so mi oblikovno in vsebinsko potrdili magistrsko delo, tako da je sedaj zrela za zagovor. Hvala Bogu! Sem tako srečna. V ponedeljek šibam v LJ, vse formalnosti uredim in čakam, da mi določijo datum javnega zagovora - v max 1 mesecu...
Joj, kako sem srečna in možiček tudi z menoj....
Pozdravček vsem, E.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   dober oktober
7.6.2005 11:05:16   
atasan
Hojla!

Se javljam in poročam o dnevu na obali. Vreme ni bilo ravno super (dež in veter) ampak sva se imela lepo. Malo na sprehod po Piranu, na kosilo, sledilo je prebavljanje med hojo. Pa še sladoled v Portorožu. Mimo grede sva šla še plačat akontacijo za poletni dopust, pogledat kam nas bodo namestili...

Dan samo za naju, se nama je obema zelo prilegel! Tako da sva se zvečer prav rade volje, do desetih, igrala z našo pupo.

Včeraj sem bila na morfologiji, vse OK, lahko pa bi bilo dete malo večje, trebušček ima za 19 t, noseča naj bi bila pa 20 (ampak glede na moj nereden ciklus...). Pa slabokrvna sem, tako da sem sedaj na Retafer tabletah.

Lepo se imejte! Sicer sem pa jaz noseča 2., pa sej verjetno nisem edina na tem forumu, ki se švercam.

ČAV

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?