|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 8:42:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še enkrat G v MB
12.4.2005 8:51:36   
Teni_
Priporočajo dr. Japlja na Fontani. Ti tudi posname. Jaz sem se včeraj naročila na NS, pa jo imam 4.5. Drugače pa ne vem, kako dolgo se čaka. Po moje se najlepše tako ali tako vidi okoli 10 tedna, potem vidiš bolj po kosih. Glede na to, da si ti že bolj dolgo noseča, pa probaj čimprej, ker se potem res manj vidi, ker je otrok večji in je vse bolj natiščano. Dela pa tudi popoldan, ker sem jaz naročena ob pol petih. Za ceno pa ne vem.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še enkrat G v MB
12.4.2005 9:00:32   
Urška*
Ojla!

Jaz sem bila pri dr.Miglar, na Smetanovi ulici 49. Čakala sem en teden da sem prišla na vrsto. Dala sem 8 tisoč sit, imam tudi posneto. Jaz sem v bistvu šla tja, da mi posname, in ker sem hotela izvedeti spol. Bila se pa tam nekje v 30 tednu. Ne vem točno, pa se je :duda: zelo lepo videl. Drugače pa se cena giblje med 8 in 15 tisoč. Odvisno kaj hočeš.

Če se ne motim dela tale G večinoma popoldan, če ne ki samo popoldan. Bi se ti zlagala če bi ti trdila da je tako. Ja sem bla naročena ob 6 popoldan.

Uživaj in lp:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še enkrat G v MB
12.4.2005 9:04:36   
Urška*
Aja, jaz sem bila zelo zadovoljna z njim.Če še bom kdaj nosečka, grem sigurno k njemu tudi na NS in morfološki pregled!

lp:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 11:15:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še enkrat G v MB
12.4.2005 13:24:22   
Anhelo2
Jaz ti vsekakor priporočam dr. Miglerja. Jaz sem se naročila v ponedeljek v četrtek pa bila naročena. Dela pa samo popoldan, ker dela kot porodničar v eni Avstrijski porodnišnici. Ma pa res lepo urejeno ordinacijo in je zelo prijazen. Tel: 02 252 50 16

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 16:50:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še enkrat G v MB
12.4.2005 23:59:12   
Urška*
Če me spomin ne vara, lahko pokličeš tja vsak torek in četrtek po 15 uri.

Ordinacija pa je kot sem že napisala na št.49, to je že bolj pri študentskem domu. Od Feri-ja še dol. Mislim da je pred gostilno XO.Pa ne me držat za besedo.:ups: Naj me buu popravi če se motim. Je pa taka ful satra bajta. Noter pa ful porihtano.

lp:)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še enkrat G v MB
13.4.2005 9:04:59   
Anhelo2
Se opravičujem ker tako pozno odgovarjam!

No tako naročiš se lahko vsak dan od 16 ure naprej. Pelješ se po Smetanovi mimo Rima - mimo srednje Gradbene šole in potem se začne ena stara hiša na levi strani, tam parkiraš poiščeš številko 49 in greš mislim da v prvo nadstropje.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še enkrat G v MB
13.4.2005 15:13:43   
Kadija
Moja je Dr.Završnikova in je enkratna!!!Samo mislim, da ima polno.Sem bila pa tudi pri Dr.Japlju na Fontani in sem dobila posnetek.On je pa itak klasa za sebe.Za pregled in videokaseto pa sem takrat plačala malo manj, kot 10.000,00sit.Bil pa je 23 teden in si je z ročico skrivala obraz.9nebesa9nebesa Nepozabno!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
21.4.2005 18:06:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?