|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 20:17:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpolnjevanje pole za vrtec
7.7.2008 20:32:22   
SANDY
nič ni razlike..edin to da mogoče kak dan ali dva dalj traja.
Na občino kamor vložiš ti oni po uradni dolžnosti preko dursa poiščejo podatke.
Midva sva to naredila. Sama sicer imam odločbo za 2006, med tem ko jo moj najdražji ne najdeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 21:43:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 8:03:31   
puncica
pri nas je bilo vseeno ker smo mogl podatke vseeno prinest (skopirano odločbo), pa če si obkrožil ali ne, in tud oni na občini so rekl da je to čist brez veze, ker ne morjo oni do podatkov in da mormo vseeno priložiti odločbo, tako da po moje je odvisno od občine do občine. Najbolje da vprašaš, da ne boš potem naknadno tja nosila.

Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 14:54:53   
ajdaN
Do podatkov LAHKO pridejo, ampak se jim ne da! Ker njim je pač bolj enostavno če jim ti vse pod roke prineseš. Mene je skoraj ozmerjala, ko sem vprašala zakaj jih ne morejo sami dobit! Kao če ne vem koliko imajo oni delauser posted image . Ne vem zakaj potem sploh dajo to možnost na polo?!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 18:58:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2008 19:22:23   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Do podatkov LAHKO pridejo, ampak se jim ne da! Ker njim je pač bolj enostavno če jim ti vse pod roke prineseš. Mene je skoraj ozmerjala, ko sem vprašala zakaj jih ne morejo sami dobit! Kao če ne vem koliko imajo oni delauser posted image . Ne vem zakaj potem sploh dajo to možnost na polo?!

Se popolnoma strinjam. V Mb ni nikakršnih težav, vse si pridobijo sami. In ni res da je od občine do občine odvisno, velja za vse občine, odvisno je koliko se komu da, sicer pa imamo povsod veliko dela ne samo na občinah a ne?
Sicer pa naj si pogledajo ZUP in kaj so javno dostopni podatki.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 8.7.2008 19:23:37 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2008 19:45:53   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: SANDY
nič ni razlike..edin to da mogoče kak dan ali dva dalj traja.
Na občino kamor vložiš ti oni po uradni dolžnosti preko dursa poiščejo podatke.
Midva sva to naredila. Sama sicer imam odločbo za 2006, med tem ko jo moj najdražji ne najdeuser posted image

A gre Trina v vrtec ?? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2008 19:46:47   
puncica
hja RUbin lahko je to rečt ampak če ti tele občinarke rečejo da rabijo odločbo jo pač prineseš a ne, ker tud če se kregaš da imajo to možnost da pridobijo podatke le te ne pridobijo, saj je bol enostavno da dobijo kopijo odločbe, in ja res je odvisno od občine do občine nekje očitno nijmajo tolk dela in lahko pridobijo podatke drugje pa imajo res toooooooliko dela in tega ne morejo, pa čeprav smo mi čist mala občina, tako pač je in jst sem rekla da sem obkrožila tam da naj podatke sami pridobijo in kaj je ženska rekla da bo vlogo zavrnila kot nepopolno če ne prinesem odločb in kaj mi je bilo storiti....user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2008 22:47:13   
Rubin.
Puncica sej te zastopim, jaz bi na tvojem mestu tudi prinesla in izbrala lažjo varianto, kot da se kregam. Ampak po zakonu si pa MORA pridobit in ti ne more zavrnit vloge kot nepopolne. Kaj storit, če se ne da pogovorit oz. zmenit z uslužbenko stopiš do njenega šefa. Vsaj jaz tako delam, pa mi vedno rata, če vem da imam prav, ker eni bi pa kar vedno izbirali lažjo pot, ker se jim ne da.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2008 9:50:42   
TomazO
Mene pa zanima, kaj se šteje pod stavbno zemljišče? Ali se parcela, ki je deklarirana kot travnik, in imam od nje katastrski dohodek, šteje kot stavbno zemljišče?
Parcela je namreč zazidljiva, vendar še ni bila opravljena sprememba namembnosti.

Hvala za odgovor in lp, Tomaz.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2008 23:15:51   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: TomazO

Mene pa zanima, kaj se šteje pod stavbno zemljišče? Ali se parcela, ki je deklarirana kot travnik, in imam od nje katastrski dohodek, šteje kot stavbno zemljišče?
Parcela je namreč zazidljiva, vendar še ni bila opravljena sprememba namembnosti.

Hvala za odgovor in lp, Tomaz.

Če še ni bila opravljena sprememba namembnosti, potem je zemljišče še vedno travnik, ne pa zazidljivo! Preveri v ZK.Lp

(odgovor članu TomazO)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?